- 21 Ağustos 2020
- 1
- 1
- 26
Dilan Polat subesine herhangi bir sekilde gitmenizi onermiyorum. Ilk gidisimde 2100 tl ye 8 seans lazer icin konusmustum. Bir sonraki geldiginize fiyat artabilir dedikleri icinde 150 tl kapora biraktim ve not aldiklarini soylediler bi kagida yazdilar,herhangi birsey imzalamadim. Sonradan vazgectim ve 150 tl mi geri istedim, veremeyeceklerini ama para ekleyip baska paket alabilecegimi soylediler. 1 sene boyunca bikac kez arayip yine parami istedim, ogrenci oldugumu belirterek. Israrla baska paket satmaya calistilar. Hatta subeye gidip durumumu aciklayip bile istedim. Sonuc olarak 150 tl mi bana verice batacaklarini dusunup bana parami vermediler ogrenci halimle oraya hediye etmis oldum. Beni tek basina okutmaya calisan annemden bir hevesle ‘guzellik subesi’ ne parami hediye ettigim icin ozurlerimi iletiyorum baska yapacak bir sey kalmadi 1 bucuk seneyi gecti sanirim biraktim artik pesini 150 tl icin surundurdulerde surundurduler. Ee sende 150 tl nin pesine mi dustun demeyin. Ogrenci icin 150 lira bile onemli. Hakkimi helal etmiyorum. Bedduada etmiyorum, Allaha havale ettim... Gitmeyin, tavsiye edilmezz..