Evet abla dogru diyon
ama kocam cok saglıklı şeyler yemez hep saglıklız seyler yer benimki
bende ilgileniyom işte kızzzzzzz bazen kendine kızıyom ama napım h-e-r-ş-e-y-c-o-c-u-k-i-ç-i-n
açık halem banada hala gelmedıkaydirigubbakcemile3neyse cnm ben senı face den eklım ebrarım arkadas lıstesındekı hale sensın dımı
neyse kızlar bende kaçar çok yorgunum ve uykum geldi hepinizi çok öpüyorum iyi uykular canlarım
ya migreni tetikleyen yiyeceklerden sanırsam canımkardeloş mısır yiyince başınmı ağrıdı ilginç ya çokmu kaçırdın dozunu acep
neyse kızlar bende kaçar çok yorgunum ve uykum geldi hepinizi çok öpüyorum iyi uykular canlarım
kuzum uykum geldi yaa bide çok yoruldum gerçektendeya ebrar nereye
saol canım sende RABBİME emanetsin öptümmGörüürüz ebrarım cok öptüm Allaha emanet ol balım olumunekankayizsmile
ya migreni tetikleyen yiyeceklerden sanırsam canım
hayırdır ya,nereye gidiyon,bizi bırakma.
ıstek gönderdım halem ya kımse kalmamıs bgn ben sabahcıyım ramazan olsa davulu beklerdık kızlar ramazanı özledım
ıstek gönderdım halem ya kımse kalmamıs bgn ben sabahcıyım ramazan olsa davulu beklerdık kızlar ramazanı özledım
bızde kacarız berarım sen gıt dınlen cnm hadı ıyıuykular sana cnm öptümopuyorumnanaktan
kuzum uykum geldi yaa bide çok yoruldum gerçektende
yatıyım artık siz takılıcakmısınız
saol canım sende RABBİME emanetsin öptümm
uykun yok galiba hergece sen terkediyosun bugecede ben terkediyim kaydirigubbakcemile3
hadi çok öptüm canlarım busefer kaçtım ben
rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah olumunekankayizsmile