YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
bulut için ayetel kürsi listesi
ebrar............20
derin..............20
kardelen.......20
boncuk...........20
tuğçe...............20
hale.................20
leyla................20
turkuaz............20
hayal................20
maviş..................20
birsen................13
okumak isteyen bildirsin
BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR............20
DERİN..............20
KARDELEN.......20
BONCUK...........20
TUĞÇE...............20
HALE.................20
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
MAVİŞ..................20
BİRSEN................13
OKUMAK İSTEYEN BİLDİRSİN
slm kızlarr nasılsınızzz
kızlar benide dualarınızın arasına aldığınız için rabbim sizden razı olsun...inşallah burda birbirimize ettiğimiz duaların ışığında minik yavrularımıza kavuşacağız....dua her kapının anahtarıymış...inşallah bizimde hasret kaldığımız özlemiyle kavrulan yüreklerimizin kapısını açarda...bizlerde annne olur...eşlerimizide baba yaparız....hepimiz bunları inanki hak ediyoruz...burada anne baba olmak için verdiğimiz mücadeleyi rabbim ve bizler biliriz...dışardakilerin haberi yoktur...canlarım....inşallah rabbim güzel dualarımızı dileklerimizi kabul eder ...bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzzz...aminnnnnnnnnnnnnn
kızlar benide dualarınızın arasına aldığınız için rabbim sizden razı olsun...inşallah burda birbirimize ettiğimiz duaların ışığında minik yavrularımıza kavuşacağız....dua her kapının anahtarıymış...inşallah bizimde hasret kaldığımız özlemiyle kavrulan yüreklerimizin kapısını açarda...bizlerde annne olur...eşlerimizide baba yaparız....hepimiz bunları inanki hak ediyoruz...burada anne baba olmak için verdiğimiz mücadeleyi rabbim ve bizler biliriz...dışardakilerin haberi yoktur...canlarım....inşallah rabbim güzel dualarımızı dileklerimizi kabul eder ...bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzzz...aminnnnnnnnnnnnnn
selam kızlarr,samyelinin aşılaması yapılıyor şuan inş güzel geçer aşılaması...
bebişi tutunur inş...
ben geçmişi okuyim geliyorum,uzun sürer kesin gece bayağı kaynatmışsınız...
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın canımmturkuazım boncuğum günaydın canlarım....
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
tşk ederim cnm bnm,inşaallah Allah herşeyin hayırlısını versin bitanemopuyorumnanaktanben geldim..birsürü alıntı yapmıştım ama mozilla çöktü silidiler yaaa..
digerinden girdim bi daha da yapmadım çok uzun sürer diye...
ALEYNACIM,TURKUAZIM dogum gününüz kutlu olsun kızlar..yeni yaşınız size en çok istediginiz şeyi getirsin ilk başta..ve hep mutlu olun hayatınız boyunca..sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişlerŞeniz
birsenim sağol cnm, seninde bu ay aşılaman inş sana bebişini getirir cnm yaazemuszemusamanin yeni sabit topik yeni bebişler demek ne kadar güzel olmuş ebrarım senin ve bütün kızların katkılarıyla sabitlenmişiz hayırlı mutlu haberler almak dileğiyle bu arada aleynam ve turkuazım doğum gününüz kutlu olsun...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :bbo:
Aminnnn Allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin inş bebişin şuan göbüşündedir derinim,hatırladığım kadarıyla bugun izinlisin kuzu ya kan testi yaptırsan nasıl olur?
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
cnm ben 85liyim:)cok sagol canım benim
cok teşekkürler canım benim
sagol gökcecim darısı seneye bebişinin DOGUM GÜNÜNÜ kutlarız İNŞALLAH
TURKUAZCIM HEM KADERDAŞIZ HEMDE AYNI GÜN DOGMUŞUZ KIZ SEN KACA BASTIN BAKİMMMMMMMMMM
derdam sağol kuzumm tşkaleynam ve tyrkuazım iyiki doğdunuz kılar
mavişim,taze hamişimm :) tşk ederim cnm aminn inş...bu arada
Aleynacım ve Turkuazım doğum gününüz kutlu olsun canım Mevlam ailenizle ve bebişinizle hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Allah razı olsun cnm inş tez zamanda geliraleynacım hep dualarımdasınız ezan vakitlerinde özellkle
inşAllah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü Mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz
kuzularımm çokk öpüyorumm sizleri a.e.olun iyi bakın kendinize yarın görüşmek üzere canlarım by by
flan sana da günaydın canım nasılsın???
günaydın kızlarr
dün ben benimkileri bitirdim canım ama bir dahaki sefere getircem aklımdayerimseniben unutmam da yane yandın sen artık....iyiyim canım opuyorumnanaktanakşam ne güzel olmuş dua Rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:ütüler ne alemde getirin ütüleyim yıldırım gibi ütülerimdelikafadulden