selam canım arkadaşlarım kaç gündür uğrayamadım ama rahatsızdım dün doktordaydım yine kanama şikayetiyle gittim malesef .cumartesi günü bir anda kanamam başladı daha adetimede vardı bide geçen aydan zaten adetim uzun sürmüştü yani arada nerdeyse 15 oldu olmadı tekrardan kanama başlayınca korktum .pazartesiye randevu verdi doktorum neyse dün gittim muayene oldum görünürde bişey yok ama nedenini araştırmamız gerek dedi .öncelikle tiroit tahlillerimi yaptırıcam eğer onlarda sorun çıkmazsa malesef rahimden parça alıncak rahimi temizliycekmiş .çok stres oldum yaa inşallah gerek olmaz gerçi sorun neyse çıkmasınıda istiyorumda korkuyorumda .yaa 3 ay adet olmuyorum oluncada böyle peş peşe anlamadım gitti .inşallah korkulcak bişey yoktur .ben önce kist vardır diye düşündüm ama kist filan yokmuş .moralim bozuk yaa çocuk çocuk diye bünyeyi bozdum sağlığımdan oldum resmen ama işte elden gelen bişey yok malesef .sabah gidip kan verdim bakalım tiroitler ne alem .duruma göre ne olucağı belli olcak .dualarınızda unutmayın beni lütfen canlarım .
ANATOLİŞİM gelmişsin kuzum iyi olmanıza sevindim demek kuzu seni yoruyo allah kolaylık versin canım .ben bildiğim için arayıp rahatsız etmek istemedim .bugünlerde geçicek canım yeterki sağlık olsun .seni ve kuzuyu öpüyorum .
RANACIM demek kuzunun resimlerini koydun hemen bakıcam yazma işim bitince :))baskıları nasıl yaptın canım ben yerim onun ellerini ayaklarını maşallah kuzuna ..
diğer canlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinizi çok çok öpüyorum
ayy ablammm geçmiş olsun yaa inş bi sorun yoktur ...sana katılıyorum önce sağlık ..
evet albüm yapıtık kızımın resimlerini koydum bakarsın çirkine baskıları babamız tuttu ben boyadım öyle yaptık çok zorladı sıpam heryerimiz boya oldu sonra hemen bıcı bıcı yaptırdık minik kuzuyu...