- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
canım demek başlıyosun oğluşun hazırlıklarına hadi bakalım hayırlısı olsun bana bak oğluş olunca gökcemi sakın ihmal etme valla bozuşuruz o ilk göz ağrısı ilk heyecanımız yaa valla ilk haberi verdiğin gün geldide aklıma :))kpss ye girdinde 2 çocukla naapcan bilmem kazanıran hadi hayırlısı diyeyim :)))
bizde seni kuzen allahım her daim güldürsün yüzünü inşallah
canımsın saol :)))
birsoşum yaa kıyamam biz biliyoruz seni sadece iki kelam iyiyim ben desende yeter .allahım ferahlık versin herkesin farklı farklı imtihanları canım sabır
canım ebru kursuna gidiyorum inşallah başarılı olabilirim baya zor bişey :))sende baya sıkıntılısın allahım kolaylık nasip etsin inşallah anacığın gelirde kvye muhtaç olmazsın
ha ha ha çok güldüm yaa allah iyiliğini versin
canım hoşgeldin sefalar getirdin demek kvye yardım ettin iyi olmuş canım belki senin içinde değişiklik olmutur .evet bende kursa başladım inşallah iyi gelicek .keşke imkanın olsada gitsen peloşum yaa .adet olmuşsun sağlık olsun bozma moralini allahım herşeyi düzene koymuştur vardır zamanı
avatarına bayıldım ayrıca çokda mutlu oldum artık bazı şeyler aşıldı çok şükür :))
selam hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah
derinim uğramamış merak ettim şimdi .
buarada banuşuma dua başlattım bazılarınıza msnden yazdım bazılarınızada özelden yolluycam cumaya kadar tamamlıyalım inşallah .allahım banumun yüzünü güldürsün inşallah topiğimiz onun mjdesiyle canlansın .hepinizi öptüm görüşmek üzere
sende canımmm :)dua bende okrum canım inş.güzel haberler alırızzz