Arkadaşlar merhaba.Bu gece çok üzücü bir olay yaşadım maalesef.Sayfama girdikçe görüceksiniz zaten.Burdan bir açıklama yapmayı kendime bir borç biliyorum.Lütfen arkadaş eklerken ve siteye herhangi bir pcden girerken dikkat edin.Anladım ki hiçbirşey benim gördüğüm gibi toz pembe değilmiş,etraf çıkarcı,ahlaksız,bozuk karakterli insanlarla doluymuş.Biz kadınlar açık gzölü olalım ve böyle arsızlara papuç bırakmayalım.Herneyse sitede paylaşımıma son vermeyi düşünmüştüm bu gece.Fakat bu olanlara papuç bırakmama kararı aldım.O kişiyi sevindirmicem.Ani kararla öfkeyle harekt de etmicem.Siteyi ve sizleri çok seviyorum.Umarım en yakın zamanda bu olayı da çözerim.Konu kapanmıştır,tekrar aranızdayım ve çok mutluyum:)Bu arada o anlık korkuyla albümümü sildim.En yakın zamanda olayı çözüp tekrar ekleyeceğim:)Sevgiler...
Kızlar öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim.Adam akıllı uyumadan geldim işe,resmen sersem gibiyim.Umarım kimse böyle zorda kalıcağı bir olay yaşamaz.Böylelikle ortaya çıkan bu çirkin davranış hepimize de ders olmuş oldu.Dila çok geçmiş olsun,bazı insanların ne değişik eğlence anlayışları var ama insanlığın temelinden yoksun oldukları için baştan kaybediyorlar,üzme kendini,sen samiyetinle,gülen yüzünle 1-0 öndesin zaten...
Bu formu okuyosa o yakınındaki kişi pc deki delilleri en kısa zamanda silmeye çalışacaktır belki silecektir,ama sen hislerinle ulaşacaksın eminim,hadi bakalım Allah yardımcın olsun.
Desteğin için teşekkür ederim canım.Fakat mail adreslerimiz farklı canım,aynı değil.O konuda sorun yok.Üyeliği de iptal olmuş,2.üyelik yazıyor baksana!!!okuyamaz üyeliği iptal edilmiş zaten. yani bunları okumaya fırsatı olmadı. benim anlamadığım üyeliğini aktifleştimek için dilanın mail adresnin şifresinide biliyor demekki yoksa nasıl aktifleştirsin üyeliğini!!!!!!!
Hayalimsi_n çok saol.Burda üzüntüye sevince ortak olmak ne doğal bir paylaşım,bu beni şuan ki psikolojim de bile mutlu etmeye yetiyor.Sana da desteğinden dolayı teşekkür ederim.Eksik olmayın kızlar...ah tatlim bizde seni seviyoruz cok uzuldum.uzme kendini. dunya ne hale gelmis.
Yinamm çok saol.Şuan girip yazılanları okudukça inanın ki çok mutlu oldum.Nasıl iyi geldi anlatamam.Öylesine duygu karmaşası yaşadım ki dün akşam,bugün beynim karıncalanmış durumda,bir de üstüne oruçlu olunca...Dilerim rabbimden, beyninde ve yüreğinde olumsuz,kötü duygu ve düşünce besliyen herkes cezasını er yada geç bulur.Öpüyorum canım yinam...Dilacıım çok geçmiş olsun, üzme kendini. Eminimki o kişi bişekilde kendini ele verecektir, ama demekki biraz daha dikkatli davranmamız gerekiyor, inşallah bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz cnm.
Haklısın leylam.Ben de burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum hem yanlış anlaşılmamın ortadan kalktığı için hem de olayın farkına varıp benim daha çıkmaza girmemi engelledikleri için.TEŞEKKÜRLER SN.KAZEN VE SN.YAĞMURLUK...TEŞEKKÜRLER KADINLAR KULÜBÜ...Kazene ve Yağmurluğa teşekkür ederiz.en azından dilanın daha kötü bir duruma düşmesini engellediler.
Ah sorma dünyam ya,ortalık karıştı akşam,kan kustum resmen.Hep takipteyim,topiğim markaç altında:)Saol canım benim,desteğiniz birlik-beraberliğimiz aşırı destek oldu bana.dilacım neler olmuş böyle..canım sen hiç canını sıkma..kötü eninde sonunda belasını bulur..biz senin yanındayız her zaman...
Haklısın leylam.Ben de burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum hem yanlış anlaşılmamın ortadan kalktığı için hem de olayın farkına varıp benim daha çıkmaza girmemi engelledikleri için.TEŞEKKÜRLER SN.KAZEN VE SN.YAĞMURLUK...TEŞEKKÜRLER KADINLAR KULÜBÜ...
Sorma canım ya akşam kaos yaşandı resmen burda.Atlattık çokşükür.Baksana korkumdan albümü bile kaldırdım:)Ama en yakın zaman da geri koyucam:)Aynı coşku ve samimiyetimle:)Şifremi değiştirdim,kendimce aldım önlemlerimi.Desteğin için teşekkür ederim.Nickim gibi bende full destek diyorsun ha:)dilacım bir gecede noldu yaaa boyle canım uzme kendını forumda onlemlerı alınır canım hıcbıseycıkler olmaz..zaten korkmanı uzulmenı gerektırıcek hıcbırsey yapmadın kı..ustetık camasırlı hallerını koydun,bu nedır ben anlamadım yaaa bukadar tutuculuk olamaz..ınsanların ne dedıgı ne dusundugu umrunda olmasın tatlım,kotu bısey yapmadın sen..senı cekemeyen bırı yapmıs olmalı..
bak 2 gün stresli geçti ama sen hala iyileşme sürecindesin canım.düşünme artık bu olanları.sen sağlığınla ilgilen.hayallerine kavuştuğunu unutma.
hem kıskananlar çatlasın tatlım dimi ama :92::92::92:
bak 2 gün stresli geçti ama sen hala iyileşme sürecindesin canım.düşünme artık bu olanları.sen sağlığınla ilgilen.hayallerine kavuştuğunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?