canım haklısın senin işinde çok zor allah yardımcın olsunbirsenim senle konuşamadık nasılsın canım
diğer tarafta sana yazdıklarımı okudunmu ebrarım malesef geçmişi fazla okuyamadım malum okul açıldı bi yandanda hastanelere gidiyorum biliyosun sonuçlarım daha tam çıkmadı ama adetim bitti bu ay aşılama yapacak dr banada dua yazabilirsin ama pek bilmdiğim için azar azar artırırsan sevinirim canım kızlar hepinize iyigeceler sonra görüşürüz
canım ben duayı ve dua listesini kopyala yapıştır yaptım oldu oşekilde isimleri taşıdıkmı geri kalanlarıda eklersin olmazmı canım ya hakkını helal et çok uğraşıyosun vallayok ebrarım dıger taraf kılıtlendıgı ıcın baska lıste yapıcaz ordan alıntı yapılmıyo çünkü yada yrn rıca ederız eskı lıste kalsın dersenız eskı lısteyı yaparız bakalım yrn bütün gecemı ona vercem
cano kırılmadın inşallah bianda çıktın msndenkızlar bende artık kaçıcam kocişte işini bitirdi
kib hepinizi öpüyorum görüşmek üsre ii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrr rabbim dualarınızı kabul etsin göbüşünüze bebiş göndersin inşşşşşşşş
hadi by
ben bu sefer gerçekten çıkıyom kızlar iyi bakın kendinize hepinizin göbüşleri dolsun tez vakitte
canım hadi iyi uykular inşallah hayırlı haberler alıcaksın yarınhadi canlar ben çıkıyorum yarın erken kalkacağım için yatayım artıkın
Allaha emanet olun
KIZLAR BENDE CIKIYOM ARTIK ALLAHA EMANET OLUN HERKESE İYİ GECELERopuyorumnanaktan
KIZLAR BENDE CIKIYOM ARTIK ALLAHA EMANET OLUN HERKESE İYİ GECELERopuyorumnanaktan
hadi canlar ben çıkıyorum yarın erken kalkacağım için yatayım artıkın
Allaha emanet olun
ben bu sefer gerçekten çıkıyom kızlar iyi bakın kendinize hepinizin göbüşleri dolsun tez vakitte
kızlar bende artık kaçıcam kocişte işini bitirdi
kib hepinizi öpüyorum görüşmek üsre ii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrr rabbim dualarınızı kabul etsin göbüşünüze bebiş göndersin inşşşşşşşş
hadi by
ben kacar benımkı dövcek sımdı benı öptüm sızlerı a.s.
kızlar ben de yatıyorum canlarım.... iyi geceler tatlı rüyalar öpsün sizi tavşanlar.... biraz yüzünüzü güldiriim dedim.....
iyi uykular bitanem çok öptüm
buarada bende hala var kaydirigubbakcemile3
kıymetini bil....... kaydirigubbakcemile3gerçi benim de şimdi yazdıklarımda var bir iki saat öncesi yok ama... garip bir durum.... hadi öptüm seni iyi geceler.....