Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)Merhaba arkadaslar dilan polatta raspıng yaptırıp memnun kalan varmı?
Yani işe yarayan birileri vardır elbette ama bilimsel bir şekilde kimde işe yarar kimde işe yaramaz açıklayamıyorlar çünkü bilmiyorlar. Paketi aldığınızda %50 şansınız var. Riskli bir alışveriş. Sonra olmazsa ilgilenen de yok. Ben mutsuz ayrıldım. Daha garantili yerler ve yöntemler var o yüzden Dilan Polat ta rasping önermiyorum.Merhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)
Büşracım nasıl durumlar?Merhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)
ben de ayni sekilde 4 seans aldim. dediginiz gibi calisanlarin tavrindan da ise yaramayacağını anlamis olmam gerekirdi. ben de 1 cm bile incelmedim bir de 5 cm inceldigimi iddia ediyorlar. hicbir faydasi olmayacagini anladigimda diger seanslarin iptal edilip ucretin iadesin istedim kabul etmediler. ustelik odemeyi haziran ayinda sahis hesabina yaptirdilar. tuketici hakem heyetine basvuru yapmak icin fatura istedigimde 3 ay sonrasınayeni kesilmis bir fatura gonderdiler. bugün tuketici hakem heyetine hafta ici de vergi dairesine muracatta bulunacağım
Rasping denilen kelimeyi Dilan hanım bulmuş olabilir ancak, kullanılan makinalar tüm estetik merkezlerinde olan yağ kırmaya yarayan makinalardır.Çoğu merkezde CARVING diye geçiyor.Rasping diye ne ingilizce ne de başka dilde bu kelime var sadece markalaşmak için uydurulmuş bir kelime.Ben 8 seansta 2 beden inceledim, rasping yağları almiyor sadece yerlesmis yaglari dağıtıyor , ondan sonra tabiki yemege özen gostereceksiniz spor yapacaksiniz bol su iceceksiniz, tamamen kurtulmak istiyorsaniz liposakşın yaptırın, aman yemeye devam edeyim spor yapmama gerek yok dusuncesiyle hareket ederseniz tabiki incelmezsiniz, rasping dağıtır sadece dediğim gibi, ve Türkiye ye raspingi getiren dilan hanim