Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eevt pelinim çok merak ediyorum aslında..benimki heran yaptırmaya hazır ama ihmal ediyoruz işte naparsın...
bu gece geç yatmayalım bari:)
tek tüple hamile kalan tanıdıgım var canım...bizim diger topicten yakın arkadasım..1 yıl sürmedi kaldı.hiç beklemedigi bir anda hemde...şimdi 3 aylıga yakın kızı var
ah cnm yaa sagol merak ettigin için valla..idrar 3 kere yaptım mavim..çıkmadı bişey..zaten idrar testi yapmadan duramam günüm geçince:))
inşallah bigün açtıgında birimizden birinin haberini alırsın canım..o gün yarın olsa keşke..yada bu geceboshayallersmile
selammmm kızlarrrrr bennn geldimm ne var ne yok güzel hbrler var mı?
çok ama çok sevindim canım benim allah hayırlısıla
kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
kızlar benim çıkıyorum müsadenizle...eşim şimdi gelir yukarı çıkmaz şimdi o..giyineyim hemen...
öptüm hepinizi.
selammmm kızlarrrrr bennn geldimm ne var ne yok güzel hbrler var mı?
slm kızlar kardelenbhr ankaranın neresindensin hangi hastaneye gidiyosun
mavim bebişin ne kadarlık oldu canım
Ya bu telefondan yazana kadar herkez gıtmıs oluyo neyse kızlar bende cıkıyorum iyı aksamlar canlarım
bende ankara hastanesi ile zekai tahir arası dolanıyom canım ankara hastanesindeki dr aynı özel gibi ilgileniyo sağolsun bendede kan pıhtılaşması var
bende ankara hastanesi ile zekai tahir arası dolanıyom canım ankara hastanesindeki dr aynı özel gibi ilgileniyo sağolsun bendede kan pıhtılaşması var