sagol cnm Allah razı olsun.evet durmıyor insan ama durmak zorundayım yapacak bişey yok
canım hayırdır yaa neden öylesin.annecigin nasıl oldu hiçbişey yazmamışsın.öptm cnm.
neden ki acaba cnmm düzensizlikmi başladı ki:44:ilginç...evet 10 günden sonra özre giriyo kuzum.üstüne falan adet görmüş olmayasın cnm sen yaaa.
geçmiş olsun emreye cnm yaa bakteri üremesi demek inş ilaçlarla bian önce geçer cnm sıkma canını.
dedeciginde çıkmış yogun bakımdan demek.Allah yardımcınız olsun .
canım ne güzel şeşyler yazmışsın Allah senden de razı olsun...duana AMİN diyorum.ben dün hiç giremedim gece yapılacagınıda bilmiyodum ..kociş gidecegi için yogunluk vardı kuzum..tekrar aminnn diyorum umarım kolaycacık alırsın bebişini kucagına saglıkla
anammm yerim onları benn cnm Allah kolaylıklar versin sevcanımmm.resimlere bkaim hemen
gaz sorunu çok huzursuz ediyo bebekleri ya inş geçer bian önce ranam...göbişi bilemicem ama sorun yoktur bence cnm yaa takma kafana
kızz adet günün bile degil daha hemen kesin gözüyle bakmayalım genede canom..ben ümitliyim.inşaALLAH vardır inş.
selam canlarım...sabah 6 da yolcu ettim kocişi...onu çok özleyecegim hemde çokkk...Allahımdan sadece saglık diliyorum...zamanın çabuk geçmesini diliyorum.
(onsuzluk çok zor ama rabbim güç veriyor çok şükür...sabah çok mutsuzdum hastaydım ama banuşum ve ebrarımı görünce çok çok iyi geldi...iyiki varsınız canlar bugün için teşekkür ederim ikinizede desteginiz için herşey içinnn
tabiiii ayşecike deee çokkk teşekkürlerrr