Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aranızda tek tüpü olan var mı
canım bizim diğer topicden arkadaşımız vardı
otek tüple hamiş kaldı çok şükür şimdi kızı var inşallah sende kalırsın üzülme
Yok kız yogundur adam yoksa yazar..Bana hep yazıo..Bu arada neden öle oluyo idrarın ben anlam veremiorum benim sabahları öle oluyo gün içinde normale dönüyo

Burdayız kuzummm
hee benim bu pc yavaşya dedim nerdeler sempatiksalakcinni
ebrarcım idrar rengim çok sarı ve biraz koyu

allah allah neden olabilirmişki canım
hayır olsun doktora gitmedinmi

kızlar ben müsadenizi istiyim..uykum geldi çok..makyajımı silmek bile ne zor geliyo şuanda bilsenizboshayallersmileyarında bebek mevlütümüz var abimin kızının...Allahım bizlerede nasip etsin inşallah kızlar...işten 1 saatligine çıkıp gidebilicem anca ne sinir dimi misafir gibialsanaalsanasmile
neyse kaçtım kıslar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan:eek:

canım bizim diğer topicden arkadaşımız vardı
otek tüple hamiş kaldı çok şükür şimdi kızı var inşallah sende kalırsın üzülme

hee benim bu pc yavaşya dedim nerdeler sempatiksalakcinni

allah allah neden olabilirmişki canım
hayır olsun doktora gitmedinmi

gitmedim tatlım ya bende anlamadım hamile olamam herhalde fazla belirtide yokk

kızlar ben müsadenizi istiyim..uykum geldi çok..makyajımı silmek bile ne zor geliyo şuanda bilsenizboshayallersmileyarında bebek mevlütümüz var abimin kızının...Allahım bizlerede nasip etsin inşallah kızlar...işten 1 saatligine çıkıp gidebilicem anca ne sinir dimi misafir gibialsanaalsanasmile

iyigeceler cannım

Görüşürüz derinimmm Allaha emanet ol...Rabbim en kısa zamanda kendi bebek mevlüdünü yapmayı nasip etsin sana cok öptüm kuzummm olumunekankayizsmile

canom tamam sen yat bende kaçıcam güya nekadar zaman önce kaçıcaktım takıldım yine
aa negüzel ALLAH kabul etsin inşallah .aslında nevar dursalarda 2,3 saat takılsan sende
ay şunlara sinir oluyorum ya

Agzın bal yesin ebrarcımmmm Tugbişş inşallah hamilesindir kızzzz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Görüşürüz derinimmm Allaha emanet ol...Rabbim en kısa zamanda kendi bebek mevlüdünü yapmayı nasip etsin sana cok öptüm kuzummm olumunekankayizsmile
sende canım...amin hepimiz o günleri görürüz inşallah...dogum günleri mevlütler...opuyorumnanaktan
iyigeceler cannım
sagol canım sanada...opuyorumnanaktan
canom tamam sen yat bende kaçıcam güya nekadar zaman önce kaçıcaktım takıldım yine
aa negüzel ALLAH kabul etsin inşallah .aslında nevar dursalarda 2,3 saat takılsan sende
ay şunlara sinir oluyorum ya

evet sorma ya..ama eşi hastaneye yatıcqak hastaları var ondsan ses etmiyom..yoksa dicegimi yapacagımı biliyomda neyse..hadi kaçtım bitanem öptüm seniopuyorumnanaktan

X