Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende alayım canım
KIZLAR BENDE CIKIYOM ARTIK ALLAHA EMANET OLUN HERKESE İYİ GECELERopuyorumnanaktan
iyi geceler canımm

derinimm kuzummm kırıdınmı canımmm ya üzüldümm bakk

haklıydın benim düşünmem lazımdıı aslında dedgini özür dilerim kuzum bilmeden kırdımsa

arkadaşlar nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum yazdıklarıma gelen cvp ları göremiyorumm:bbo:

derinimm kuzummm kırıdınmı canımmm ya üzüldümm bakk

haklıydın benim düşünmem lazımdıı aslında dedgini özür dilerim kuzum bilmeden kırdımsa

canım evet kırıldım açıkçası ama seni üzmek istemedim bişey deyipte..dedigimi gibi keşke deseydin ama olsun açıklıga kavuştu ya o önemli..bide kardelenle şifreli konuşunca hoşuma gitmedi kendimi yabancı gibi hissettim...amacınız şaka yapmaktı onu da biliyorum ama ne biliyim işte ..aman boşverr...Şeniz

oyyy kuzummmmmmm kıyamammmm çok özür dilerim canımm benimmm seni kırdıgım içinnn nolur hakkını helal et canımm kuzum düşünemedim ben kırılabilcenii çokk çokk özü dilerimm hayatımmm

bütün hata benimm canımm

canım tamam takma kafana..benim kızgınlıgım ciddi bi konu olmadıgı sürece hemen geçer:)kızgınlık da degildi gerçi...o anlıktı işte kendimi yabancı hissettim..geldi geçti..helal olsun ne demek çok takılma canım yaa..öpiyim gelŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…