Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayrıca kimse beş kalbimide kutlamadı,ne kadar geveze olduğum ordan anlaşılıyo,ebroşla derine yetişmişim,oysa onlar benden çok öncedir kk deler.

hayırlı olsunda 5 kalp son nokta kuzu eğer bize kalp koymaya devam etseler halleri duman olurdu .mesaj sayıma bak istersen bii sempatiksalakcinni

herzaman bekleriz canım iyi geceler sanada

ay ay çok saol bitanem inşallah nasip olur birgün

halem keşke kuzum imkan olsada görüşsek

ayy canım maşallah ya doğru hatırlıyorum test yaptığın günleri
demekki zamanı şimdiymiş çok şükür tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan

amin canımm :Saruboceq: siz bana çok destek oldunuz şimdi hepiniz için bol bol dua ediyorum hamilelerin duaları kabul olurmuş derler yaa.. bende hep hamilelere yalvarırdım bana dua etmeleri içinnn kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım inanki bende aynıyım gece olunca daha fena oluyo boğazım dün çok korktum dedim kesin yatak döşek yatıcam bugün bişey yoktu az önce yine gıcıklanmaya başladı
yaa demek sende ayınsın:KK43:ay çok fwna cnm yaa bogazlarım patlıcak gibi:KK43:(
derincim,üzülme dicemde,ne kadar etkili olurum bilemiyorum,bikaç gün sonrada siz bana üzülme diceksiniz çünkü.,
Allahım tez vakitte nasib eder inş.
canım inşallah sana demicez gülüm ...ben üzülmüyom kıı bakma yazdıklarıma..o anlıktı geçti..
derincim bende bazı aylar gerçkten çok üzüldüm aldığım testlerin sayısını hatırlamıyorum bi ay adet olmadım test yaptm yanılttı eşim 2 gn snra tekrar yaparız dedi gelirken alırım dedi ama ben adet oldm o an yıkıldım sanki glince bnde ağlayarrak karşıladım ama artk takmıyorum rabbim verirse olck vermesse isyanım yk yani tatlm üzme kendini...
aynen...yaptıgım testlerin haddi hesabı yoktur..dedigin gibi benimde çok elimde patladı adet oldum yapacagım gün:eek:lsun olacak bigün..
insan moral verir kızzz derinnn yok canım falan derr:)))
kaydirigubbakcemile3suss zate nazar degdin hızlıyız diye...netim agırlaştı gitti geldi bişeyler oldualsanaalsanasmileŞeniz
ya bu kardelenler bana hiç selam vermediler,niye acaba?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada derincim geçmiş olsun bol bol kivi yee mutlaka çok iyi geliyorr.

sagol canım ya..ama ben kiviyi hiççç sevmem hiççç.:sinifsinif:

bide sol kasıgım batıyo hep..olcam heralde bugün yarın...
bide midem çokkk bulanıyo çokkkkkkkkkkk...hele bu sabah agzıma gelip durdu afedersiniz..adet olmadıkçada umut var tabi:))

amin canımm :Saruboceq: siz bana çok destek oldunuz şimdi hepiniz için bol bol dua ediyorum hamilelerin duaları kabul olurmuş derler yaa.. bende hep hamilelere yalvarırdım bana dua etmeleri içinnn kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile
canımsın yaa allah razı olsun duanda unutmadığın için gerçektende öyle hamişlerin duası daha makbul canım
ebrarcım 10 11 ay arası cnm

tamam kuzum şimdi ekliyorum listeyede

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
HAYAL..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
SUNAY.........2 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
AFED..........11 AY
LEYLAMECNUN.....6 ay
SELİNA..........4 ay

ALLAHIM DAHA FAZLA BEKLETMESİN CANLARIM

Son düzenleme:
ebuşum arada hayalet oluyosun galiba..seni altta göremeyince içim daralıyo cano yapma böyle şeyler:)))

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
AZRA..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL