- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
canım benim yaa.biliyosun çogu bebekte oluyorr..saglıcakla atlatsınlar inş.tabiki yaa bırakıp eve gelmek çok zor olsa gerek ama sabır fıstıgım yaaa.Allahım çabucak toparlamalarını nasp etsin evinize şen şakrak dönün kuzum öptümselam kızlar hepınızden allah razı olsun rabbım en kısa zamanda hepınıze nasıp etsın ınsallah
ben hıc ıyı degılım kızlar hergün hastanedeyız sarılık olmuslar yavrular bugün onları öyle özlerı kapalı ısıgın altında görünce tutamadım kendımı hüngür hüngür agladım ıcım okadar dolmuskıcok zor oluyor onları orda bırakıp eve dnmek ellerı ayaklarında hep serum neolur dua edın bıran önce saglıcakla evıme getırebılım yavruları suan tek sıkıntıları sarılık oda gecer dedı doktor kendınıze cok ıyı bakın
slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....
canım bence çok kafa yorma.ne olacagı belli olmaz tabi ama çok erken gögüs agrısı için.yani adetinin 15.günündesin anladıgım kadarıyla,olacagı varsada daha yeni olmaya yüz tutmuştur.inş hamiş olursun bu ay ne diyelim..adeti beklemek zor