- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
cnm ya sagol.ALLAH korusun ve hep mutluluk versın burada ol bebisinide görelim:)
canım hosgeldın.evet ıyı oldu ya telde sınırlı oluyo hersey konusamyoruz...sen nasılsın?
Kızlar ya ben dunden berı buraya yazdım sanıyorum ya kafa gıttı valla.galıba yazmadım...kocişin askerıyeye evci izni cıkmıs.isteyenin eşi,yada ana babası oraya yanı ankaraya yerleşrse hafta sonları cuma aksamından pazar aksamına kadar her hafta ailesnle oluyomuş.kocis dedi ananemle konuş gelin.esyalı ev tutayım.madem calscaksn burda da magaza cok burda is bakarz ddi.anane gelmıyo bende görumceme ddim gelcem dıyo...ıkımızde calısırz hafta sonuda cuma aksam,cumartesı full,pazar aksamına kdrda kocişleyim.dusununce kuş olup hemen gidesm gelıyo.ama cok zor.bı hevesle planlar yapıyoruz ama bilemiyorum.annem haric herkes ben olsam giderım dıo.he bıde kv falan cok sıcak bakmıyo.is bulduk diyelım,haftasonu evde olmam gerekcek o nasl olcak :)yanı ikimizde boş bı hayaldeyız galiba özleştik diye.dahada 1yıl var offffben iyisimi yarın burda gene ıs bakınayımda macera aramıyım dimi.hastaneden de haber gelmedı zaten.
aminn canım inş. bende sizinkini görürüm rabbim nasip eder inşallah