Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem sallamadı ggalba cnm ya benim idrarım gittikçe sararıyo ya anlamadm
kızlar ordamısınız
yok ya negezer sinir oldum
bilmem sallamadı ggalba cnm ya benim idrarım gittikçe sararıyo ya anlamadm
kızlar ordamısınız
nasıl yani canım ?anlamadım ben
kızlar hiç uykum yok bu gece oturcam bu gidişle sabaha kadar galiba...
Yok kız yogundur adam yoksa yazar..Bana hep yazıo..Bu arada neden öle oluyo idrarın ben anlam veremiorum benim sabahları öle oluyo gün içinde normale dönüyo
Burdayız kuzummm
çokmu uyudun bugün canım
ya benim yarın çok işim var evtemizliycem sonra pazarım var sonra akşamada misafir var boshayallersmile
canım bizim diğer topicden arkadaşımız vardıaranızda tek tüpü olan var mı
hee benim bu pc yavaşya dedim nerdeler sempatiksalakcinniYok kız yogundur adam yoksa yazar..Bana hep yazıo..Bu arada neden öle oluyo idrarın ben anlam veremiorum benim sabahları öle oluyo gün içinde normale dönüyo
Burdayız kuzummm
ebrarcım idrar rengim çok sarı ve biraz koyu
canım bizim diğer topicden arkadaşımız vardı
otek tüple hamiş kaldı çok şükür şimdi kızı var inşallah sende kalırsın üzülme
hee benim bu pc yavaşya dedim nerdeler sempatiksalakcinni
allah allah neden olabilirmişki canım
hayır olsun doktora gitmedinmi
kızlar ben müsadenizi istiyim..uykum geldi çok..makyajımı silmek bile ne zor geliyo şuanda bilsenizboshayallersmileyarında bebek mevlütümüz var abimin kızının...Allahım bizlerede nasip etsin inşallah kızlar...işten 1 saatligine çıkıp gidebilicem anca ne sinir dimi misafir gibialsanaalsanasmile
neyse kaçtım kıslar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar ben müsadenizi istiyim..uykum geldi çok..makyajımı silmek bile ne zor geliyo şuanda bilsenizboshayallersmileyarında bebek mevlütümüz var abimin kızının...Allahım bizlerede nasip etsin inşallah kızlar...işten 1 saatligine çıkıp gidebilicem anca ne sinir dimi misafir gibialsanaalsanasmile
tuğbam bence doktora git canım
bide su içiyomusn?
gitmedim tatlım ya bende anlamadım hamile olamam herhalde fazla belirtide yokk
sende canım...amin hepimiz o günleri görürüz inşallah...dogum günleri mevlütler...opuyorumnanaktanGörüşürüz derinimmm Allaha emanet ol...Rabbim en kısa zamanda kendi bebek mevlüdünü yapmayı nasip etsin sana cok öptüm kuzummm olumunekankayizsmile
sagol canım sanada...opuyorumnanaktaniyigeceler cannım
canom tamam sen yat bende kaçıcam güya nekadar zaman önce kaçıcaktım takıldım yine
aa negüzel ALLAH kabul etsin inşallah .aslında nevar dursalarda 2,3 saat takılsan sende
ay şunlara sinir oluyorum ya