Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim rabbim olmayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin inş. bu güzel duyguyu
tek tek alıntı yapacak kadar vaktim yok kusura bakmayan lütfen
pelincim adet olmamışsın hala inş. hayırlı haberlerini alırız senınde canımcım
ebrar ablacım sana da cok dua ettim özellikle rabbim gönlüne göre versin
birsencim bebeğimin adı zeynep nisa oldu
herkesi cok öpüyoruz hayırlı akşamlar
peoşum ben geçti diye biliyodum inşallah vardır canım ya bu ay 3. halayı çekeriz
bi bakmışsın büyümüşsunuz berrincim,zaman bazen yavaş gibi gelsede insana,aslında çok hızlı ilerliyovalla sevinirim canımm neden istemimm çokk sağolasın .daha cok küçüğüz dimi teyzesi bazen diyorum acaba iyi mi diye biras daha gecsede hareketlerini hissetsem diye eşim de diyo o zamanda bi doğsa dersin :)
selam kızlar ya kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri dün misafirim vardı giremedim...ben henüz adet olmadım ama test yapmaya korkuyorum bikacgün daha bekliycem hakkımızda hayırlısı olsn inş...hepinizi cok öpüyorum...
kardeloşum aramışsın ama duymadım kusura bakma canım...
sevcanım bebişler baya buyumuş maşallah tosunlarıma benim cok öpüyorum ikisinide...
aleynacım haklısın rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin...bundan sonra olumlu düşüncem inş...
eboşum inş mujdeli haberi verebilirim canım hayırlısıyla...
kardelen 49 um sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik inş rabbim sonuna erdirir hayırlısıyla...
birsencim arkadaşının başı sagolsun cok üzüldüm...rabbim sabır versin ailesine...
selinam hadi bakalım inş senden de müjdeli haberler alacaz hayırlısıyla...
derinim sende iyisindir inş...
cicilim mert paşamızda büyüyo maşallahı var rabbim nazarlardan korusun cok öpüyorum onu...
anatolişim bende ogluşun resmini merak ettim ama biz senle arkadaş degiliz galiba oyuzden göremedim...bebişini öp benim icin...
garipcim rabbim inş yüzlerimizi güldürür hayırlısıyla bundan sonra kotü düşünmeye son...
kızlar gecmişten aklımda kalanlar bunlar unuttugum varsa kusura bakmasın kendinize iyi bakın görüşmek üzre...
Allahtan bizi uğraştırmadılar o kadar sağolasın canım çocuk büyütmek çok zor gerçekten....geçmiş olsun canım zor iş orda o kadar eziyet çektiğin yetmiyo bide polise laf anlatmak zorunda kalıyosun dilarada böcek ilacı içmişti 3 gün bekletmişlerdi hepsini içsede etkisi olmazmış aslında ama bizim salak dr hayati tehlikesi var diye polise haber vermiş 1 haftada onla ve adli tıpla uğraşmıştık tekrar geçmiş olsun sende kendini unutma canım dikkat et
Sağol canım.canım cokk gecmiş olsunnn
Bulmuş yutmuş zilli....aaaaa kızz kıyamam ya naftalini nerden bulmuş off çok geçmiş olsun canım yaaa(
oyle tabıkı canım saglıklı olsun da ınsallah carsamba yıne kontrolumuz var ınsallah normale dönmüştür senin minik nasıl iytidir inşallah rabbim uzun ömüler sağlık sıhhat versinbu ara çok geziyoruz ablacım eee evde tıkanıp kaldığımızın acısnı çıkartıyoruzzzz
ben eklerim o zaman ablacım öpüyorum seni...
RAVZAnın iyi olmasına sevindim cnm kırkınızda çıkmış hayırlısıyla büyüsün miniğin...
sen geldiğin zaman sor biz anlatırız sana tanışsın kuzucun teyzeleriyle ...
cnm doğum günü olan GÖKÇERANA ben değildim...
cnm bişi olmadığına sevindim inş doğum kontrol hapıyla düzene girer eşin gelmeye ...
dimi yaa biz eksik kalıyoruz muhabbetlerden ....
cnm hoşgeldin,,,
kilo konusunu hiçte kafana takma sakın sağlığı yerinde olsun elbet alır kiloyu...sütünü kontrol et emdikten sonra sağ ki daha iyi anlayasın...
kız nie öyle oldu o zaman dur bakıyım ben bidaha :44:
ınsallah canım ablam ınsallah duzene gırecek bız eve geldık bır kac gun buradayım sonra tekrar köy var aslında sıkıldım orada bi de minik grip oldu ama hafif atlattı allaha sukurler olsun sen nasılsın canımın ıcı orada telım cekmedıgı ıcın arayamadım daderinim hadi hayırlısı canım zaten konuştuk telde iyi gelicek doğumkontrol inşallah .kocişin gelincede sıpan gelicek inşallah canım
canım karşılaşamadık olsun önemli değil ben sana özelden atıcam şimdi kuzum
canım demek kuzunun kilosu az sağlık olsun inşallah düene girer endişelenme bence sağlığı yerinde olsunda doyar kuzucun
güle güle git canım dönünce görüşürüz inşallah bereni ve seni öptüm
canım yaaa ıyıyım sukur ben sen nasılsın gecmıs olsun kuzum yaaa mınıklerın de bu sene hastalıktan kurtulamadı kıyamam kuzucuklara kolay gelsın temızlık ıcın de ben osledım kendı adıma ama arayamıyorum koyde öptum cnmSELAMMMM kızlar hepiniz iyisiniz benim knv kp gelecekler perşembeye temizlik yapıyorum hala dilara biraz hasta emre mızmız kafayı yedim desem yeridir selinam pelinim berrinim derinim kardelen49um boncuğum derdam ebrarım deryan flanım banum ranam kardeloşum ececim gökçecim tutişim unuttuğum varmı ancak aklıma yazdım herkesler iyiler yahu arada bi yazın bu kız öldümü napıyo bi merak edin hiç özlemedinizmi beni neyse şaka bi yana ben özledim sizlerle sohbeti inanın yetişemiyorum tutişim oğluşun iyi adını ne koydunuz nasılsağlığı iyidir umarım ececim ravza erken geldi ama niye erken kaç haftalık ne kadar doğdu merak ettim bizlerde iyi sayılırız hepiniz kendinize iyi bakınnn
ALINTIDIR
O ANADIR; illa çocuk doğurması gerekmez. Her kadının hayatında erkek vardır; baba, kardeş, eş, sevgili, dost bunlar içinde bir anadır kadın..
Ne güzel demiş Can Yücel .
"Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size, anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz "
Kimi sevgilisi için kimi çocuğu için kimisi eşi için. Yemekleri yapılır, ütüleri temizlikleri ; nazları niyazları itinayla çekilir, asılan suratları, işte bozulan moralleri toplamak için her kadın kendini bir kenara bırakır hayatlarında ki erkekler için çabalarlar. Ama ne yazık ki erkekler kadınları sadece dırdırcı olarak anımsarlar. Tamam tahammül edilemeyen kadınlar var kabul ama cefakardır kadın. Unutmayın " cennet annelerin ayakları altındadır."
Bir kadın herşeyi sineye çekmeyi iyi bilir. Yapılan hatayı kolay affeder. Yeter ki kıymet verilsin değerli olduğu hissettirirsin ... Gözü ne paradadır ne pulda , sertçe yüzüne indirilmeyen sıcak bir el, huzurlu bir yuvadır bazen, bazen anlayıştır, bazen de iki dost kelamıdır aradığı .
TÜM CAN ARKADAŞLARIM ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
selam kızlar hayırlı günler...hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inş...bu anneler gününde güzel haberde ben vermek isterdim ama malesef adet oldum hayırlısı buymuş diyorum elimden bişey gelmiyo üzülmiycem dedim ama cok üzzgünüm...bu ay aşılama yapılcak inş rabbim bunda yüzümü güldürür...sadece rüyalarımda bebek seviyorum allahım gercegınıde nasip etsin hepimize...
canım öncelikle geçmiş olsun kuzucuğa atlatmasına sevindim .aslında bebeklerin hasta olmasıda iyiymiş mikroplara bağışıklık kazanıyor .demek urfaya gidiyosunuz negüzel yaa çok sevindim sizin adınıza canım ..oyle tabıkı canım saglıklı olsun da ınsallah carsamba yıne kontrolumuz var ınsallah normale dönmüştür senin minik nasıl iytidir inşallah rabbim uzun ömüler sağlık sıhhat versin
ınsallah canım ablam ınsallah duzene gırecek bız eve geldık bır kac gun buradayım sonra tekrar köy var aslında sıkıldım orada bi de minik grip oldu ama hafif atlattı allaha sukurler olsun sen nasılsın canımın ıcı orada telım cekmedıgı ıcın arayamadım da
canım yaaa ıyıyım sukur ben sen nasılsın gecmıs olsun kuzum yaaa mınıklerın de bu sene hastalıktan kurtulamadı kıyamam kuzucuklara kolay gelsın temızlık ıcın de ben osledım kendı adıma ama arayamıyorum koyde öptum cnm
TÜM ARKADAŞLARIM CANLARIM ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN RABBİM EVLATLARIMIZLA DA KUTLAMAYI NASİP ETSİN BİR ÖMÜR BOYU
ÖZELLİKLE EBOŞUM CANIM ABLAM YAZINDAN ÇOK ETKİLENDİM SEN TOPİĞİMİZİN DE ANNESİSİN BİR TANEM SENİNKİNİ AYRICA KUTLUYORUM
BU ARADA KIZLAR TAYİNİMİZ URFAYA ÇIKTI ŞÜKÜRLER OLSUN EŞİMİN YANINDA GİDEBİLİCEZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL İNSANLARLA KARŞILAŞIRIZ
pelinim canım hayırlısı olsun inşallah .üzülmek yok aşılamaya bomba gibi başlıycaksın ve hayırlısıyla pozitifi alıcaksın canım .selam kızlar hayırlı günler...hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inş...bu anneler gününde güzel haberde ben vermek isterdim ama malesef adet oldum hayırlısı buymuş diyorum elimden bişey gelmiyo üzülmiycem dedim ama cok üzzgünüm...bu ay aşılama yapılcak inş rabbim bunda yüzümü güldürür...sadece rüyalarımda bebek seviyorum allahım gercegınıde nasip etsin hepimize...
Çok güzel bi yazı ebrarım paylaştığın için sağol.Bi dişi olarak doğmuşsan dünyanın bütün yüküde omuzlarında doğuyosun ve yaş ilerledikçe sorumluluklarda artıyo.Ama herşeye rağmen kadın olmak güzel biyolojik olarak anne olamasakda henüz yazıdaki gibi biçok erkeğe annelik yapıyoruz kimi zamanda hemcinslerimize.Özellikle abisi erkek kardeşi olanlar varsa daha iyi bilirler.Evlendikten sonrada eşlerimiz.Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin hep yanımızda olsunlar, biz doğuştan o sorumluluklarla donatılmışız herkese yetecek kadar ilgi ve sevgimiz var şükürler olsun.Hepimizin anneler günü kutlu olsun....
Pelincim hayırlı günler.İsterdim kelimesine kadar heyecanla okudum acaba testmi yaptı diye.Neyse sağlık olsun inşallah senin bebeğinde aşılamayla gelicek bekletmiycek annesini.Üzülmemek elde olmuyo gerçekten ama üzüldüğün son ay olcak inşallah arkadaşım
slm kızlar
iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim rabbim olmayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin inş. bu güzel duyguyu
tek tek alıntı yapacak kadar vaktim yok kusura bakmayan lütfen
pelincim adet olmamışsın hala inş. hayırlı haberlerini alırız senınde canımcım
ebrar ablacım sana da cok dua ettim özellikle rabbim gönlüne göre versin
birsencim bebeğimin adı zeynep nisa oldu
herkesi cok öpüyoruz hayırlı akşamlar