[
çok saol canım allah razı olsun .sendede değişiklik yokmuş hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize .fırsat bulup bizimle olduğun için çok saol kuzum
saol peloşum allah razı olsun canım inşallah bişey çıkmaz bu kanamaların altından .valla elde değil kuzum farkındayımda yinede keşke unutabilsek azcık rahat olabilsek .buarada sen doktora gittinmi durumlar nasıl kuzum
saol derinim allah razı olsun msnde sohbet ettik dün zaten güzel duaların için allah razı olsun bitanem sende bişeye takma kafanı rahat ol inşallah herşey güzel olur
selinam saol kuzum inşallah öyle olur valla bu sorunlar beni çok sıktı inşallah yoluna girer herşey .
inşallah en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla
ayy maşallah kuzuya yaa yerim ben onu allahım bağışlasın canım demek erkek gibi dedi hayırlı salih bir evlat olsun bitanem .
ayrıca ikili test konusunda aynı fikirdeyim bende hamiş olsam yaptırmıycam valla
selinam hadi hayırlısı canım aşılamaya sıtart verdiniz demek allahım hayırlısıyla sağlıkla sıpanın gelmesini nasip etsin herşey güzel gönlünce olsun
ay ay ben bu nikide sevdim :))hoşgeldin tekrardan
bisenim konuştuk seninle allah kolaylık versin canım inşallah kanamanda kesilir hayırlısıyla inanın psikolojisini bozuyo valla
buarada ben progestanı kanama için değilde hep tedavilerde kullandım ama bitince sen yine adet olursun canım ben teldede söyledim sana gerçi
boncuğum maşallah kuzum ya hayırlısıyla bugünler geçicek azcık daha sabır .herşey güzel olucak inşallah
duaların için saol canım hamişlerini duası makbuldur unutma bizleride şuanda sadece sağlık diliyorum rabbimden .özledim buarada inşallah karşılaşırda konuşuruz kuzum
mızmızcım duaların için allah razı olsun canım unutmaman hoşuma gitti seninde herşey dilediğince olsun
kuzum saol allah razı olsun inşallah geçicek cano inşallah
selamlar canım arkadaşlarım uğrayamadım kaç gündür ama moralim sıfırın altındaydı okadar keyifsizdimki anlatamam .
dün doktordaydım kanamamı sordu bende azda olsa devam ediyo dedim ozaman alalım parça dedi ama öncesinde muayene edeyim tekrardan dedi .neyse geçtik muayeneye baktı baktı baktı hayatımın en uzun muayenesini geçirdim diyebilirim :))tabi insan uzun sürmesindende korkuyo dedim heralde bişey varki bukadar inceledi .buarada yumoşlarıda gördüm yine öyle güzel görünüyolarki ama bi işe yaramıyolar malesef :))işin şakası şükürler olsun rabbime ya hiç olmasaydı .neyse hadi kalk gel dedi bende almıycakmısınız dedim yok dedi .ama o anki mutluluğumu göreniz gerekti .neyse ben giyinesiye eşimle konuştular bende duyuyorum .geçtim yanlarına .dediki enufacık bir şüphem olsa bir dk durmam rahimin çok temiz pırıl pırıl ne bir kalınlık ne başka bişey gözükmüyo takip edelim dedi .yani şu durumda ben senden parça alsam çok düşük bir ihtimal sorun çıkması yani 1000de bir gibi bişey onun içinde beklemek istiyorum dedi .ben tabi bi oh çektim .ilaç yazdı iki kutu kullanıcam duphaston diye bişey .ilk kutuda kanaman kesilmezse ozaman mecburen alıcaz parça dedi .ama kesilirse takip edicez dedi .bide ben şeyi demiştim 3 ay adet olmadım ben onun etkisindendir yüksek ihtimal dedi .ama buda önemli bir sorun dedi .ayrıca eşimede banada tüp bebek yapın dedi .zaman hızla geçiyo artık yapılcak bişey yok tüp dedi .
ee tabiki durumun farkındayız yaş geçiyo ama hazır hissetmekte çok önemli diye düşünüyorum .bakalım gelecek günler nelere gebe ben herşeyden önce sağlığımın düzelmesini diliyorum rabbimden allah kimseyi korkutmasın kaç gündür hiçbişeyden zevk almaz haldeydim .şükürler olsun iyi şeyler duymak çok güzel şimdi tek düşüncem kanamamın kesilmesi .inşallah ilaç etki ederde biradaha bu sıkıntıyı yaşamam .dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum allah sizlerinde gönlüne göre versin hepiniz tez vakitte anne olun inşallah şu mübarek günün hürmetine .hepinize hayırlı cumalar görüşmek üzere