Dile Benden Ne Dilersen

A

alyazma

Ziyaretçi
EŞİNİZİN ÇOK İYİ OLDUĞU BİRGÜN ,SİZE DÖNÜYO DİYOKİ YA ,AŞKIM ÖYLE MUTLUYUMKİ BUGÜN BENDEN NE İSTERSEN ,NE DİLERSEN YAPACAĞIM , SİZ ŞAŞKIN ŞAŞKIN CİDDİMİ DİYONUZ VE O,EVET DİYO .... HADİ İSTE NE İSTERDİN ...:uhm::uhm::uhm:

Sadece bana sarılmasını isterim..:asigim:
Öyle çok özledim ki şu anda kocamı..senağlama
Ondan başka hiç bir eksiğim yok çok şükür.:nazar:

araba isterdim bitane daha ehuhuhueeue

Sadece bana sarılmasını isterim..:asigim:
Öyle çok özledim ki şu anda kocamı..senağlama
Ondan başka hiç bir eksiğim yok çok şükür.:nazar:

ALLAH EŞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN :çok üzgünüm:

Çıktığımız ebedi yolculukta,iyi günde,kötü günde,hastalıkta ve sağlıkta YANIMDA olmasını ve EVDEKİ HUZUR kavramının ne kadar önemli olduğunu biran olsun aklından cıkarmamasını isterdim:asigim:

EŞİNİZİN ÇOK İYİ OLDUĞU BİRGÜN ,SİZE DÖNÜYO DİYOKİ YA ,AŞKIM ÖYLE MUTLUYUMKİ BUGÜN BENDEN NE İSTERSEN ,NE DİLERSEN YAPACAĞIM , SİZ ŞAŞKIN ŞAŞKIN CİDDİMİ DİYONUZ VE O,EVET DİYO .... HADİ İSTE NE İSTERDİN ...:uhm::uhm::uhm:

kızlarrrr bugün aynı soruyu eşim bana sordu. bende telefon dedim ve artık yeni bir telefonum var. canım kocam benim. cevabım soruya cukk oturdu dimi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tatil isteyebilirsin bu dönemde uludağ muhteşem olur
romantik romantik takılırsınız işte:)

BEN NE İSTERDİM,,,,HER AKŞAM HİÇ AKSATMADAN BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEMESİNİ ,,,,ÇÜNKÜ İNSANINSEVİLDİĞİNİ DUYMASI ÇOOOK GÜZEL OLUYO HE VALLA SÖYLESİN DEMİ :mymeka:

iskender döner isterdim, arkasina gûzel bir dondurma:icecream: a.s.lülülülülülü

bu soruya maddi olarak cevap verirsem ne zamandir istedigim spor ayakkabilari isterim manevi olarak cevap verirsem tabiki anlayis,sevgi ,huzur,,

ayrica
kizlar sevgi sozcukleri duymak icin onun mutlu olmasini bekleyemeyiz heralde zaten herzaman soylemeli....esim ve ben mutsuz hissettigimiz zamanlarda daha cok birbirimizle ilgileniyoruz cunku birbirimizi ancak ikimiz anliyoruz.....

eşimin iyi olması ,en önemlisi sağlıklı olması,mutlu olması beni okadar mutlu ederki daha ne isteyebilirim ki ondan...

ayyy ne istenirki? maneviyattan başka.....rabbim mutluluk ,sağlık versin..huzur versin.....

artık boşanmayı kabul etmesini isterdim, sizinkiler gibi şeyler söylemeyi çok isterdim, ama böyle.

X