Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Garıpcım hosgelmişsn cnm.ya hep aklımızdaydın tatlım naptın acaba diye,nasıl bı doktormus o yaa sinir oldum.zaten varya bazı doktorlar şu takip isinden sıkılıyolar sanırım.olsn sen yinede canını sıkma calısmaya devam et canım hic bellı olmaz ıns gelır melegın bu ay.öptum senı.

derinim benim doktorumda takip yapmak istemiyor,cunku cok hastasi var.turk diye herkes ona gidiyor ugrasmak istemiyor anladigim kadari ile,tup bebek merkezinin brosürunu verdi elimize o kadar,:KK43:doktor arayisindayim bende,insallah iyi bir doktora denk gelirim canim.sen nasilsin canim?

garipcim o dr adetin iki veya üçüncü günü çağırıp,yumurta var mı diye bakmıyo mu?
çünkü eğer yumurta,yani tıp diliyle folikül varsa(küçük olunca öyle diyolar)ilaç verip büyütmeye uğraşıyolar
ve eğer yumurtlamasan,hiç regl olmassın canım,bence senin dr un pek rahat,git gel konya altı saat yapma taraftarı(gerçi o konya yı da bilmez değil mi)kazırmıştır muhtemelen,kaçırdık da demez onlar,huç yumurtlamamışsındır,ohhh ne kolay,e bunun adı takipse neden iki üç güne bi takip etmiyosun,belki hızlı büyüyo,belki fazla büyüyo,zararlı olabilir gibi ihtimelleri de var bu ilaçların ve muhakkak dr kontrolüyle olmalı,sadece ilaç kullanılcaksa onu biz kendi kafamıza da kullanırız öyle değil mi?
yani velhasıl kelam,netice i meram dr unu değiştirme fikrin en iyisi canımcım

selina yaaa,ben sana sabah yazmamışım kuzu,sonradan aklıma geldi ama tekrardan pc açamadım
çok pozitif gördüm seni ve çok mutlu oldum dicektim,inşallah rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasib eder.

çabucak alır inşallah derincim,annene selamlar

kardelencim benim doktor beni 13 gun cagirdi kontrole,yani ne 2.ci gun neden sonrasi adetimin tam 13 gunu gittim.sadece adetin geldiginde klomen ic dedi ve 13.cu gunu kontrole cagirdi o kadar.:KK43:benim doktorum almanca bilmeyenlerin mecburiyetten tercih ettikleri bir doktor,hal böyle olunca bir suru hastasi var,uzun sureli kimse ile ugrasmak istemiyor.son kontrolde gidin tup bebek merkezi ile görusun diye tup bebek brosurunu verdi elime.:KK43:suan doktor arayisindayim,yakinlarimizda bir erkek doktor varmis,cok sevilen tecrubeli bir doktor diyorlar randevu almak istiyorum kendisinden,hakkimizda hayirlisi insallah.sen nasilsin canim,bebis nasil?

BEN BEN beni unuttun gene garibim ama olsun bi ara o dr dövelim topikçe geliriz sen canını sıkma kardeloşun dediği gibi yumurta olmasa adet görmesin o başından savıyo

pelinim sagol canım evet canım üzgünüm hala neyse anlatırım sen kendine iyi bak

birsencim aslinda aklimda oluyorsunuz ama bazen unutuyorum yazmayi,bu arada emrenin gecmis dogum gunu kutlu olsun insallah.sen neler yapiyorsun iyisin insallah?

saol ablacım dostlar sağolsun inşallah sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden.

canım yastık koymak konusunda ve dinlenmek konusunda bişey demedi dr um.sadece salı günü ilişki şart sonrası size kalmış dedi.progesteron vermişti fitil olarak daha iyi dedi o şekilde kullanıyorum.pek dinlendimde sayılmaz o gün akşam ilkokuldan beri beraber olduğum yakın arkadaşım babasını kaybetti ona destek olmak için onun yanındaydım hep.Rabbim bilir bu konuda ben aşılama oldum yatmam gerekli diye düşünemedim.hayırlısı Allahın izniyle olacak olduktan sonra herşekilde yavrum bana tutunur.öptm canım beni düşündüğün için ayrıca tşk ederim.

ahh canım yaa kese bhc 1000-3000 arasında görünüyor senin hiç endişelenmene gerek yok canım.dediklerimi asla unutma iyi düşünücez ve herşey olumlu sonuçlanıcak.stres yok bebiş büyütmeye devam bak günleri sayıyorum dünür olcazzz :KK1::KK1::KK1:

Allah razı olsun gökçem Rabbim seninde yavrunu hayırlısıyla kucağına almak nasib etsin inşallah.öptm sizi.

garibimmm Allah razı olsun canım Amin Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün.sende hiç stres yapma o dr un dediklerinin 1 tanesi mantık içermiyor zaten.çatlamış olabilirse yumoş büyümüştür,büyümeyen yumoş çatlamaz herhalde gerçi kardelen profum iyice açıklamış ama boşver hiç beynini bulandırma o dingilin dediklerine dr unu deiştir inşallah bu sefer çok daha iyi bir dr a denk gelirsin.ama moralin önemini kısaca anlatmak isterim.ben bu ay puregon iğne vuruldum daha önceki aşılamamda gonal f kullanmıştım 3 yada 4 yumoş vardı yalan olmasın geçmiş zaman hatırlayamıyorum pek.bu seferki kullandığım iğnede 100 cc ve çoğu insan 425cc vurulmuş bunda ve bendeki kadar yumoş olmamış.ben bu ay çok pozitif başladım bunun etkisiyle yumoşlar çok gelişti ve fazla oldu.sende böyle düşünüp ve bir dahaki tedavi şeklinde kesinlikle iğneli tedavi olmanı tavsiye ediyorum klomen iğnelerin yarısı kadar bir etkiye sahip.bunu göze al moralini hep yüksek tut Rabbim büyük ona inan ve güven sonra dr una güven Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah.öptm canım bir dahaki yazında seni umutsuz ve mutsuz görmek istemiyorum...:KK48:

olsun canım önemli değil kalpler bir nasıl olsa.tşk ederim bu şekilde olmam beni de mutlu ediyor doğrusu.Rabbim hep böyle olmamızı nasib etsin inşallah..amiinn duaların içinde Allah razı olsun canım.öptm

birsenim arkadaşına Allah sabır versin çok acılar çekmiş keşke sonunda mutluluk olsaymış.Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda yerini doldursun.amin amin Rabbim hepimize sağlıklı özürsüz kusursuz evlatlar nasib etsin inşallah.sizinde bugun kontrol varmış güzel haberlerle gel inşallah canım öptüm yavruları.

a.selam canım güzel anne adayı hoşgeldinn.Allah razı olsun inşallah az kaldı güzel haberle gelmeme.valla hepiniz ikiz dediniz bu kadar demeye hamile olduğumu öğrendiğimde kesin ikiz gözüyle bakcam heee :))) benden kurtulmak istiyonuz demiii ikizi olursa az gelir topiğe diye mi :KK1::KK1::KK1:kafamızı şişiriyo az rahat ederiz diyemi diyonuz diyin bakim hele????

selam kızlar hayırlı günler hepinize.şafak: 11 :KK1::KK1::nazar:

selinam sagolasin guzel yazin icin,suan doktor arayisindayim canim,insallah guzel tecrubeli bir doktora gitmek nasil olur.hakkimizda hayirlisi insallah.canim seninde safak az kaldi,allah'in izni ile ben inaniyorum guzel haberler verecegine,rabbim umit ettiklerine nail eylesin insallah.

selam kızlar
Selinam boncuğum garibim başka adını unutup beni tebrik eden arkaşlar hepinize teşekkür ederim.ŞÜkürler olsun bi kez daha nasip oldu gebelik(yani galiba görene kadar belli olmaz tabi yinede)Rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride nasip etsin.Kendimi fazla yormamaya uzanmaya çalışıyorum ilaçlarıma başladım progestan baş dönmesi yapıyo biraz ama onun dışında iyiyim şükür.
Garibim konuşmuştuk zaten iyi bi dr a denk gelirsin inşallah.Fazla seçeneğin olmadığından bahsetmiştin gerçi ama alternatifler içinde en iyisini bulursun inşallah sağlıklı yumoşlarla bebiş gelir yakında
Selinam geri sayıma başlamışsın hadi bakalım ikiz dedik dedik gerçekten ikiz olucak galiba hayırlısı tabi
Birsencim arkadaşına çok üzüldüm yaa.Allah sabrını versin ona ve bu acıyı yaşayan herkese.
şu an yine başım dönüyo yazıları karıştırmaya başladım görüşmek üzere arkadaşlar kendinize iyi bakın

kardelenim görusemedik bu aralar,bu hafta cok yogundum.iyisin insallah?insallah kardelencim dilerim rabbim hepimizin yuzunu en yakin zamanda guldursun..

herkese iyi pazarlar kizlar,bugun esim evde degil firsattan istfade size bir bakayim dedim,aslinda cok isim var dun mobilyalarimiz geldi,her taraf her yerde beni temizle diye bagiriyor:)neyse saglik olsun insallah,temizlik her zaman yapilir.
ayrica TUM ANNELERIN,ANNE OLMAK ISTEYENLERIN,ANNE OLACAK ARKADASLARIMIZIN anneler gunu kutlu olsun insallah.

selam kızlar hayırlı günler...hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inş...bu anneler gününde güzel haberde ben vermek isterdim ama malesef adet oldum hayırlısı buymuş diyorum elimden bişey gelmiyo üzülmiycem dedim ama cok üzzgünüm...bu ay aşılama yapılcak inş rabbim bunda yüzümü güldürür...sadece rüyalarımda bebek seviyorum allahım gercegınıde nasip etsin hepimize...

pelincim uzme kendini,herseyde bir hayir vardir.insallah asilama vesilen olur canim.rabbim yuzunu guldursun.

GARİBİM selam canım napıyosun moralin nasıl herşey yolunda inşallah kuzum

aleykum selam ebrarcim,iyiyim cok sukur.sen nasilsin?

iyiyim canım şükürler olsun sen neler yaptın

allah iyilik versin insallah,bende ne yapiyim canim evdeyim esimi bekliyorum disari cikicaz biraz gezmek icin hala gelmedi.bunun disinda mobilyalar geldi,onlarin iclerini yerlestiriyorum iste böyle..sen neler yapiyorsun,görusedik bu aralar..

allah iyilik versin insallah,bende ne yapiyim canim evdeyim esimi bekliyorum disari cikicaz biraz gezmek icin hala gelmedi.bunun disinda mobilyalar geldi,onlarin iclerini yerlestiriyorum iste böyle..sen neler yapiyorsun,görusedik bu aralar..

ohhh güle güle kullan canım iyi güzel günlerde inşallah
şu anda teldeyim canım :))bitince hemen dönücem

merhaba kızlar telefondan girdim baktım sizi açık görünce hemen pc ye geçtim nasılsınız?
Garibim yoğunsun demek bizde merak ettik bu hatun nerelerde görünmüyo diye.Mobilyalar gelmiş güle güle kullanın hayırlı olsun.Onları yerleştirmek temizlemek ne zevkli olur yaa ben çok severim yeni mobilya:KK52:

ohhh güle güle kullan canım iyi güzel günlerde inşallah
şu anda teldeyim canım :))bitince hemen dönücem

tamam canim,sen bak islerine,esim gelinceye kadar buralardayim ben zaten.

merhaba kızlar telefondan girdim baktım sizi açık görünce hemen pc ye geçtim nasılsınız?
Garibim yoğunsun demek bizde merak ettik bu hatun nerelerde görünmüyo diye.Mobilyalar gelmiş güle güle kullanın hayırlı olsun.Onları yerleştirmek temizlemek ne zevkli olur yaa ben çok severim yeni mobilya:KK52:

kardelenim inan bu hafta cok yogundu,komsumun akrabasi vefat etti onunla ilgilendim,birde mobilya gelecegi icin eski mobilyalari söktuk attik vs vs esimle.bu islerden dolayi da esim erken evde oldugundan dolayi aksam pc hep onda idi,hic bakamadim:KK50:ama aklim hep sizlerde idi.sagolasin canim,cok zevkli evet bende seviyorum yeni mobilyayi yerlestirmeyi dun aksamda bu yana gidip gidip bakiyorum mobilyalara,kiyafetleri duzen icinde katladim:)guzel duruyormu diye esime sorup durmusum hala guluyor kendileri bana:KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin canım nasıl sevindim karşılaşmamıza :))sanki hiç görüşmüyoruzda
tamam canim,sen bak islerine,esim gelinceye kadar buralardayim ben zaten.

kardelenim inan bu hafta cok yogundu,komsumun akrabasi vefat etti onunla ilgilendim,birde mobilya gelecegi icin eski mobilyalari söktuk attik vs vs esimle.bu islerden dolayi da esim erken evde oldugundan dolayi aksam pc hep onda idi,hic bakamadim:KK50:ama aklim hep sizlerde idi.sagolasin canim,cok zevkli evet bende seviyorum yeni mobilyayi yerlestirmeyi dun aksamda bu yana gidip gidip bakiyorum mobilyalara,kiyafetleri duzen icinde katladim:)guzel duruyormu diye esime sorup durmusum hala guluyor kendileri bana:KK1::KK1::KK1:

garibim kusura bakma canım
ayy valla keyiflidir ya yeni mobilya yerleştirmek güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım kolay gelsin sana

kizlar sizinle burada kalip muhabbet etmeyi cok isterdim,esimle az önce konustuk yolda imis kendisi,geldiginde hemen cikabilirim,simdiden kusuruma bakmayin olurmu.:KK23::KK23:

hanımlar sizle karşılaşmak güzeldi ama çıkmam gerek işim var yemeğim yok kocişim erken gelicek
daha sonra konuşuruz öpüyorum sizi

hoşgeldin canım nasıl sevindim karşılaşmamıza :))sanki hiç görüşmüyoruzda

garibim kusura bakma canım
ayy valla keyiflidir ya yeni mobilya yerleştirmek güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım kolay gelsin sana

estagfirullah ebrarim,evet keyifli rabbim tum isteyenlere daha guzellerini nasip etsin insallah.sagolasin canim,allah razi olsun.

kardelencim,ebrarim simdi cikmam gerek daha musait bir zamanda görusmek dilegi ile...:KK19::KK19:
pelinim senide altta gördum canim,hosgeldin simdi cikmam gerek kusura bakma sonra görusuruz insallah:KK19:

selam canlarrrr:KK16:tüm annelerin ve bizim gibi anne adaylarının hamişlerimizin herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN hepinizi çok öpüyorum.:KK16:

ebuşum paylaşımın çok güzeldi cano çok dogru bi yazı...bugün de herkes benim anneler günümü kutladı mutlu oldum hafif buruklukla birlikte.olsun bu da güzel ama...az öncede yegenim geldi öptü teyzemin oglu:))anneannemdeyim şuanda.bi girip bakayım dedim...

peloşum nolur üzülme bak şimdi yeni ve daha heyecanlı ve dahada umut verici bi sürece giriyorsun canım.bu duyguyu bildigim için böyle diyorum.inş aşılaman tutacak hayatım hiç moralini bozma.evet anneler gününe denk gelmesi biraz piskolojik olarak etkilemiştir ama takma kafaya cnm ya.hele bebiş olsun bir sürü anneler günü görüceksiniz hep birlikte.:KK16:

garibim,kardelenim,berrinim nasılsın demişsiniz yoktum o sıra canlar.iyim ya ablamdaydım dün akşam geldik.maç heyecanı falan çok şükür kupamızı da aldık:))öyle yani canlar..herkesi çok öptüm görüşmek üzere.fırsat buldukca giricem:KK16:

Selam kızlarr yine benn
Geçen gün söylmeyi unuttum nörolojiye gitmiştik kntrole Rabbime şükürler olsun dr reflekslerinin iyi oldugunu söyledi emara gerek yok ultrason zaten temiz çıkmış bir dahaa bir yaşında gelin dedi sıra geldi kardiyolojiye hayırlısıyla onu da atlatırız inşaallahhh... Paylaşmak istedm.bu arada güzel dilekleriniz için tşk ederiz teyzoşlarrr

slm kızlar herkes iyidir inş,
sevcancım bebişlerini gördüm çok tatlılar maşallah rabbim saglıkla anneli babalı büyümelerini nasip etsin
tosticimkızını dünyaya getirmişsin hayırlı olsun saglıkla büyüsün inş,
kızlar anneler günümüz kutlu olsun rabbim bu yıl kucagına bebek alamayan arkadaşlarıma seneye bebekleri ile kutlamayı nasip etsin inşallah..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Çok güzel bi yazı ebrarım paylaştığın için sağol.Bi dişi olarak doğmuşsan dünyanın bütün yüküde omuzlarında doğuyosun ve yaş ilerledikçe sorumluluklarda artıyo.Ama herşeye rağmen kadın olmak güzel biyolojik olarak anne olamasakda henüz yazıdaki gibi biçok erkeğe annelik yapıyoruz kimi zamanda hemcinslerimize.Özellikle abisi erkek kardeşi olanlar varsa daha iyi bilirler.Evlendikten sonrada eşlerimiz.Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin hep yanımızda olsunlar, biz doğuştan o sorumluluklarla donatılmışız herkese yetecek kadar ilgi ve sevgimiz var şükürler olsun.Hepimizin anneler günü kutlu olsun....:KK16:

Pelincim hayırlı günler.İsterdim kelimesine kadar heyecanla okudum acaba testmi yaptı diye.Neyse sağlık olsun inşallah senin bebeğinde aşılamayla gelicek bekletmiycek annesini.Üzülmemek elde olmuyo gerçekten ama üzüldüğün son ay olcak inşallah arkadaşım
amin canım rabbim inş aşılamada yüzümü güldürür hayırlısıyla...
canım öncelikle geçmiş olsun kuzucuğa atlatmasına sevindim .aslında bebeklerin hasta olmasıda iyiymiş mikroplara bağışıklık kazanıyor .demek urfaya gidiyosunuz negüzel yaa çok sevindim sizin adınıza canım ..
yazdıkların beni çok etkiledi gözlerimden süzüldü yaşlar saol kuzum allah razı olsun güzel düşüncelerin için .bende hepinizi kutluyorum

pelinim canım hayırlısı olsun inşallah .üzülmek yok aşılamaya bomba gibi başlıycaksın ve hayırlısıyla pozitifi alıcaksın canım .

kardelenim canım arkadaşım rica ederim ayrıca senin yazdıklarında çok güzel okadar içten yazmışsınki sende saol kuzum
tekrardan herkesin anneler günü kutlu olsun :KK19:
amin eboşum inş...şimdi daha iyiyim sabah kötüydüm her ay umutla bekleyip olmayınca insan üzülüyo işte rabbim yüzlerimizi güldürsün canım...
pelincim uzme kendini,herseyde bir hayir vardir.insallah asilama vesilen olur canim.rabbim yuzunu guldursun.

aleykum selam ebrarcim,iyiyim cok sukur.sen nasilsin?
amin garipcim inş bakalım doktorum ne diycek hormon testlrimde yapılcak hakkımızda hayırlısı olsun garipcim...
selam canlarrrr:KK16:tüm annelerin ve bizim gibi anne adaylarının hamişlerimizin herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN hepinizi çok öpüyorum.:KK16:

ebuşum paylaşımın çok güzeldi cano çok dogru bi yazı...bugün de herkes benim anneler günümü kutladı mutlu oldum hafif buruklukla birlikte.olsun bu da güzel ama...az öncede yegenim geldi öptü teyzemin oglu:))anneannemdeyim şuanda.bi girip bakayım dedim...

peloşum nolur üzülme bak şimdi yeni ve daha heyecanlı ve dahada umut verici bi sürece giriyorsun canım.bu duyguyu bildigim için böyle diyorum.inş aşılaman tutacak hayatım hiç moralini bozma.evet anneler gününe denk gelmesi biraz piskolojik olarak etkilemiştir ama takma kafaya cnm ya.hele bebiş olsun bir sürü anneler günü görüceksiniz hep birlikte.:KK16:

derinim cok güzel yazmışsın canım ya bende heycanlıyım bu ay inş bu güzel sürecin sonunda güzel haberleride alırım hayırlısıyla...anneler gününde de güzel haber almak iyi olurdu ama nasip artık...rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize kuzum :KK16::KK16:

Selam kızlarr yine benn
Geçen gün söylmeyi unuttum nörolojiye gitmiştik kntrole Rabbime şükürler olsun dr reflekslerinin iyi oldugunu söyledi emara gerek yok ultrason zaten temiz çıkmış bir dahaa bir yaşında gelin dedi sıra geldi kardiyolojiye hayırlısıyla onu da atlatırız inşaallahhh... Paylaşmak istedm.bu arada güzel dilekleriniz için tşk ederiz teyzoşlarrr
Canım inşallah kardiyolojide temiz çıkıcak inşallah herşey güzel olucak.

GGüzel annelerin ve anne olmak isteyen bütün can arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun.
Benim içinde buruk bir anneler günü oldu minik ayşem sarılıp anneler günümü kutladı anlatılmıycak duygular yaşattı bana:KK43:

canım evet çok doğru bir yazıydı bende okuyunca hoşuma gitti paylaşmak istedim
demek seninde kutladılar negüzel ama bizde anneyizki cennette yavruşlar öyle değilmi canım
Selam kızlarr yine benn
maşallah kuzuya yer teyzesi onu benim için gıdışından kokla olurmu tutişim .inşallah kardiyolojidede sorun çıkmıycak canım
slm kızlar herkes iyidir inş,
sevcancım bebişlerini gördüm çok tatlılar maşallah rabbim saglıkla anneli babalı büyümelerini nasip etsin
tosticimkızını dünyaya getirmişsin hayırlı olsun saglıkla büyüsün inş,
kızlar anneler günümüz kutlu olsun rabbim bu yıl kucagına bebek alamayan arkadaşlarıma seneye bebekleri ile kutlamayı nasip etsin inşallah..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
saol canım seninde kutlu olsun nasılsın gökcem napıyo ??herşey yolundamı doktora nezaman gidiceksin
amin canım rabbim inş aşılamada yüzümü güldürür hayırlısıyla...

amin eboşum inş...şimdi daha iyiyim sabah kötüydüm her ay umutla bekleyip olmayınca insan üzülüyo işte rabbim yüzlerimizi güldürsün canım...

amin garipcim inş bakalım doktorum ne diycek hormon testlrimde yapılcak hakkımızda hayırlısı olsun garipcim...

derinim cok güzel yazmışsın canım ya bende heycanlıyım bu ay inş bu güzel sürecin sonunda güzel haberleride alırım hayırlısıyla...anneler gününde de güzel haber almak iyi olurdu ama nasip artık...rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize kuzum :KK16::KK16:
peloşum anlıyorum kuzum o hayal kırıklığı çok zor ama inşallah bu ay hayırlısıyla gelicek kuzucun
GGüzel annelerin ve anne olmak isteyen bütün can arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun.
Benim içinde buruk bir anneler günü oldu minik ayşem sarılıp anneler günümü kutladı anlatılmıycak duygular yaşattı bana:KK43:

oyyy sevsinler ayşeciği nekadar akıllı kuzum yaa ama zaten teyze anne yarısıdır .allahım sanada öyle tatlımı tatlı bir evlat nasip etsin

selam hanımlar hepinize hayırlı günler herkes iyidir inşallah
bugün erken kalkıyım dedim iyide yaptım ohh sefam olsun :))
buarada KARDELENİME dua okuycaz hanımlar hayırlısıyla bebişin pıt pıtları duyulsun ve sağlıkla kucağına alsın diye .listeyi yapıcam birazdan özelden bildiririm
SELİNOŞUM nerdesin kuzum şafak kaç 7 galiba dimi :))
BERRİN sen nerdesin kuzum uğramadın merak ettim iyisindir inşallah

X