- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldimmm hemde çoooook güzel bir haberle :))
Kızlarrrrrrrrrr Selinoşumuz hamiş çok şükür az önce haber aldım bugüzel haberi benim vermemi istedi selinam bende hemen buraya koştumm . Haydi bakalım kutlayalım halay çekelim kuzucuk geliyor Allahın izniyle
Selinam inanki çok mutluyum hep duamdaydın bunu biliyorsun çok şükür Rabbim mükafatını verdi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin kuzum
Hadi bakalım peşime takılın
Diğer smıleler çıkmıyo bunlarla idare ediyorum :))
Darısı isteyen herkese olsun inşallah
selinacım çok mutlu oldum canımmm... RABBİM sağlıkla doğmasını nasip etsin inş...
içimden hep olumlu sonuç geçiyordu çok şükür oldu ....
ablacım fazla hoplamadan peşindeyim
hayırlı olsun selinacım çok ok sevindim darısı diger arkadaşlarımın başına olsun inş rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucagınada al canm
Canım arkadaşlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve dualarınız için.Rabbime şükürler olsun Hamileyimm(bunu yazmayı her ay hevesle adetim gelmesin diye beklerken ümit ediyorduk.)Rabbim bu gune nasib etti çok şükür Allahım en kısa zamanda burda bekleyen arkadaşlarıma da nasib etsin inşallah.test kağıdını görür görmez hem gözümden yaşlar süzüldü hemde sizler akılma geldiniz inşallah Rabbim bu güzel mutluluğu hepinize tattırsın istedim.selinacım cok sevindim canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ezgicim sanada hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısıyla saglıklı alırsın ins kucagına ikizlerini selinacım sende inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bebişini ya da bebişlerini
nasılsınız görüşmeyeli:)bende evıme döndüm 3 ay aradn sonra şükür bırhafta oldu ama yenı bır haberle sok olduk esım
tekrar gıdıcekmıs temmuz sonu 2 ay daha ayrılık beklıyor bızı yorulduk artık memleket memleket gezmekten bebısler babalarını
unutucaklar tek bakamıyorum benım veletlere acayıp hareketlıler bıtane yardımcı buldum yanıma hoş oda sıgara kullandıgı
ıcın ıcıme sınmıyor neyapıcam bılmıyorum
gecmısıs okudum kızlar az cok guzel haberlerden baslım pelınım pasamız gelıyormus cok sevındım cnm hayırlısıya saglıcakla gelsın...
ezgım deme senınde ıkızların olucak allah sonunu getırsın cnm ıkızlerı buyutmek cok zor hamılelıkte cok zor ama cok ozel cok güzel bı duygu saglıcakla hayırlısıyla alırsın umarım kucagına sormak ıstedıgın takıldıgın bısıy olursa sorabılırsın bana bende sevcanın tavsıyeelrıyle buyuttum bebıslerı...
selınam ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın cnm guzel haberlerını beklıyoruz kib...
derınım ıse baslamıssın cnm cok sevındım cnm ınsallah hersey yolunda gıder fıstıgım kib...
ebusum sende kursa gıdıp gelıyormussun beklıyoruz eserlerını cnm...
bırsenım oglusunun gecmıs doğumgunu kutlu olsun kardelenım ahmetınınde dogum gunu olsun cnm nıce yıllara allah saglıklı hayırlı
ömürler versın yavrularınıza..
nvbaharcım bebısın hastalanmıs gecmıs olsun annenın yanına gıtmıssın cnm umarım ıyısındır...
anatolyam senın bıdıkta hareketlenmıs allah yardımcın olsun cnm buyudukce hersey zorlasıyor anlasılan:)
özgülüm sen naıslsın cnm görüşmeyelı bebislerle:)
ranacıgım tekrar allaha analaı babalı buyutsun cnm ınsallah:)
unuttugum olduysa affedın kızlar kendınıze cok ıyı bakın
Ezgi cok sevindim MAŞALLAH ucuzlermis ne kadar guzel evin bi anda kalabalik bi aile olcak ÎNŞALLAHsagol uğurbocugum ikizdi üçüz oldu benim bi tane kese içinde iki taneymiş napacagımı şaşırdım bir istedim Rabbim üç verdi ama ne dicemi bilemiyorum kkanam da başladı 4 gündür bi gece hast yattım progestan iğne kullanıyorum şimdi hergün bebişler iyiymiş şimdilik ama risklı gebelık nasıl sonuna kadar götürecez bakalım Allahım yardım etsin artk onların bakımından çok saglıklarından endişe ediyorum dr redüksiyon diyor ama nasıl yaparım kıyamam ya düşünmüyorum bunu o yuzden Rabbime emanetler...
Nvbr ve ezgim-ez tsk ederim canlar.Rabbim sonuna kadar saglikla hamilelik ve kucağıma almak nasib eder inşallah.
Ezgim merak ettim ilk kan degerlerin kac cikmisti yazabilirsen sevinirim.
saol canım Allah razı olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasib eder bu güzel duyguyu.her daim dualarımdasınız.msj atıcam şimdi sana.Ezgi cok sevindim MAŞALLAH ucuzlermis ne kadar guzel evin bi anda kalabalik bi aile olcak ÎNŞALLAH
kanaman icinde gecmis olsun devamli yat istirahat et
Selina cok sevindim cok zaten icime dogmustu cok sukur oldu ALLAH tamamina erdirsin darisi biz isteyenlerin basina
Senin kan sonucun kac cikti ki kactane transver yaptilar
Kizlar hangi hastanede yaptirdiniz maliyet ne kadar tuttu donmusunuz kac tane oldu biraz bilgi verin kizlar bizlere
saolasın boncuğum Allah razı olsun çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi,inşallah kucağımıza almayı da nasib eder.öptüm canım yavruları ve seni.allah hayırlı ugurlu etsın saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cnm
ezgim demek üçüzler gelıyor hayırlı olsun cnm benımde 4 ay kanama vardı cnm kalkamadım yerımden progestan ıgne
hastane derken gectı zaman kanama psıkolojını bozmasın çogul gebelıkte olabılıyormus ben cok arastırdım dıkkat et yeter
ezgim hayırlı olsun canım 3 de sıkıntı yapma daha yeni bi akrabam üçüz doğurdu hemde 36 haftalık doğdular. redüksiyon düşünme inşallah sağlıcakla doğacaklar.sagol uğurbocugum ikizdi üçüz oldu benim bi tane kese içinde iki taneymiş napacagımı şaşırdım bir istedim Rabbim üç verdi ama ne dicemi bilemiyorum kkanam da başladı 4 gündür bi gece hast yattım progestan iğne kullanıyorum şimdi hergün bebişler iyiymiş şimdilik ama risklı gebelık nasıl sonuna kadar götürecez bakalım Allahım yardım etsin artk onların bakımından çok saglıklarından endişe ediyorum dr redüksiyon diyor ama nasıl yaparım kıyamam ya düşünmüyorum bunu o yuzden Rabbime emanetler...
yazdım arada kalmış selinoşum hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.Canım arkadaşlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve dualarınız için.Rabbime şükürler olsun Hamileyimm(bunu yazmayı her ay hevesle adetim gelmesin diye beklerken ümit ediyorduk.)Rabbim bu gune nasib etti çok şükür Allahım en kısa zamanda burda bekleyen arkadaşlarıma da nasib etsin inşallah.test kağıdını görür görmez hem gözümden yaşlar süzüldü hemde sizler akılma geldiniz inşallah Rabbim bu güzel mutluluğu hepinize tattırsın istedim.
selinoş kız çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
:119::119::119: heheeh kendi halayımıda çektim
Derinim Birsenim Kardelenim Allah razi olsun kızlar guzel dilekleriniz icin.tlfndan girdim alintilayamadim.cok tsk ederim derinim ve kardelenim Rabbim insallah sizlere de nasib eder.optm hepinizi Rabbime emanetsiniz.
derinim inş hakkınızda neresi hayırlı ise orası olur canım
kızlr kib öptm sizleride