Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bölgesel İncelme Dilan Polat rasping yaptıranlar? Rasping nedir?
- Konu Sahibi yeLda34
- Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2020
- 2
- 0
- 1
- 31
- 4 Aralık 2020
- 2
- 0
- 1
- 31
- 8 Aralık 2020
- 1
- 0
- 1
- 41
- 6 Mart 2021
- 2
- 0
- 1
- 40
Ücret nedir
Merhaba sattınız mı?Merhaba,
Benimde atasehir dilan polatta 8 seans rasping seansim var 2 seansina gittim fakat ailemde yasanab saglik sebebi ile baska bir ile gitmem gerekmektedir. 1000 tl ye kalan 6 seansimi devretmek istiyorum isteyen varsa bana ulasabilir.
- 8 Mart 2021
- 1
- 0
- 1
- 24
Merhaba devir yaptınız mı acabaArkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterim
- 2 Nisan 2021
- 2
- 0
- 1
- 32
- 2 Nisan 2021
- 2
- 0
- 1
- 32
Merhaba sattınız miMerhaba devir yaptınız mı acaba
Merhaba ihtiyacım var birine devir ettiniz mi?Merhaba sattınız mı?
- 17 Mayıs 2021
- 1
- 0
- 1
- 24