- 5 Temmuz 2020
- 5
- 1
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yorumum için mi yazdınız yoksa ataşehir için mi?Merhaba satmadiysaniz talibim paketinize nakit
Merhaba 8 seans rasping 8 seans elektro stimulasyon var Ataşehir şubesi 1200 eMerhaba satmadiysaniz talibim paketinize nakit
Merhaba 8 seans rasping 8 seans elektro stimulasyon 1200 e ilgilenirseniz verebilirim Ataşehir içinMerhaba ihtiyacım var birine devir ettiniz mi?
Merhaba 8 seans rasping 8 seans elektro stimulasyon var 1200 TL’ye devrediyorumMerhaba hala geçerli mi acaba
Sattınız mı acaba dönüş yapar mısınızDilan polat van şubesinde 4 rasping 4 elektro seansım var 900 tl ye devredebilirim ilgilenen varsa
Merhaba ben kızımı okula yollayacaktım ve gidicektim ama adapte olamadı paketim duruyor 4 seans rasping 4 seans G5 4 seans dipotens ve 4 seans ta elektro(sıkılaşma) var hepsini1000 tlye bırakırım ben 1250 ye almıştım hiç gidemedimPaketiniz hala duruyo mu verdiniz mi birilerine
Merhaba sattınız mı acaba? Dönüş yapar mısınız
Merhaba ben kızımı okula yollayacaktım ve gidicektim ama adapte olamadı paketim duruyor 4 seans rasping 4 seans G5 4 seans dipotens ve 4 seans ta elektro(sıkılaşma) var hepsini1000 tlye bırakırım ben 1250 ye almıştım hiç gidemedim
Merhaba ilgileniyorum detayları konuşabilir miyizMerhaba 8 seans rasping 8 seans elektro stimulasyon var 1200 TL’ye devrediyorum
Merhaba ne oldu ise yaradi mi memnun kaldimizmiMerhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)
Ben de bugün başladım, bacak bölgesine uyguladılar toplamda 9 cm gitti bi sonrakilerde elektrostimülasyon da eklencekMerhaba, 8 seans rasping paketi aldım. Dün başladık işleme göbek bölgesi 108 cm di 93 cm me düştü ilk seansta. Yol uzun bakalım 8 seanstan sonra sonuç ne olacak.Bodrum Dilan Polat şubesi, çalışanlar çok ilgili ve bilinçli.