Bölgesel İncelme Dilan Polat rasping yaptıranlar? Rasping nedir?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Dilan Polat subesine herhangi bir sekilde gitmenizi onermiyorum. Ilk gidisimde 2100 tl ye 8 seans lazer icin konusmustum. Bir sonraki geldiginize fiyat artabilir dedikleri icinde 150 tl kapora biraktim ve not aldiklarini soylediler bi kagida yazdilar,herhangi birsey imzalamadim. Sonradan vazgectim ve 150 tl mi geri istedim, veremeyeceklerini ama para ekleyip baska paket alabilecegimi soylediler. 1 sene boyunca bikac kez arayip yine parami istedim, ogrenci oldugumu belirterek. Israrla baska paket satmaya calistilar. Hatta subeye gidip durumumu aciklayip bile istedim. Sonuc olarak 150 tl mi bana verice batacaklarini dusunup bana parami vermediler ogrenci halimle oraya hediye etmis oldum. Beni tek basina okutmaya calisan annemden bir hevesle ‘guzellik subesi’ ne parami hediye ettigim icin ozurlerimi iletiyorum baska yapacak bir sey kalmadi :KK70: 1 bucuk seneyi gecti sanirim biraktim artik pesini 150 tl icin surundurdulerde surundurduler. Ee sende 150 tl nin pesine mi dustun demeyin. Ogrenci icin 150 lira bile onemli. Hakkimi helal etmiyorum. Bedduada etmiyorum, Allaha havale ettim... Gitmeyin, tavsiye edilmezz..

Merhaba arkadaslar dilan polatta raspıng yaptırıp memnun kalan varmı?
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldik korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemem

Merhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)
Dilan Polat’ta paketim var rasping Antalya döneceğim için yaptıramadım paketimi uyguna vereceğim
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterim

merhaba paketiniz duruyorsa almak istiyorum
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterim

Ben 8 seansta 2 beden inceledim, rasping yağları almiyor sadece yerlesmis yaglari dağıtıyor , ondan sonra tabiki yemege özen gostereceksiniz spor yapacaksiniz bol su iceceksiniz, tamamen kurtulmak istiyorsaniz liposakşın yaptırın, aman yemeye devam edeyim spor yapmama gerek yok dusuncesiyle hareket ederseniz tabiki incelmezsiniz, rasping dağıtır sadece dediğim gibi, ve Türkiye ye raspingi getiren dilan hanim

bende 8 seans satın almıştım güzel bir sonuç aldım 17 cm gibi gayet memnun kaldım ilgili alakalı bir merkez

merhaba ben ilgileniyorum nasıl yapacağız :)

Merhabalar seanslarinizi birine devrettinizmi acaba
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.

merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. bebeğimden dolayı düzenli gidemiyorum ve yediklerime dikkat edemiyorum bu sebeple devredicem ilgilenen varsa konuşalım 3.500e aldım 1.750ye vericem

merhaba paketiniz duruyorsa almak istiyorum
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.

X