canım bebişte sorun olmamasına sevindim inş hep boyle gider...amin canım sagol duaların icin öpüyorum ücünüzüde...
berrincim nice mutlu yıllara inş bebişinle ve ailenle...evlilik yıldonumunuz kutlu olsun öpüyorum seni canım...
derinim test günüm cumartesi canım inş hayırlısıyla güzel hebrler verebilirim rabbim yüzlerimizi güldürsün...bende seni öpüyorum ...
amin canım inş...hayırlı yolculuklar ebosum...rabbim haırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin öpüyorum cok...
canım bebeiş sınyaller vermeye başlamış rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin inş...
selam canım nasılsın bebişte iyiyimiş maşallah bulantılarda hamişligin cilvesi işte rabbim hepimize nasip eder inş...
kardelen 49 um alıntı aldım ama cıkmamış...amin canım inş hayırlı haberlerle dönerim...seninde mulakatın güzel gecer inş öpüyorum seni...
selam kızlar hayırlı günler hepinize...benim test günüm cumartesiymiş kızlar yanlış hesaplamış doktorum ayın 9 demişti cünkü bakalım eger adet olmassam kan testi yaptırcam dua edin canlarım rabbim yüzümü güldürsün hayırlısıyla...benim dualarımda hep varsınız rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş...