selinam ya kızlardan almıştım haberi çok sevindim kuzum maşallah yumoşlara bebiş olaarak dönsün ama enfazla 2 olsun :))sağlıkla tutunsun yavrucuklar canım .emeklerin boşa çıkmasın inşallah
neyse dün gece kavuştuk canım :))
birsoş seninkilerde çok nankör be kuzum okadar iş yapıyosun yine yaranamıyosun allah akıl fikir versin valla .
diloşada geçmiş olsun canım öpüyorum seni
:118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
diycek hiçbişey yok mesajı aldığımda naapcağımı şaşırdımbu nasıl bir mutluuk dile gelmiyo allahım tamamına erdirsin kuzum busefer sağlıkla gelsin yavrun valla inan bana diycek kelime yk yok
cano evet çok şükür gidiyorum insan huzur buluyo .inşallah seninde imkanın olur
gezmelere gitmişsin yine ohh yarasın canom
derinim hakkınızda hayırlısı olsun canım çok zor evliyken asker yolu beklemek nasipde ne varsa onu yaşıycaksınız canım herşey gönlünce olsun
ya kuzum busefer herşey iyi olucak allahım çok büyük inanıyorumki çok çok güzel olucak herşey .
selinam şuanda aşılama masasındasındır belkide allah yardımcın olsun bitanem bebişlerini alıp geliceksin evine .herşey güzel olucak bu pozitiflikle .
sıkıntılarında inşallah hemencik geçer kuzum dualarım seninle bu ay sende müjde vericeksin inşallah
canommm akşam nasipse halay çekicez valla kalbim çıkıcak sanki yaa
peloşum seninde azklamış biz dün msnde diyoruz 4 hamiş daha çıkıcak diye inşallah sende onlardan birisin .alllahım aşılamaya gerek kalmadan bu ay yollamıştır inşallah kuzunu ..
selam hanımlar hepinize hayırlı günler az önce kalktım heryerim ağrıyo :))dün piknikteydik bizde hava süperdi baharın tadını çıkardık valla
buarada KARDELOŞUM birsürü beğendim yazdıklarını ama hep beğenilcek şeyer yazmışsın :))dün gece konuştuk zaten öpüyorum seni kuzu
FLANIM altta gördüm seni nasılsın canım doktora nezaman gidiceksin
buarada akşam olsada listede değişiklik yapsam KARDELENİMİDE yazsam listeye
hatta bu ay 3 kişi daha yazsak biri selinoş biri peloş biride garibim allahım nasip et bize yarabbim
kızlar bugün temizlik yapmam gerek işim çok ama öncesinde güzel haberi burda kutlamak istedim .daha sonra görüşürüzz öptüm sizi