Dilarem'in zayıflama günlüğü...

dilarem

erdim,serdim :)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
2.936
18
683
İstanbul
Şöyle bir hikayem var..
Hep zayıf bir genç kızdım,170 boyunda 47 48 kg bir çıtır :)
Sonra ne mi oldu,tansiyon problemleri dolayısıyla kan iğneleri yapıldı..Gerçi 54 kgda sabitleedim kilomu.Senelerce öyle gitti,bazen 57 oldum,hemen bir diyet yine 53 54..
Dönüm noktası iş değişikliğim nedeniyle oldu,hazır bisküiden başka hiç bir haltın olmadığı bir okulda her gün bisküi yerken bir baktım,65:1shok:
Hemen akupunkturla zayıflama yoluna gittim ve yine 57 oldum senelerce
Sonra evlendim ve o sene 10 kg aldım:gitme:
Arkasından hipertiroide yakalandım ve istem dışı kilo vermeye başladım yediğim halde,kendimi mutlu ama hasta hissediyordum
O iştah bende baki kalıncaaa,yeni kilom hep 65 69 arası oynamalarla devam etti,bir azimle 63 oldum ama arkasından tüp bebek uygulamasında hormon+içimden taşan deli bir iştahla 73 kg ile hamile kaldım,81le doğuma girdim.
Bundan sonrası komik,sürekli kilo aldım emziriyorum diye,en son 86 olduğumda dur bakalım dedim,diyete başladım,68lere indim ama arkasından durakladım bir sene hatta ilerledim
Üç hafta önce 73.9 ile başladım diyete,şu an öğlen 68.4 idimsositososito
Şu meşhur mama ve akupunkturla gitti kilolarım,daha da gidecek,hedefim 57 58..
Buradan paylaşmak istedim ki,azmim zafiyet geçirirse,pişt diloş ne iş,hani zayıflayacaktın diyecek arkadaşlar destek versin,ayrıca ben de diyet yaparken neler yapıyorum isteyenle paylaşabileyim...
Şu an iki öğün,prenet mama,bir öğün 550 kalorilik beslenmeyle devam ediyorum arada küçük kaçamaklarım olsa dasempatiksalakcinni

Bu yolda ter akıtan herkese de kolaylıklar diliyorum.
Dip not,bugün pilatese de başladım:lepi:

Haydi kolay gele şekerim:lepi:
Aynı kilolardayız ben bir kilo daha eksiğim ule senden,dana kaydirigubbakcemile3
Benim bu ara durdu yiyorum da ondan mı acep?Havalarda kötü arabayla çıkıyorum o yüzden de kesin ondan durdu:jetonugeçdüşensarışınsmiley:CADIARZU
Hadi bakalım bende ptsyi bekliyem de burdan sana destek verem,kız kurtulalım şu 40 bedenden:2:

Dalga geçer gibi imalı bir soruş sezdim:mymeka:
165 boyumda,beğenemedin mi:mymeka:

Bu arada 40 bedeni yeni bulmuşum bensempatiksalakcinni
Kurtulmam i,çin bana iki hafta ver bacım böcüüm opuyorumnanaktan

Ya senin gider tabi bak ne güzel diyosun 2 hafta diye,yeni diyetin çünkü.
Ben aylardır diyetteyim arada bir yiyorumki fucudum alışmasın diyete diye.Sonra şokluyorum.Yememin nedeni tamamen bu yanisositososito
Sen bide çalışıyosun avantajlısın benden ben 38 bedene sanırım 1-1.5 ayda anca düşerim:bbo:
Ne diyeyim kolay gele bize.

ana dilarem aşkum zayıflama topiin hayırlı olsun:)))opuyorumnanaktan
heç habarda vermiyon ha bi kendin zayıflıcan dimialsanaalsanasmile
taam bundan kelli bende buraya naptımsam yazacam zemuszemus
platesin vücudumda açtığı derin yaralar hala devam ediyor iki gündür yapamıyorum feci hamlattı beni ya.hala merdiveven inemiyorum..bende bi 65 olsma yeter bana ama önümde daha çokkk vermem gereken kilo var ..nerden bulaştım bn bu işe ya bıktım valla.
mafoldumbenmafoldumben

dilarem sen de mi..
ben de tombul güzeller saltanatı kuracam diye
sevinirken senin yaptığın iş mikaydirigubbakcemile3
o plates denen zımbırtıyı nasıl yapıyosun
ben plates topu kıvamına erdim erecem bu gidişlesempatiksalakcinni

aşkum hayırlı olsun topiğin

ben de bi türlü başlayamadığım diyet+pilates olayına ayın18 inde başlıcam

o zamana kadar diyet yapıcam ama tam atlatayım şu gribi pazartesi başlayım ben de sempatiksalakcinni

Canum,sen önce eyileş bi di mikaydirigubbakcemile3
ccc ccc ccc olumunekankayizsmile
Bir de açıkçası çatlamamam için zayıflamasan da olur

Kıs bizim sitede hoca eşliğinde başladım,senelerce spor yapmış bedenim spora bi susamış kiii,yırttım bi taraflarımı nerdeyse-tatlicadiarzu-
Bugün başladığım için top ve ip zımbırtısıyla tanışamadım daha amonum racım,tontiş bacımolumunekankayizsmile

Kızımmm,alacam nitroyu diyorum,sık totonuuu,bırakma topunukaydirigubbakcemile5

Ben çalışmıyorum kii sarucum,ama dediğin gibi diyet yeni olunca çabuk gidiyor kilolar.
Şok diyetlerle idare edip az az vermeye başlayacam ben de bir ay içinde sanırım

başarılar canım, zayıflama maceram olmadığı için pek katkıda bulunamıcam ama, başarılar dilemek istedim,kaydirigubbakcemile5 eğlenceli olur senin topik gelirim bazı bazıkaydirigubbakcemile3

başarılar canım, zayıflama maceram olmadığı için pek katkıda bulunamıcam ama, başarılar dilemek istedim,kaydirigubbakcemile5 eğlenceli olur senin topik gelirim bazı bazıkaydirigubbakcemile3
Gel tebi,beklerimsempatiksalakcinni
Bu arada maceram yok derken sen hava mı atıyosun bakiiim:hulya:

nispet yapıyo bi de:mymeka:
ben takipteyim hele şu plates ilgimi çekti
diyet listeni ve tok kalma sırlarını paylaşırsan
ben çok sevinicemopuyorumnanaktan

Uyy ben o diloş çıtırını çıtır çıtır yerim, kızlar böyle kilo vermeye çalıştığına falan bakmayın, ısırmalık güzelliğe sahip bir şahsiyettir.
Bence her halin güzel de, illa da sıfır beden olayım diyorsan buyur, benimle aynı kiloya gelme de :roflol:
Valla bu işlerden hiç anlamam, ömrüm boyu hiç diyet yapmayı başaramadım, pek gerek de olmadı dersem burdan kovulabilirim.
Ama hep destek tam destek bebeğim :hooray:

nispet yapıyo bi de:mymeka:
ben takipteyim hele şu plates ilgimi çekti
diyet listeni ve tok kalma sırlarını paylaşırsan
ben çok sevinicemopuyorumnanaktan

Amonum,diyet listem yok,prenet denen mamadan iki öğün tüketiyorum,yarım yağlı süte karıştırarak içiyorum sabah ve akşam.Öğlen de 550 kalorilik ne istersemsempatiksalakcinni
Mesela favorim iki lahmacun bi de zeroyerimseniben
Ya da sebze yemeği,ekmek,çorba hesap kitap 550 kaloriye yakın şeyler tüketiyorum,işin en güzel yanı sanırım proteinden zengin beslendiğim için olsa gerek incelmemin çok olması.Diyetim üç haftayı tamamladı,ama resmen on kg vermiş gibi duruyorum beşbuçuk kilya göre:lepi:
Tok kalma,daha doğrusu acıkmama olayını da sanırım akupunkturla kıvırıyorum..
Pilatese gelince,bugün başladım ama sanki on senedir yapıyormuşum gibi benimsedim.Şu an sadece başlangıç aşamasındayız,daha top mop yok ortada:1
:

İşte bir tuzu kuru dahakaydirigubbakcemile3
Valla haset ettim,zayıflıktan gebercem, seni gördükçe zaten çat çat çatlak doldu totuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Öpüyorum minik kuşum,destek için teşekkürler canımın içisikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…