- 20 Eylül 2010
- 3.395
- 1
- 37
hoşbulduk canım nasılsıngünaydın canım hoşgeldin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım nasılsıngünaydın canım hoşgeldin....
hoşbulduk canım nasılsın
Kızlar size birşey sormak istiyorum...geçen hafta doktora gitmiştim ya... Iltihap çıkmıştı..hemdeo zaman yumoşların büyümüş sabahta akşamda çatlar dedi..1 hafta ilişki demişti...1 hafta sonra fitile başlarsın dedi..saten o zaman kadar olan olur dedi...bugün ben fitile başlayacağım..şimdi fitili kullanırken ilişki yasakmı..içinde 7 tane var günde bir tane....
bende iyiyim çok şükür çamaşır atıyom asıyom onlarla uğraşıyom işteiyi olmaya calışıyorum canım bugün pek pozitif değilim ama idare ederim.... sen nasılsın???
Kızlar size birşey sormak istiyorum...geçen hafta doktora gitmiştim ya... Iltihap çıkmıştı..hemdeo zaman yumoşların büyümüş sabahta akşamda çatlar dedi..1 hafta ilişki demişti...1 hafta sonra fitile başlarsın dedi..saten o zaman kadar olan olur dedi...bugün ben fitile başlayacağım..şimdi fitili kullanırken ilişki yasakmı..içinde 7 tane var günde bir tane....
cnm yumurtlama günlerin geçti mi,niye yumurtlama günlerinden sonra kullanmaya başla dedi ki merak ettim,Kızlar size birşey sormak istiyorum...geçen hafta doktora gitmiştim ya... Iltihap çıkmıştı..hemdeo zaman yumoşların büyümüş sabahta akşamda çatlar dedi..1 hafta ilişki demişti...1 hafta sonra fitile başlarsın dedi..saten o zaman kadar olan olur dedi...bugün ben fitile başlayacağım..şimdi fitili kullanırken ilişki yasakmı..içinde 7 tane var günde bir tane....
kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....
iyi olmaya calışıyorum canım bugün pek pozitif değilim ama idare ederim.... sen nasılsın???
bende iyiyim çok şükür çamaşır atıyom asıyom onlarla uğraşıyom işte
ilişkiden sora olası bi gebelik oluşuyorsa ve o fitil zararı olursa?benim bildiğim kadarıyla hamilelik olasılığında fitil ii değil diyorlar.fitilin içindeki perspektifi okurmusun canım bence.sanırım fitilde kullanırsan 3-4 saat ilişki olmaz sanırım.doktorun açıklayıcı konuşmadı sanırım.
yok canım pozitif ol ki bebişin sana daha kısa zamanda gelsin herşeyin başı moral insanlar neleri yeniyorlar moralle:1hug:ağlama hep gül zor olsada gül sen mutlu ol ki eşinde mutlu olsun o zaman herşey daha kolay aşılır emin ol güçlü ol canım benimguclubacismilebana bak iş güç derken kendimi hasta ettim hayatımın en önemli adımlarından birini atmak için çok geç kaldım ilaç kullandım şimdide ilaçlar bitse de bebeğim olsa diye kırk takla atıyorumbilmiyorumkismilekadınlar güçlüdür zor biliyorum ama biraz gayretkaydirigubbakcemile5
bilmiyorum turkuazım yaaa... hsg yi tekrar çektirmem gerekiyormuş ama zaten siz suan hamilelik planlıyosunuz hsg den sonra 2 ay beklemeniz gerekecek... bence gerek yok su aşamada dedi...zaten tüpün tıkalı olsa hamile kalamassın dedi.... ben 2 kez kürtaj oldum ya o yüzden tıkanmış olabilir dedi... bu ayda hamile kalmadım ya aslında öyle çok da çalışmadık yani yatıp beklemedim hemen kalktım.... nasıl sinirim bozuldu dün anlatamam....
zaten yılbaşına kadar gebelik oluşmassa tekrar istanbula gidicez canım ordaki doktorumuz öyle demişti... hsg isterse orda çektirirm artık... yılbaşına kadar uğraşcaz... öyle karar verdik dün eşimle....
Kızlar ilginiz için teşekkürler en iyisi doktoru arayıp konuşmak....
bilmiyorum turkuazım yaaa... hsg yi tekrar çektirmem gerekiyormuş ama zaten siz suan hamilelik planlıyosunuz hsg den sonra 2 ay beklemeniz gerekecek... bence gerek yok su aşamada dedi...zaten tüpün tıkalı olsa hamile kalamassın dedi.... ben 2 kez kürtaj oldum ya o yüzden tıkanmış olabilir dedi... bu ayda hamile kalmadım ya aslında öyle çok da çalışmadık yani yatıp beklemedim hemen kalktım.... nasıl sinirim bozuldu dün anlatamam....
zaten yılbaşına kadar gebelik oluşmassa tekrar istanbula gidicez canım ordaki doktorumuz öyle demişti... hsg isterse orda çektirirm artık... yılbaşına kadar uğraşcaz... öyle karar verdik dün eşimle....
canım bizim bir akrabamız vardı normal yolla olsun diye 1 yıl bekledi olmadı doktor ona da tüpler tıkalı olabilir demiş eşi de pek istemiyordu ikinci çocuğu tedaviyle olmasın demiş sadece doktor yanlış anlatmayayım ama tüpleri yıkamış ondan sonra hamile kaldı ya ondan sonra oldu yada kendiliğinden olacağı vardı oldu diyor öyle birşey var mı ki?doktora bir danışmakta fayda var sonuçta onlar daha iyi bilirlerboshayallersmile
,anladım cnm bende onun için sordum kürtajdan sonra tıkanıklık ihtimali oluyor ya ya sende de öyle bi durum varsa 3ay boşuna beklemeyecek misin,az bi zaman değil yani...
istanbul'da nereye gidiyorsun sen hangi doktora?
kızlar benim şimdi çıkmam lazım... çarşıda işlerim var... öğleden sonra gelirim yine inşallah.....öpüyorum şimdilik sizi canlarım....
evet canım hsg sonrasında tüpleri tıkalı olup hamiş kalan çok oluyor... benim zaten 1 tüpüm var... dış gebelik geçirdiğim için birini kaybetmiştim... bu da tüp bebek öncsi son denemelerimiz olcak çünkü her kürtaj diğer tüpe ve rahme zarar veriyor... 2 kez kürtaj oldum zaten.... hamile kalamassam hem hsg hem histeroskopi demişti tüp bebek için istanbulda görüştüğüm doktorum... en çok da ona güveniyorum zaten... tek korkum yılbasına kadar olmassa bosuna uğraşmış olcaz.... o yüzden aslında kararsızım... heran atlayıp istanbula gidebilirim tekrar hsg için... hemde histereskopiyi de çektirirm... bilmiyorum yani.....
kızlar benim şimdi çıkmam lazım... çarşıda işlerim var... öğleden sonra gelirim yine inşallah.....öpüyorum şimdilik sizi canlarım....