- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
saol canım adet olmuştum cuma günü iaç kullandığımda hep böyle sancım oluyo yaa çok şükür atlattım :))kanka geçmiş olsun,niye sancılandın kiiiiii
bu arada avatarın da pek hoşmuş doğrusu
sen nasılsın herşey yolunda inşallah
avatarımı beğendin demek teşekkürler bende sevdim nedense :))
saol kuzum allah razı olsun .sen nasılsın bitanemcanımm cok gecmiş olsunnn iyi ol da canım yaa valla hemde nasıl zor canıımm
selinoşum seviyorum seni ben yaa hep böyle ol kuzum maşallah sana .tabiki hepimiz üzülüyoruz geliyolar gidiyolar ama herdaim pozitif olmak zorundayız ümidi kestiğimiz anda herşey bitiyo malesef .inşallah rabbim yüzünü güldürcek .ben inanıyorum buna kuzumevet canım tam anlamıyla adet oluyorum.hayırlısı olsun canım.öptm seni bugun pıtpıtları duymaya gidiceksin.dualarım seninle.güzel haberlerle gel inşallah canım.
evet canım malesefff.vakti gelmemiş demekki.hayırlısı olsun.sen naptın nts girecektin noldu?
geçmiş olsun ablam ya şimdi iyisindir inşallah.yok ablacım o an biraz üzüldüm tabiki ama geçti gitti.Rabbim en doğrusunu bilir.çok şükür sağlığım yerinde huzurum yerinde daha ne isteyeyim ki.Allah razı olsun o senin kalbinin güzelliği.öptm ablacım.
saolasın canım Allah razı olsun.amin inşallah.öptm seni.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler inşallah.
ben iyiyim kuzum şükür .
aleynacım saol canım allah razı olsun demek sende beğendin ee kocişim benim herşeyim varım yoğum işte azcık romantik takılalım dimi :)))yerim ben onu MAŞALLAH cok tatlı ismi gibi kendide cok güzel ALLAHIM nazarlardan saklasın size hayırlı evlet olmasını nasib etsin ALLAHIM biz isteyen kullarınada nasib etsin İNŞALLAH
duaya canı gönülden amin dıyorum MEVLAM kbul etsin kardelenin bebeyini sagsaglim kucagına almak nasib etsin İNŞALLAH
selina cok üzüldüm hayırlısı böyleymiş sana üzülme diyemiycem insan üzülmeden duramıyo aynı yollardan gectim cok zor biliyorum ALLAHIM hayırlısıyla en kısa zamnda yavruna kavuşabilmeni nasip etsin canım
beni sormuşsun eşim 6 ay önce amaliyat oldu bi test bile yaptırmadı onu bekliyorum cokta merak ediyorum düzelme varmı diye gerci bendede problem var bizimki tek teraflı deyil
abla gecmiş olsun niye sancılandın ki
kardelene katılıyorum öne avatar öyle pek bi romantikk
evet buram buram romantizim akıyo avatardan ayol
sen napıyon cok az kaldı kardelen ALLAH kurtarsın duanda bizi unutma olurmu
sen nasılsın baya kilo vermişsin maşallah sana
selam hanımlar hepinize hayırlı günler az önce güzel hBERİ ALDIM KARDELENİMİN bebişinin pıt pıtları duyulmuş çok şükür çok sevindim sağlıklada kucağına alıcak arkadaşımız inşallah .
bende iyiyim şükür dün baya nette takıldım ama kimsecikler yoktu
DERİNİMİN yeri çok belli özledim valla
BONCUĞUM,BANUM,GARİBİM,RANAM,BİRSENİM,ANATOLİŞİM,SEVCANIM,FLANIM,
ECECİM,DERDAM,GÖKCEM,PELOŞUM,BERENİM ,TOSTİM
hepinizi çok öptüm hanımlar
Son düzenleme: