- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
iyiyim cok sükür canım valla ben takvim yapamyı bilmiyom kuzum yaaa ama sölim 1 gün sonra 14 haftalığız teyzesi :)
maşallah maşallah
bi ara istediğin takvimi tarif edersen,ben sana yaparım,eğer istersen tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim cok sükür canım valla ben takvim yapamyı bilmiyom kuzum yaaa ama sölim 1 gün sonra 14 haftalığız teyzesi :)
maşallah maşallah
bi ara istediğin takvimi tarif edersen,ben sana yaparım,eğer istersen tabiki
valla sevinirim canımm neden istemimm çokk sağolasın .daha cok küçüğüz dimi teyzesi bazen diyorum acaba iyi mi diye biras daha gecsede hareketlerini hissetsem diye eşim de diyo o zamanda bi doğsa dersin :)
bence karnındaki her anın tadını çıkar.Sonra altıydı üstüydü derken büyüyüp gidiyo peşinden koşturmakta cabasıŞİmdi seninle birlikte sessiz sessiz duruyo acıkmaz susamaz altına yapmaz en güzeller zamanlar vesselam
öyle tabi ama insan merak etmeden de duramıyo canım yaa gerci ben razıyım teyzesi tek basıma çok canım sıkılıyyoo
Zaman çabuk geçiyo canım bide bakmışsın doğmuş bile.Sağlıkla inşallah o günleri görüceksin durmuyo geceleri diye yazmaya başlayacaksın
insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhbenim de dileğm anne olmak.. umarım bir dahaki anneler gününün bebegimle kutlarım yarabbim.....
insallah canımm ya rabbim o günleri göstersin hepimizee şikayetlenirsem sen hatırlat bana canım :)
Hatırlatırım hiç merak etme Allah ömür verirse.Ben çıkıyorum canım sonra görüşürü inşallah.Bu derin nereye gitti yaa ışığı yanıyo ama gelmedi neyse öpüldünüz derincim berrincim kardeloşum bayyyy
Nilmumu inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah ım
bence karnındaki her anın tadını çıkar.Sonra altıydı üstüydü derken büyüyüp gidiyo peşinden koşturmakta cabasıŞİmdi seninle birlikte sessiz sessiz duruyo acıkmaz susamaz altına yapmaz en güzel zamanlar vesselam
canlarım az önce kardelenim mesaj attı kanda gebelik çıktı değeri 124müş şükürler olsun bebiş geliyo
haydi bakalım toplaşın halaya
kardelenim dışarda olduğundan şimdilik yok gelince oda aramızda olucak
:118::118::119::119::118::118::119::119::118::118::119::119:
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar çok ama çok mutluyum yaa ALLAHIM inşallah sağlıkla devamını nasip eder dualarımızda unutmayalım kardelenimi
hadi kızlar topic coşsun şeytanın bacağını kırdık bir kez daha
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
selam kızlar ya kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri dün misafirim vardı giremedim...ben henüz adet olmadım ama test yapmaya korkuyorum bikacgün daha bekliycem hakkımızda hayırlısı olsn inş...hepinizi cok öpüyorum...
kardeloşum aramışsın ama duymadım kusura bakma canım...
sevcanım bebişler baya buyumuş maşallah tosunlarıma benim cok öpüyorum ikisinide...
aleynacım haklısın rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin...bundan sonra olumlu düşüncem inş...
eboşum inş mujdeli haberi verebilirim canım hayırlısıyla...
kardelen 49 um sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik inş rabbim sonuna erdirir hayırlısıyla...
birsencim arkadaşının başı sagolsun cok üzüldüm...rabbim sabır versin ailesine...
selinam hadi bakalım inş senden de müjdeli haberler alacaz hayırlısıyla...
derinim sende iyisindir inş...
cicilim mert paşamızda büyüyo maşallahı var rabbim nazarlardan korusun cok öpüyorum onu...
anatolişim bende ogluşun resmini merak ettim ama biz senle arkadaş degiliz galiba oyuzden göremedim...bebişini öp benim icin...
garipcim rabbim inş yüzlerimizi güldürür hayırlısıyla bundan sonra kotü düşünmeye son...
kızlar gecmişten aklımda kalanlar bunlar unuttugum varsa kusura bakmasın kendinize iyi bakın görüşmek üzre...