- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
herkese hayirli aksamlar arkadaslarbugun test yapacaktim ki yapmama gerek kalmadi,adet oldum kizlarhakkimizda hayirlisi olsun insallah.
cnm hayırlısı ya.böyle bekleyıp bekleyıp tam test yapackken gelınce de gıcık oluyo ınsan.neyse ıns pek yakında bebıs haberını alırız tatlım sıkma canını.
canım bnm,bugun konusuk şükür,özlemişim.dinlen kuzum.bu arada msn gene acılmıyo yaCanim arkadaşlarım nasılsınız iki gündür giremedim kusura bakmayın malum yoğundum artık evime döndüm çok şükür baya yorgunum yarın inşallah hepinize tek tek yazıcam sadece haber vermek için girdim başımda çok ağrıyor hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Burada dua Perşembe akşamı habersiz bırakmayın beni
kuzummm cuma gelsede kurtulsan dişten simdiden gecmıs olsun cnm benım.selam kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.cuma günü kurtulsam bu dişten çok rahatlıcam.
garibim adet olmuşsun,dr bulucaktın vakit kaybetmeden bu ay dr a git canım belki aşılama fln yapılır.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.öptm.
ebrar ablam evine kavuşmuşsun.hoşgelmişsin.perşembe akşam burdayım inşallah.
kardelenim sende ev temizliğini halletmişsin saolsun arkadaşında yardımcı olmuş.herşey hazır olduğuna göre sağlıkla gelsin yavrumuz.
kardelencim sende sınava ağırlık verdin sanırım.hadi bebişin uğurlu gelsin başarılar dilerim.
pelincim az kaldı teste aslında aşılamanın yapıldığı günden itibaren 12.ci günde kanda sonuç çıkıyor ama sen cumayı bekliceksin sanırım.
sagol cnm ya hosbulduk.ins dedığım gbı olur kuzum sağlıcakla şu zamanı bi geçirsek.banu tamam yazıcam şimdi
boncugum MAŞALLAH ikizlerine ALLAHIM bizleride sevindirir İNŞALLAH
nasılsın taşınıyomuşsun ALLAH kolaylık versin tayininiz cıktı galiba annenlerin yanınamı taşınıyosunuz
selina gecmiş olsun ALLAH kolaylık versin diş zordur cabuk atlatırsın İNŞALLAH
derin hoşgeldin cok zor olmuştur sana şimdi ama sayılı zamn bi bakmışsın askerlık bitmiş eşin yanında ALLAH saglık versin canım
garip İNŞALLAH bu ay hamile kalırsın canım 3 aylar hürmettine İNŞALLAH
pelin sonucun İNŞALLAH pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz canım
gökce oglun olcakmış MAŞALLAH ALLAH hayırlı evlat olmalarını nasip etsin taşınıyomuşsun taşınmak zordur yeni evin hayırlı olsun
birsen kızının sonucları cıkmış gecmiş oolsun canım
canom amin Allahım hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sende skma canını bak korkulcak bsy yokmuş.slm kızlar nasılsınız iyigüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim destek oluyosunuz bana:)
dün misafirim vardı kaynım gelmişti bugün gitti .. acaip yoruldum
dün bide üçlü test sonucunu aldık ve hemen dr a gittik konuşmaya çok küçük bi risk görüldü sırt boyun kısımında açıklık olması ile ilgili ama dr um anlattı çok şükür roun yok gibi haftaya tekrar çagırdı ayrıntılı ultrason yapıcak dr un yanında kendimi tutamadım agladım valla rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş
pelincim test yapıcan az kaldı hakkınd a hayırlısı umarım bekledigin minik senledir canım dualarım seninle
selam arkadaşlar nasılsınız
Ebrarcım evine dönmüşsün ohh gel keyfim gel özlemişsindir evini mutlaka.Duamı okudum canım ben bu arada
Garibim adet olmuşsun sende yine haklı çıktın maalesef bu ayda neyse gelicek inşallah bebişlerimiz yakında
Pelinim az kaldı kulağımız gözümüz sende hadi bakalım.Bi seni bide bi arkadaşım var tüp denedi cumartesi belli olucak onunda, ikinizin güzel haberini heyecanla bekliyorum
Selinam sınavlara yoğunlaşmıştım canım evet şükürki atlattım mezun oldum artıkın inşallah seninde dişin ağrıyıomuş geçmiş olsun.Çok feci bişey yaa.Yakınlarda yaşadığım için biliyorum camdan bile atlamayı düşünmüştüm ağrı sırasında.kabir azabına eşmiş diyolarya valla inandım yani
Gökçecim inşallah bi sorun çıkmaz sağlıkla gelir bebeğin
Derinim nasıl geçti Ankara izlenimlerin yaa.Kocandan başka bişey görmedimi gözün yoksa bacııım
Banucum sen nasılsın canım
Boncuğum seninde kontrol varmış cumartesi inşallah keyifleri yerindedir minişlerin
Kardeloş,derdanur,anatolıa,ecee,sevcan,aleyna ve ismini şu an yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşallah.
Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün şükür herşey yolundaymış şimdilik iyiymiş.8 hafta 2 günlük olmuş yaklaşıkda 2 cm miş.Dr istersen gelecek ay görüşelim dedi ama ben yine 15 gün sonra gitmek istedim.Rutin kan ve idrar tahlillerimi verdim inşallah sorun çıkmaz.Aslında ben hatırlattım bi
iyiyiz kuşummm sen nslsn?ay minik kelebek 2 cm mi :)cnm yaa MAŞALLAH.sağlıkla buyusun ıns cnmm.mulakatında var demek hadı hayırlısı kardelenım..ya cankaya ne kalabalık öyle kız,dershane dolu,kafeler canlı muzıkler.kızılay istanbulu sollamıs kalabalıkta valla:)