- 21 Eylül 2010
- 2.799
- 2
Sağol canım.Allah .Çaresiz dertler vermesin gerçektende.Dertler çeşit çeşit.Herkes birbirine bakarak teselli oluyo.Rabbim oğlunada iyilik versinslm kızlar
kardelencim ugramışsın ggiderek daha da iyi olursun inş canım rabbim acını hafifletsin inşallah
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu aralar inanın moral olarak bende fazla iyi degilim etrafa yansıtmak istemiyorum sadece ogluma çok üzülüyorum o kadar acı çekiyoki rabbim şifa versin inş daha beterinden korusun ne kötü hastalıklar var tabi bizimkisi hiç kalır hastanede yanımızda yatan coocuk 3 yaşındaydı ve kemik kırılması vardı onda çaresiz bi dert bi yere düşse hemen ırılıveriyo kemikleriof neyse sizleri daha çok üzmeyim kib aeo
Büyük ihtimalle hamilesin.Herşey gönlünce olur inşallahselam kızlar forumda yeniyim hamile kalmak için 2 aydır deneme yapıyoduk dun eşimin dogum gununde test yaptım silik cızgı cıktı
emin olamadım bugun tekrar test yaptım dunkunden daha belirgin pempe çizgi çıktı dun adet olmam gerekiyordu sizce hamile miyim?
selam
kardelencim eşin çok doğru ve çok güzel şeyler söylemiş canım,tabiki söylemeyle bitmiyo bazı şeyler bunu biliyorum,inşallah bu sınavı da atlatırsınız canım,hep yanındayız emin ol.
kızlar kafam pek bi ambale durumda,yazdıklarınızı okudum ama toparlayamıyorum şu an,hepinize sevgilerimi gönderiyorum
geçen gün öyle bi hastalandım ki evde ne halı kaldı ne bişey,lavabolara yetişemedim,kusma ve akabinde de ishal afedersiniz.hala da sersemliği üzerimde,su kaybından içerim su istiyo,içiyorum anında geri çıkıyo her iki yoldan,o derece oldu ki iki bacağıma bide kramp girdi,sanırım birden magnezyumun tamamı tükendi vucutta.
bide dün bugün sınavım vardı,git gel dinlenme yapamadım malesef.
Geçmiş olsun hastaneye gitmedinmi kardelenim bi serum bağlatırdın tam da sınav haftası kötü olmuş Allah şifa versin canım
Derincim Allah kavuştursun canım.Artık uzamaz inşallah bir an önce bitirip gelir sağlığıda düzelir inşallah
Son düzenleme: