Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam,naber hale,nerelerdesin,sende kaçaklardasın kız.
arkadaşın geldi selamlaştık aslında ama genelde kimsenin olmadığı zamanlar gelmiş siteye,neyse bundan sonra daha çok buluşuruz belki.
ebroşum,annenlerden mi girdin,ne buluyonuz ezelde,beni baydı yavvvvv.
gerçi sen unutma beni de ne buluyosun diye sormalısın bana,ben bugünde izlleyemedim,kaçtı gene.sempatiksalakcinni

halem selam canım nasılsın?
kız arkadaşına öğretsene azcık garibim pek bilmiyo
tedaviye başlıycakmışsın hai hayırlısı kuzum inşallah gerek kalmaz
hadi ben kaçtım gece burda ol okey

Canım benim saol..Arkadasa gösterdim biraz ama tam olarak bilmiyo :) gece gelirim inş. cok öptüm cano

Saol bende iyiyim..gercekten sevtuna cok üzüldüm rabbim yar ve yardımcısı olsun sabrını versin inş.bende tedaviye baslıcam bu ay kısmetse ya asılama ya tüp
amin cnm ya bizde çok üzüldük ...
hadi hayırlısı inşallah yaa..tüpe imkanın hemen varsa direk tüp yap bence canım yaaa..sen bilirsin yinede...
Bu arada sen hamilemisin canım canki öle bişeyler okudum :Saruboceq:
hayır degilim tatlım..ama ben hep olumlu düşündügüm için geçenlerde öyle yazdım yani hamile miyim neyim gibi şeyler dedim topicte..ama inşallah ALLAH söyletiyodur..günüm geçti geneboshayallersmile
selam derinim naber kuzum?
bitek ayşen kaldı galiba ben okunmadıysa diye niyet edip 20 tane daha okudum
ALLAHIM kabul etsin inşallah .kuzu gece burda olursun değilmi duayı yaparız ozaman şimdi evde değilim ve birazdan kocişin yanına geçicem .gece anca girerim kuzum okey .
reklam arasında bakıyım dedim
liste bitti duamız gece inşallah

kuzum Allah razı olsun senden..okudun demek sagol hayatım..ayşencigimin kafa yerinde deigldir şimdi.annesinin hastalıgı falan.onun da Allah yardımcısı olsun inşallah...
gece gelicem kısmetse bitanem öptüm seniŞeniz

selam,naber hale,nerelerdesin,sende kaçaklardasın kız.
arkadaşın geldi selamlaştık aslında ama genelde kimsenin olmadığı zamanlar gelmiş siteye,neyse bundan sonra daha çok buluşuruz belki.
ebroşum,annenlerden mi girdin,ne buluyonuz ezelde,beni baydı yavvvvv.
gerçi sen unutma beni de ne buluyosun diye sormalısın bana,ben bugünde izlleyemedim,kaçtı gene.sempatiksalakcinni

salm canım iyiyim saol bitanem sen nasılsın??Evet bira öle olmus kimse yokken bakmış herhalde..

amin cnm ya bizde çok üzüldük ...
hadi hayırlısı inşallah yaa..tüpe imkanın hemen varsa direk tüp yap bence canım yaaa..sen bilirsin yinede...

hayır degilim tatlım..ama ben hep olumlu düşündügüm için geçenlerde öyle yazdım yani hamile miyim neyim gibi şeyler dedim topicte..ama inşallah ALLAH söyletiyodur..günüm geçti geneboshayallersmile

kuzum Allah razı olsun senden..okudun demek sagol hayatım..ayşencigimin kafa yerinde deigldir şimdi.annesinin hastalıgı falan.onun da Allah yardımcısı olsun inşallah...
gece gelicem kısmetse bitanem öptüm seniŞeniz

Canım bakalım doktor ne dicek ona göre bakcaz Allah büyük yardımcımı olsun inş.Sende üzülme belki gelmez kırmızılar halay cekeriz :teytey::teytey::teytey:

salm canım iyiyim saol bitanem sen nasılsın??Evet bira öle olmus kimse yokken bakmış herhalde..

Canım bakalım doktor ne dicek ona göre bakcaz Allah büyük yardımcımı olsun inş.Sende üzülme belki gelmez kırmızılar halay cekeriz :teytey::teytey::teytey:

canım hayırlısı olsun inşallah senin için de..
valla ben bilmiyom cnm yaa bakalım gelecekmi kırmızı kart bekliyoz gene:)
hadi görüşürüz tatlım..

ebrarım tamam kuzum izle sen görüşürüz sonra..şimdi kociş gelir benim de yemek mutfak derken geç gelirim bende cnm..istersen topice gelince çaldır beni bitanem...

kardeloşum yok cnm açık degil açıyım istersen ama gidiyodum tam canikom...eşi,m gelcek şimcik..konusuruz tamam mı öptüm cnm.

afed merhaba..şuanda topic boş canım..bende reklam arasında bi bakayım dedim.nasılsın..siteye alışmaya çalışıyosun sanırım.

kızlar bugün hamarat günümdeyim... hem yemek yapıyom hem çamasır yıkıyom hem ütü yapıyom hem burda takılıyom... ayyyy süper miyim neyim.....bayanssulusmile

ahanda tugcalda hamile kalmış oluyomuş ne kaaa güzel olur o kadar temizlik yapmış

amanin yeni sabit topik yeni bebişler demek ne kadar güzel olmuş ebrarım senin ve bütün kızların katkılarıyla sabitlenmişiz hayırlı mutlu haberler almak dileğiyle bu arada aleynam ve turkuazım doğum gününüz kutlu olsun...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :bbo:

şimdi bilen biri bana cevap versin,topicte yazılım ne kadar çok olursa,sabitler arasındaki sıralama ona göre mi ayarlanıyo?

kızlaarrr ben geldimmmm nasılsınız bakalım...??? dua için beklicem ama çok uykum var inşallah ebrarım hemencik gelir ezel bitti çünkü....

X