Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ahh birsencim ne güzel olurdu ama benim bu fos çıktı kuzum dün geldi kırmızlar.... önümüzdeki aya inşallah.....

selam kızlar ben geldim ama kalamıycam kociş aç bekliyo valla ben diğer tarftan duayı buluyum canolar
derinimide çaldırdım ovakte kadar gelir heralde

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, bersuuu, birsen29+, bulut83, ebrar_53+, gulhayaldaghan, tugcal+

maşallah,maşallah,şu kalabalıkta yaptın yaptın ebroşum

bersuuu, birsen29, bulut83, ebrar_53, tugcal nasılsınızzz canlarrrr dua olacakmıı kuzummm

ezel bitti ay dayııı öldümükii acebaa çok merak ettimm üzüldümm dayıya

bersuuu, birsen29, bulut83, ebrar_53, tugcal nasılsınızzz canlarrrr dua olacakmıı kuzummm

yok kız dayı ölürse biter ezel de biter... zaten bu sezonun ilk bölümünde 6 ay öncesinde dayıyı tekerlekli sandalyede göstermişlerdi....

ölmüş galiba,anlaşması bitmiş diziyle duyduğuma göre.
tuğçecim,nasılsın canım,bendede ütüler var,bi ucundan tutsakta beraber yapsak olar mı?

selam bende geldimm..
kardeloş söyle bakim niye gülüyon o kadan?kaydirigubbakcemile gülhayal tanıdık biri mi ki?
gülhayall hoşgeldinn ama pek samimi geldin :)) birden seni tanıyo olabilwecegimizi düşündüm..

selam bende geldimm..
kardeloş söyle bakim niye gülüyon o kadan?kaydirigubbakcemile gülhayal tanıdık biri mi ki?
gülhayall hoşgeldinn ama pek samimi geldin :)) birden seni tanıyo olabilwecegimizi düşündüm..

hah işte,bulcan şimdi.
kız bizim azramız o,şeyini değiştirmiş,nikini.

yok kız dayı ölürse biter ezel de biter... zaten bu sezonun ilk bölümünde 6 ay öncesinde dayıyı tekerlekli sandalyede göstermişlerdi....
anam anamm dayıyı sandalyeyemi mahkumm ettilerr gayrıı dayanamamm ben buu acıyaaaa hahahaha
selam bende geldimm..

hoşgeldinnn kuzummm tanışıyormuyuzz aceba senleee ben kendimi tanıtayımm

ismim hayal gencim güzelim seni üzerimmm hahahahaha tanıştıkmı şimdi kuzumm

ölmüş galiba,anlaşması bitmiş diziyle duyduğuma göre.
tuğçecim,nasılsın canım,bendede ütüler var,bi ucundan tutsakta beraber yapsak olar mı?

yok balım sen hayale ver içimizde en çok seviyoooo... hem yeni yüzüyle bugün neşesi yerinde yapar bence.... hahahahah....

selam bende geldimm..

evet hem de çok tanıdık biri derinim... bil bakalım kimmm......ayrıca biraz da yüssüz arkadaş hemen kanka moduna giriyooooo.... hahahaha.....

besmele1.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

X