- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
YA BİRSOŞUM ANKARADA sıcakmışta annem dün geldi diyoki bu nasıl bişey ankarada böyle değildik diyo istanbulda nem varya mahvediyo insanı .yinede allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahselam kızlar hepiniz iyisiniz ececim başın sağolsun canım kızlar istanbul sıcak evet ama ankarada yanıyo Allah sabır versin ramazanda geldi hoşgeldi bizler iyiyiz hepinize selamlar bye
aminn ablacım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hiç aksatmıcam.her namazımda kılmam gereken zamanlarda kılamadığımın pişmanlığını duyuyorum.neyseki hem vakit namazımı hem kazasını yapıyorum her vaktin arkasından.Rabbim kabul etsin inşallah.ve her duamda sizlerde varsınız.bir gün kabul olacak dualarıma şükretmek sırasıda gelicek inşallah.öptm ablacım seni.
ne bileyim canım zor zar denk geliyoruz tam denk geldik gözlerim kapandı.üzüldüm sonra iki laf edip konuşamadık diye.öptm canım.
canım yaa Rabbim sabır versin geride kalanlara.Allah rahmet eylesin tam bir aile felaketi olmuş ya.Rabbim korusun herkesi.başınız sağ olsun canım.
Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah şuan iyi durumdadır canım ya.amin inşallah Rabbim kötü haberler duyurmasın canım.inşallah kızda intihar falan etmemiştir canım ya.Allah korusun.dikkat et canım kendine öptm seni.
boşver abla sen bizlerle iç kahveyi napcan onları :)))
canım inşallah hamilesindir.idrar testi iki tanesi farklı çıktıysa kan testi yaptırmak daha doğru.testler bazen yanıltabiliyor çünkü.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
selam kızlar günaydın hayırlı günler herkese.özledim valla ya eskisi gibi sık sık giremiyorum hep bişeyler çıkıyo sanki hiç dinlenemiyorum bile.sıcaklarla hiçç aram iyi değil zaten.hepte sıcakta çarşıya gidilecek durum oluyor.geçen indim 100 mt yer yürücektim ama 2 şişe suyu içe içe ayıla bayıla yürüdüm.millet bana bakıyodu hastalıklı gibi töbe yarabbim.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
yeni gelen arkadaş vardı.hoşgelmişsin canım.Rabbim inşallah çok bekletmeden hayırlısıyla gönderir meleğini inşallah.malesef insanlar yaşamadıkları bir mevzuda ince düşünemiyor.bilmiyorum bizler olsak hemen çocuk sahibi olsaydık karşımızdaki bebek bekleyen insana anlayışlı olup düşünceli olurmuyduk bilmiyorum.bazı insanlarda çocuğunu o ortamda esirgiyor canım ben yaşadım mesela bu durumu.bu kadın kısır çocukta gözü kalır nazar eder misali çocuğu yanıma yanaştırmamıştı.hepsine boşveriyorsun Rabbim büyük elbet bizlerde bir gün annelik duygusunu yaşarız inşallah.hiçbişeyi kafaya takmaya değmiyor maleseff.kendin ve eşinle mutlu olmaya bak Rabbim bebişlerle yuvanı şenlendirsin canım.
selinam canım allah razı olsun allahım gönlüne göre versin inşallah kabul olucak dualarımız .
evet zaten boşverdim gitti sanalda olsa burdaki dostluklar benim için çok özel ve gerçekten özel insanlarla içilir kahve unutanlarla değil !!!!!
sizin oralarda yanıyo demek allah kolaylık versin dikkat et kuzum çok sıcakta çıkma dışarı
selqam hanımla hepinize hayırlı günler yeni yeni arkadaşlar görüyorum hepsi hoşgelmişler inşallah hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız .
bende durumlar aynı dün gece azcık efkarlandım .eşimle muhabbet ediyorduk sonra bir anda yaşlılık filan geldi aklımıza .acep kim bakıcak bize dedik .tabi okadar yaşarsak rabbim bilir herşeyide .yaşlanmak ve birilerine muhtaç olmak .bana bir ağlama geldi anlatamam .düşünmek bile çok üzdü .gerçi huzurevlerini düşündümde biçoğunun evladı var ama yine kimsesizler .allah kimseyi o durumlara düşürmesin kimseye muhtaç etmesin .evladında hayırlısını versin .çok ağlayınca eşim dediki aşkım ne üzülüyosun sen anneme öyle güzel baktınki of bile demedin bizede illaki bir bakan çıkar ALLAH büyük dedi .neyse sizide üzmek istemezdimde paylaşmak istedim .ALLAH hepimizin evlerini şenlendirsin mübarek günler hürmetine .iyki tanımışım sizleri