Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

AMİNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN AMİŞNNNNNNNNNNN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA BEBEĞİNE KAVUŞUR ONUN CENNET KOKUSUNU KOKLAMAK NASİP OLUR...BEBEK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIM....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benide dualarınızın arasına aldığınız için rabbim sizden razı olsun...inşallah burda birbirimize ettiğimiz duaların ışığında minik yavrularımıza kavuşacağız....dua her kapının anahtarıymış...inşallah bizimde hasret kaldığımız özlemiyle kavrulan yüreklerimizin kapısını açarda...bizlerde annne olur...eşlerimizide baba yaparız....hepimiz bunları inanki hak ediyoruz...burada anne baba olmak için verdiğimiz mücadeleyi rabbim ve bizler biliriz...dışardakilerin haberi yoktur...canlarım....inşallah rabbim güzel dualarımızı dileklerimizi kabul eder ...bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzzz...aminnnnnnnnnnnnnn

ebrarım unuttun canım heralde ben adetliyim kuzum... ancak cumartesiye biter... bekletmiyim sizi sen bana yazdığını başkasına ver istersen... bitince hala eksik kalan olursa alıp okiim olmaz mı????opuyorumnanaktan

ebrarcım Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin banada 20 tane yaz tatlım...olumunekankayizsmile

selam kızlarr,samyelinin aşılaması yapılıyor şuan inş güzel geçer aşılaması...
bebişi tutunur inş...
ben geçmişi okuyim geliyorum,uzun sürer kesin gece bayağı kaynatmışsınız...

Allah senden de razı olsun canım... inşallah dualarımız vesile olacak bebişlerimizin gelmesine.... inşallah kocişlerimizi baba olarak göreceğiz...
dün akşam eşimle konuştuk bu konuda dedim sen beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun ben sana bir bebek bile doğuramıyorum dedim... biraz duygusallaştım gece gece ağladım bir sürü....mafoldumbenmafoldumben eşimde üzüldü yazık senin suçum yok Allah verecek ki sen doğuracaksın dedi... ben de belki başkasıyla evlenseydin şimdiye çocuğun da olurdu dedim... offf o kadar üzülüyorum ki kendimden çok kociş için walla onu arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynarken falan zor tutuyorum kendimi " Allah'ım ne olur bize de ver eşime bizim bebemizle oynama mutluluğunu
tattır... sonra istersen canımı al razıyım bile diyorum... belki çok günah böyle demem ama içimden geçmiyo değil kendimden çok onun için istiyorum... sabah sabah salya sümük oldum yine.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tşk ederim cnm bnm,inşaallah Allah herşeyin hayırlısını versin bitanemopuyorumnanaktan
birsenim sağol cnm, seninde bu ay aşılaman inş sana bebişini getirir cnm yaazemuszemus

Aminnnn Allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin inş bebişin şuan göbüşündedir derinim,hatırladığım kadarıyla bugun izinlisin kuzu ya kan testi yaptırsan nasıl olur?
inş güzel hbrlerini alırız,idrar testi bile olabilir bu arada ama başka eczaneden al ne olurrsunnn

cnm ben 85liyim:)

aleynam ve tyrkuazım iyiki doğdunuz kılar
derdam sağol kuzumm tşk

bu arada
Aleynacım ve Turkuazım doğum gününüz kutlu olsun canım Mevlam ailenizle ve bebişinizle hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
mavişim,taze hamişimm :) tşk ederim cnm aminn inş...
Allah razı olsun cnm inş tez zamanda gelir

kuzularımm çokk öpüyorumm sizleri a.e.olun iyi bakın kendinize yarın görüşmek üzere canlarım by by

hayalcimm hoşgeldin cnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankardelen derinsu tekrar hoşbulduka.s.benim leptop tamirde olduğu için akşam duaya gelemedim ama derinsu canım canı gönülden amiiiiinnnnn diyorum şimdi Allah tez zamanda sağlıkla sıhhatle bir bebiş göndersin sana ve tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:bu arada cumaya kadar müsaitim eğer dua hafta içi yapılacaksa bana da yazabilirsiniz(cuma kırmızı kart göreceğim de)Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

iyiyim canım opuyorumnanaktanakşam ne güzel olmuş dua Rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:ütüler ne alemde getirin ütüleyim yıldırım gibi ütülerimdelikafadulden
dün ben benimkileri bitirdim canım ama bir dahaki sefere getircem aklımdayerimseniben unutmam da yane yandın sen artık....

Kızlarrrrrrrr hepinize bol şanslı günlerrrrrrrrr

samyeli canım inşallah o masadn bebeğini alıp kalkarsın...bizlerede en yakın zamanda müjdeli haberi verirsinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…