Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kolay gelsin taşınıyomuşsunuz... in sonuclarda iyş cıkar paşa geliyo demek maşallah arabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...seni ve kızını öpüyorum...slm kızlar bende epeydir annemdeydim evime geldim tayinciyiz memleketime çıktı çok şükür :) bu arada dr a gitmiştim üçlü test için kan verdim haftaya belli olucak inş sonuç iyi çıkar sizlerde dua edn bana olurmu :) bu arada bebişin erkek olucagı kesin oldu tabi öncesinde dr la birlik olduk kocişle kafa yaptık kız olucak die kociş şok oldu sonra dr pipisinin resmini çeker veririm ilerde deyince kociş baya utandı:) saglıkla dogsunda oglan kız takmıyom ben..
derinim kocişin yanındaymışın ama geliyon demek azda olsa hasret giderdin canım üzme kendini
ebroşum sen nasıl oldun canım demek oglanlara bakıyodun allah kolaylık versin sanada canom
kardelencim doguma az klmış allah bi seste kurtarsın inş canım
boncugum ev taşıyıcan demek kolay gelsin bebişlerde iyidir inş
flancım kardelen9 cum hamişliknasıl gidiyo kızlar başka hamiş varmı gelmeyeli ben?
diger kızlar sizler nasılsınız hepinizi çok çok öptm allah a emanet olun ....
gökcerana kaçar
amin canım inş...kız kardeloş aşkolsun ben sana evime gelme demedim ben dışarı çıkamam kv yollmaz dedim bu arada hala doğuramadınmı hadi bekliyoz bebişi ne koyacaksınız tam bellimi küçük prensin adı
sgl banum dikkat edecez işte inşallah hayat boyu sağlıklı olur da sorun yaşamayız
hadi az kaldı peloş inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur
garibim bi test yapsanda merak ettik hayırlısı olsun canım
derinim ben mamaktayım gerçi şimdi dönmüşsündür evine kocişi gördün havalara uçtun demiii
gökçecim sağlıklıca gelsin 1 prenses 1 prens hayırlı olsun sağlıcakla doğsun
valla boncugum belirtilere takılmıyorum artık bu ay cok rahattım inş rabbım hayırlısıyla nasip eder...ogluşunu ve kızını ve seni öpüyprum...sağol garıpcıgım bızde ızın ıcın gün sayıyoruz kız umarım hamılesınıdr müjde verırsın bızlere ınsallah cnm
sağol pelınım annenın yerını hıckımse tutmuyor tadını cıkar test gününe cok az kalmıs belırtı falan varmı ay ınsallah bebişlerın içindedır cnm
sağol derınım sende üzme kendını sayılı gün cabuk gecer ıyı olsunlar yeter eslerımız
sende aynı telastasın demek gökcem allah kolaylık versın ev toplamak cok zor hayırlı olsun yenı yerınızde ınsallahbuarada testlerın ıyı cıkar ınsallah cnm benmde hep kafamda soru ısaretı olarak kalıcak testlerı yaptırmadıgım ıcın ınsallah rabbım saglıcakla kucagımıza da almayıda nasıpeder
sagol canım bizlerde iyiyiz ama ara sıra ugrasan iyi olur ben hatırladım seni maşallah bebişin baya buyumuş kendine iyi bak bebişini öpüyorum...selam kızlar 1 sene önce burda hep yazıyordum ama ekim annelerinde yazmaya başladım artık miranddada orda gerçi bi face grubu açıldı artık kim se kk ya uğramıyor sizler nasılsınızzzz kafanıza takmayın düşündükçe bile stres oluyor insan doktorum sapa sağlam karı kocanın bile stresten bebekleri olmayabilir demişti o yüzdenn kafanıza bişi takmayın diyorum aklıma gelen isimler ebrar pelin derinsu kaardelen gökçe rana selina sizler nasılsınızz belki beni hatırlamayabilirsiniz ama benim hep aklımdasınız kimin bebeği oldu olmadı bilmiyorum ama hep size duaa ettim ediyorumda kendinize iyi bakınnnnnn
canım cok gecmiş olsun zordur diş tedavisi allah yardımcın olsun selinam cok öpüyorum seni...selam kızlar hayırlı günler herkese.bugun diş tedavisine başladım berbat durumdayım.antibiyotik verdi çekilecek dişim var cumaya çekicek.pek keyfim yok yani.hepinizi öptm sağlıcakla kalın inşallah.
bebişler oyle canım biraz daha buyuyunce inş uykusu düzene girer seni ve bebişini öpüyorum...slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sadece uykusuzum ravzam hiç uyumuyor tabi bende bu mesajı yazarken bile uyandı neyse o iyi olsunda bu arada sizleri çok özledim inanın hergün aklımdasınız sizleri çok seviyorum iyiki sizleri tanımışım
eeee sizler neler yaptınız bakalım
elifim doğum yapmış geçmiş olsun allah uzun hayırlı sağlıklı bi ömür versin bebişine
selam kızlar hayırlı günler herkese.bugun diş tedavisine başladım berbat durumdayım.antibiyotik verdi çekilecek dişim var cumaya çekicek.pek keyfim yok yani.hepinizi öptm sağlıcakla kalın inşallah.
amin cnm benım sagolasın.ins göruruz o gunlerı.senden nbr daha bı belırtı yok dimi?selinoş çok geçmiş olsun,diş ağrısı gerçekten zor,rabbim yardımcın olsun
peloş senin test günün olması lazım bugün,haberlirini,güzel haberlerini bekliyoruz canım
derincim,kocişe kavuşmuş,dönmüşsün,rabbim sağ salim askerliğini bitirerek kavuşmanızı nasib etsin,zaman su gibi aksın inşallah
ebroşum seni de çok ösledim arkadaşım yaaaaa,görüşemiyoz kaçtır,inşallah iyisin.
nasılsınız kızlar havalr iyice ısındı dışarısı çok güzel eşim gelmeden bende bi bakıyım dedim
selinam çok geçmiş olsun cnm inşallah bıran önce kurtulursun diş tedavisi zordur kibselam kızlar hayırlı günler herkese.bugun diş tedavisine başladım berbat durumdayım.antibiyotik verdi çekilecek dişim var cumaya çekicek.pek keyfim yok yani.hepinizi öptm sağlıcakla kalın inşallah.
ecem çok gecmıs olsun cnm ravzaya allah sıfa versın bıranönce kendınıze dıkkatedınslm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sadece uykusuzum ravzam hiç uyumuyor tabi bende bu mesajı yazarken bile uyandı neyse o iyi olsunda bu arada sizleri çok özledim inanın hergün aklımdasınız sizleri çok seviyorum iyiki sizleri tanımışım
eeee sizler neler yaptınız bakalım
elifim doğum yapmış geçmiş olsun allah uzun hayırlı sağlıklı bi ömür versin bebişine
hayırlısı olsun garıbım ınsallah bu son adet görmen olurkibherkese hayirli aksamlar arkadaslar,gecemi deseydim acaba,cunku saat baya gec suan tr debenden haberlere gelicek olursak,bugun test yapacaktim ki yapmama gerek kalmadi,adet oldum kizlarhakkimizda hayirlisi olsun insallah.tum gun disarda idim,az önce geldim eve haberdar etmek istedim sizi.herkese hayirli geceler.....
pelinim altta seni göruyorum canim,nasilsin?insallah senden guzel haberler aliriz bu ay.simdi cikmam gerekiyor daha sonra görusmek dilegi ile.
hoşgelmıssın cnm ben dua ıcın mesaj atmıstım benımkı bıttı burdanda yazım kendıne ıyı bak ebusumCanim arkadaşlarım nasılsınız iki gündür giremedim kusura bakmayın malum yoğundum artık evime döndüm çok şükür baya yorgunum yarın inşallah hepinize tek tek yazıcam sadece haber vermek için girdim başımda çok ağrıyor hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Burada dua Perşembe akşamı habersiz bırakmayın beni
selam kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.cuma günü kurtulsam bu dişten çok rahatlıcam.
garibim adet olmuşsun,dr bulucaktın vakit kaybetmeden bu ay dr a git canım belki aşılama fln yapılır.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.öptm.
ebrar ablam evine kavuşmuşsun.hoşgelmişsin.perşembe akşam burdayım inşallah.
kardelenim sende ev temizliğini halletmişsin saolsun arkadaşında yardımcı olmuş.herşey hazır olduğuna göre sağlıkla gelsin yavrumuz.
kardelencim sende sınava ağırlık verdin sanırım.hadi bebişin uğurlu gelsin başarılar dilerim.
pelincim az kaldı teste aslında aşılamanın yapıldığı günden itibaren 12.ci günde kanda sonuç çıkıyor ama sen cumayı bekliceksin sanırım.iğnelerden ötürü idrar yanıltır boşuna yapma derim ben.öptm canım hayırlı haberlerini duymak ümidiyle.
hamişler sizler de iyisiniz inşallah.nvbhr canım uğramamışsın bayadır.herşey yolundadır inşallah.
boncuğum selam canım seni altta gördüm.nasılsın?bebişler nasıl?
sagol ablacım eşim amalıyat oldu 7. aya girdik test yaptırmadı paşanın gönlünü beklıyorum sen napıyosun yeni bi tedavi düşünüyomusunayyy kıyamam yaa demek duygulandın kız bende tuhaf oldum yaa yerimde duramadım aradım arkadaşın çıktı onlarında haberi yokmuş neyse aradında rahatladım .artık küçük adam sinyal veriyo ben geliyorum diye hissettiriyo galiba canım :))sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallah
kuzum çok saol allah razı olsun bişeyler atlattık işte buara hastalıkla imtihan oluyorum galiba allahım beterinden korusun .
demek kuzunun sonuçları iyi çıktı çok sevindim canım
buarada ben seni aradım ama ulaşılamıyosun kuzum yaa bende özledim havalar güzelleşince belki paşayla gelirsin yada ben gelirim canım .
okuyunca üzüldüm neler oluyo ??inşallah çok büyük şeyler değildir kuzum şuanda birbirinize ençok bağlı olmanız gereken dönem yaa nebiliyim konuşuruz biara kuzum .bide daha önce yazmıştın cevap veremedim ben bayramda nasipse rizedeyim kuzum buyıl tatil azcık geç olucak .sen nezaman gidiceksinki ??
aleynacım evet canım baya baya tuzlu şuanda ama onlar çoook yıllar önce aldığı için bilemiycem :))sen napıyosun tatlım bidaha tedavi düşünüyomusun ?
ahhh be kuzum keşke buralarda olsaydında beraber bu manzarada kahve içseydik .senin yerine izliyorum canım .
buarada evet çocuklu olmak güzel ama sorumluluğu baya ağır helede büyüğü hiç laf dinlemiyo kızdırıyo buara beni yani :))
canommm demek giiyosun hee çok sevindim ilaç gibi gelicek kocişini görmek ayy valla nasılda heyecanlısındır şimdi .doya doya hasret gidein canım
cano hayırlı yolculuklar allaha emanet ol
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben garibimi merak ettim yaa acaba naaptı inşallah adeti gelmemiştir
peloşum sen naaptın kuzum nekadar var test gününe hayırlı haberler alalım inşallah
kızlar bende bugün azcık temizlik yaptım iki erkek çocuğuyla ev baya batıyo :))bugün yemeğim var çok şükür sadece azcık ilave yapıcam .
selinoşş nerdesin kuzum sende temizliğemi verdin kendini yoksam
abla bana okundu yazatsın canımbuarada bu hafta KARDELOŞUMA dua okuyalım hayırlısıyla sağlıkla doğsun paşa diye .yanlız ben cuma olamıycam oyüzden perşembe akşamı duayı yaparız cuma nasipse afyona gidiyorum kızkardeşimin mezuniyeti var .ben listeyi yapıp haber edicem size canlarım .
sagol dedam sen nasılsınkardelenim canım doğum yakınmış dilerim kolay bir doğum olur bebğini sağlıkla kucağına canım
ebrarım canım manzaralar çok güzel sen ansılsın daha iyisin inş
pelinim aşılaman inş hayıorlıu olur bebeğin gelir bu ay dualarım seninle
derinim yoldaymışsın canım iyi yolculuklar sanada çok egçmiş olsun b iran evvel git doktora inş geçer
alaynam canım çoktandır görüşemedik nasılsın canım
birsencim sizede geçmiş olsun balım nasıl şimdi minikler
canlar şimdilik aklımda kalanlar bunlar ebrarcım eğer dua kaldıysa banda yaz okumak isterim msn açamıyorum bi sorun var yazdıysan da göremedim gülüm burdan yazarsan sevini
rim
mvlam yar ve yardımcınız olun dualarım sizinle
banu tamam yazıcam şimdiCanım almadım mesajını tekrar yolla.
Çok geçmiş olsun birsencim umarım çok önemli değildir....
boncugum MAŞALLAH ikizlerine ALLAHIM bizleride sevindirir İNŞALLAHıyıgeceler kızlar nasılsınız kardeloş doğuma az kalmıs tek solukta kurtulursun ınsallah cnm
ebusum hasta olmussun kıyamam cnm cok gecmıs olsun buarada benım msn de sorun var acılmıyor bana dua yazdıysan bı sekılde bana bıldır özelden cnm
derınım yoldayım demıssın kız kocanamı gıdıyon hayırlı yolculuklar gercı sımdıye coktan varmıssındır zaten tadını cıkar cnm
ıyı dıleklerınız ıcın cok sağolun kızlar allah razı olsun hepınızden bende esımı buldukca ev topluyom az kaldı tasınmama annemı cok özledım ona kavusmamada az kaldı cok ıhtıyacım var anneme kardeslerıme ıyı gelıcek ınsallah bana cok bunaldım ev toplandıgı ıcınmı bılmıyorum tıksındım burdan eve gıresım gelmıyor artık
kendınıze ıyı bakın kızlar
selina gecmiş olsun ALLAH kolaylık versin diş zordur cabuk atlatırsın İNŞALLAHselam kızlar hayırlı günler herkese.bugun diş tedavisine başladım berbat durumdayım.antibiyotik verdi çekilecek dişim var cumaya çekicek.pek keyfim yok yani.hepinizi öptm sağlıcakla kalın inşallah.
derin hoşgeldin cok zor olmuştur sana şimdi ama sayılı zamn bi bakmışsın askerlık bitmiş eşin yanında ALLAH saglık versin canımSelam kızlar hepinize...dun gece döndum...cok zorduALLAHIM bu gunlerimizi aratmasın ne diyeyim.giderken uca uça gttım.dönerken sönmuş bi balon...off!
Selinam cnm,gecmis olsun ya diş tedavn başlamış.cıksın aradan aman bebıs geldıgınde ugraşamıcan nasılsa kuzum
gökçeranam,erkek gelio dmek cok sevndım cnm ya hayırlı olsun.tayinde gonlune gore olmuş oh hadı bakalım kolay gele.
Zeynepcm hosgelmşin.sagol duaların icin.öptm cnm.
Peloşş teste az kaldı heyecan dorukta cnm hadı ins bebıs yoldadır.
Ebuşkom ugramamışn cnm özledm senı.msn acılmıyo bilgin olsun.gercı sen gıremıosndr bugunlerde ama..
Banusum senıde özledım kuzum ya.
Herkesı tek tek opuyorum kızlar.
Zaten bugun iyi dgldım aldgm bı haberle daha kötü oldum.amcamın kızı babaevine gerı gelmiş2 ay öncede dogum yaptı ve bebegı vermıyolarmışöyle bı hakları yok aslnda ama Allah ıslah etsın ne dıyım.cok uzgunum kzlar.ALLAH HErşeyın hayırlısnı versn.bebek var ama mutlu dgller ve o çocugun gelecegi nasıl olacak cok fena bı aileye dustu cok.bu ikinci gelişi.hamileykende gelmişti.40lı yaşlarda bekar tırlak bi gorumce ve tırlak bi kv.koca desen onlar gibi.ALLAH ıslah etsin
herkese hayirli aksamlar arkadaslar,gecemi deseydim acaba,cunku saat baya gec suan tr debenden haberlere gelicek olursak,bugun test yapacaktim ki yapmama gerek kalmadi,adet oldum kizlarhakkimizda hayirlisi olsun insallah.tum gun disarda idim,az önce geldim eve haberdar etmek istedim sizi.herkese hayirli geceler.....
pelinim altta seni göruyorum canim,nasilsin?insallah senden guzel haberler aliriz bu ay.simdi cikmam gerekiyor daha sonra görusmek dilegi ile.
hoşgeldin derinim inş zaman su gibi akıp gider ve kocişin bir an once hayırlısıyla döner evine... amin canım evet az kaldı inş hayırlısı olurSelam kızlar hepinize...dun gece döndum...cok zorduALLAHIM bu gunlerimizi aratmasın ne diyeyim.giderken uca uça gttım.dönerken sönmuş bi balon...off!
Selinam cnm,gecmis olsun ya diş tedavn başlamış.cıksın aradan aman bebıs geldıgınde ugraşamıcan nasılsa kuzum
gökçeranam,erkek gelio dmek cok sevndım cnm ya hayırlı olsun.tayinde gonlune gore olmuş oh hadı bakalım kolay gele.
Zeynepcm hosgelmşin.sagol duaların icin.öptm cnm.
Peloşş teste az kaldı heyecan dorukta cnm hadı ins bebıs yoldadır.
Ebuşkom ugramamışn cnm özledm senı.msn acılmıyo bilgin olsun.gercı sen gıremıosndr bugunlerde ama..
Banusum senıde özledım kuzum ya.
Herkesı tek tek opuyorum kızlar.
Zaten bugun iyi dgldım aldgm bı haberle daha kötü oldum.amcamın kızı babaevine gerı gelmiş2 ay öncede dogum yaptı ve bebegı vermıyolarmışöyle bı hakları yok aslnda ama Allah ıslah etsın ne dıyım.cok uzgunum kzlar.ALLAH HErşeyın hayırlısnı versn.bebek var ama mutlu dgller ve o çocugun gelecegi nasıl olacak cok fena bı aileye dustu cok.bu ikinci gelişi.hamileykende gelmişti.40lı yaşlarda bekar tırlak bi gorumce ve tırlak bi kv.koca desen onlar gibi.ALLAH ıslah etsin
kardeloşum test günüm cuma günü canım derinimde söylemiş zaten perşembe günü duanda olcam inş...selinoş çok geçmiş olsun,diş ağrısı gerçekten zor,rabbim yardımcın olsun
peloş senin test günün olması lazım bugün,haberlirini,güzel haberlerini bekliyoruz canım
derincim,kocişe kavuşmuş,dönmüşsün,rabbim sağ salim askerliğini bitirerek kavuşmanızı nasib etsin,zaman su gibi aksın inşallah
ebroşum seni de çok ösledim arkadaşım yaaaaa,görüşemiyoz kaçtır,inşallah iyisin.
canım epeydir görüşemiyoruz havalar ısındı ama burda yagmurr yagıyo bugun prensesini ve seni öpüyorum...nasılsınız kızlar havalr iyice ısındı dışarısı çok güzel eşim gelmeden bende bi bakıyım dedim
canım benim hayırlısı olsun iinş bidaki ay bebişin gelir...iyiyim canım sagol amin inş güzel haberler veririm görüşürüz öpüyorum seni...herkese hayirli aksamlar arkadaslar,gecemi deseydim acaba,cunku saat baya gec suan tr debenden haberlere gelicek olursak,bugun test yapacaktim ki yapmama gerek kalmadi,adet oldum kizlarhakkimizda hayirlisi olsun insallah.tum gun disarda idim,az önce geldim eve haberdar etmek istedim sizi.herkese hayirli geceler.....
eboşum evine dönmuşsun canım epeydir görüşemiyoruz ozledim seni baının agrısı gecmiştir inş cok öpüyorum seni...Canim arkadaşlarım nasılsınız iki gündür giremedim kusura bakmayın malum yoğundum artık evime döndüm çok şükür baya yorgunum yarın inşallah hepinize tek tek yazıcam sadece haber vermek için girdim başımda çok ağrıyor hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Burada dua Perşembe akşamı habersiz bırakmayın beni
selinam valla cuma günü de belki yaptırmam bilmiyorumki biraz beklemeyi düşünüyorum ama idrarda yapmayı düşünüyodum olmasada silik cızgı cıkıyomu ilacların etkisi on günde geciyo diye biliyodum ben...amin canım inş bende seni öpüyorum...selam kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.cuma günü kurtulsam bu dişten çok rahatlıcam.
garibim adet olmuşsun,dr bulucaktın vakit kaybetmeden bu ay dr a git canım belki aşılama fln yapılır.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.öptm.
ebrar ablam evine kavuşmuşsun.hoşgelmişsin.perşembe akşam burdayım inşallah.
kardelenim sende ev temizliğini halletmişsin saolsun arkadaşında yardımcı olmuş.herşey hazır olduğuna göre sağlıkla gelsin yavrumuz.
kardelencim sende sınava ağırlık verdin sanırım.hadi bebişin uğurlu gelsin başarılar dilerim.
pelincim az kaldı teste aslında aşılamanın yapıldığı günden itibaren 12.ci günde kanda sonuç çıkıyor ama sen cumayı bekliceksin sanırım.iğnelerden ötürü idrar yanıltır boşuna yapma derim ben.öptm canım hayırlı haberlerini duymak ümidiyle.
hamişler sizler de iyisiniz inşallah.nvbhr canım uğramamışsın bayadır.herşey yolundadır inşallah.
boncuğum selam canım seni altta gördüm.nasılsın?bebişler nasıl?
haklısın boncugum bu ay belirtilere takılmamaya calışıyorum canım amin inş cok öpüyorum seni bebişlerini...selinam çok geçmiş olsun cnm inşallah bıran önce kurtulursun diş tedavisi zordur kib
ecem çok gecmıs olsun cnm ravzaya allah sıfa versın bıranönce kendınıze dıkkatedın
hayırlısı olsun garıbım ınsallah bu son adet görmen olurkib
hoşgelmıssın cnm ben dua ıcın mesaj atmıstım benımkı bıttı burdanda yazım kendıne ıyı bak ebusum
pelınım belırtılere takılma adet belırtılerıyle cok benzıyor ınsallah güzel haberler verıceksın az kaldı cnm
sagol ablacım eşim amalıyat oldu 7. aya girdik test yaptırmadı paşanın gönlünü beklıyorum sen napıyosun yeni bi tedavi düşünüyomusun
abla bana okundu yazatsın canım
sagol dedam sen nasılsın
banu tamam yazıcam şimdi
boncugum MAŞALLAH ikizlerine ALLAHIM bizleride sevindirir İNŞALLAH
nasılsın taşınıyomuşsun ALLAH kolaylık versin tayininiz cıktı galiba annenlerin yanınamı taşınıyosunuz
selina gecmiş olsun ALLAH kolaylık versin diş zordur cabuk atlatırsın İNŞALLAH
derin hoşgeldin cok zor olmuştur sana şimdi ama sayılı zamn bi bakmışsın askerlık bitmiş eşin yanında ALLAH saglık versin canım
garip İNŞALLAH bu ay hamile kalırsın canım 3 aylar hürmettine İNŞALLAH
pelin sonucun İNŞALLAH pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz canım
gökce oglun olcakmış MAŞALLAH ALLAH hayırlı evlat olmalarını nasip etsin taşınıyomuşsun taşınmak zordur yeni evin hayırlı olsun
birsen kızının sonucları cıkmış gecmiş oolsun canım