Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAZEN, diyelim ki öyle amaç ne olabilir ki, bu kız gerçekten burda faydalı payşlaşımlar yapıyor. reklam değil o değil bu değil 2 veya üstü üyelikle ne yapmak istiyor olabilir ????????
Amac nedir bunu tartismiyoruz ki ! Site kurallari cok net 2. uyelik yasak !
Benim hata payim %0, bircok farkli taraftan konuyu inceledim %100 eminim.
Bakin bir kez daha tekrar ediyorum, 2. uyelik sizin ofisten alinmisin otesinde bizzat sizin PC'nizden alinmis. Yani ofisinizde calisan 12 pc de KK'ya girenleri degil siz yokken PC'nizi kullananlari sorgulayin. Ayrica Cumartesi gunu full kadro ofistemiydiniz ?
Bir kez daha ve son kez yaziyorum 2. uyelik yasak sirketinizde size kurulan tuzak(!) bizim sorumlulugumuzda degil. Biz uyelerimizin sitedeki guvenini saglamak durumundayiz.
Olay bundan ibarettir ! Ben onumdeki teknik verilere bakiyorum icim rahat !
Eğer bu ihtimal doğru olursa dilanın mail adresini bilmesi çok doğal. diyelim ki dilanın mail adresni biliyor ve bu adres üzüründen miglen miydi neydi o kullanıcı ismiyle üyelik alacak diyelim. üyelik aktifleştirmek için mail adresine mail geliyor ve onu aktifleştirince üyelik açılıyor. yani bu kişi aynı zamanda mail adresinin şifresini biliyor demektir. yada mail kutusuda hep açık kaldı aldı mali aktifleştirdi!!! yani öyle olmalı neyse kafam karıştı, bir an önce dila için ne iyiy ise o olsun......
haa bir de yeni geldi aklıma eğer dila ise, belki başka bir konu açıp dertleşmek ve başka sorunlarını yazmak istiyordu mu nickle. çünkü dil28 olarak tanındı, şimdi tanınmak istemiyordu. olamaz mı
Ben de farkındayım birşeyler döndüğünün sn.yağmurluk ve sn.kazen.Belli ki kendini bilmezin teki kafasına göre saçmalık yapıp resimlerime bakmak istemiş herhalde:)Gülüyorum ama sinirimden ve şaşkınlığımdan.Ben bunu yapanıda bulurum,cezasını da veririm o da benim sorumluluğum da.Ben c.tesi çalışmıyorum ayrıca,bu da dipnot.Tekrar söylüyorum 2.ya da 5.üyeliklerle işim olmaz.Dila28 topiğinden herşeyimi aslanlar gibi harbi harbi paylaştım çokşükür.Aslı varken yedeklerinle yada çakmalarınla hayatım boyunca hiç işim olmamıştır.Sizi de çok iyi anlıyorum,elinizde bilgi varmış aksini nasıl söyleyebilirim.Koskoca site yönetimine yalancı diyecek ahlaka sahip değilim!!Sadece demek istediğim çirkin bir oyun içersindeyim birileri tarafından.Merak ediyorum acaba şu an sayfama girip keyifle yazılana çizilene gülüyomudur.Şayet bunu kim yaptıysa burdan sesleniyim:arkadaşım sen bana bunu yaşattın ya,ben seni yalnız allaha havale ederim.Ama er yada geç bunun da cezasını ödetirim sana,bu bir.İkincisi,neden böyle birşey yaptın bunada aklım sırrım ermedi,seni kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum.Üçüncüsü elbet girer yazılanları okursun,belli ki amacın beni bu hale getirmekmiş.Bu sitede ki insanlar aptal değil,girdiğin saçma sapan nicklerle yada mail adresleriyle okların bana çevriliceğini anlamıcak kadar!Hiç hoşuna gitmesin bu olanlar,amacın nedir bilmiyorum ama böyle basit oyunlarla hayatta elbet biyerde tıkanır kalırsın.Hiç gerek yok böyle basitliklere.Her neyse elbet bulurum seni!!Evett napalım şimdi siz söyleyin,benim gerçekten beynim durmuş durumda.Karar mekanizmam çalışmıyor halde.Sn.kazen ve yağmurluk neyapmalıyım şimdi?
2. ihtimali kullanan üyelerimiz de var. Ama yönetime haber verirler paylaşmak istedikleri paylaşımı yapıpı üyeliklerini kapattırırlar
Valla canım ben de ne olduğunun tam olarak farkında değilim.Ama benim 2.üyelikle falan işim olmaz.Tanınmak istemem falan ne alaka ki.Açık açık herşeyimizi yazıştık burda,allahımıza şükür de alnımız ak!!Eğer bu ihtimal doğru olursa dilanın mail adresini bilmesi çok doğal. diyelim ki dilanın mail adresni biliyor ve bu adres üzüründen miglen miydi neydi o kullanıcı ismiyle üyelik alacak diyelim. üyelik aktifleştirmek için mail adresine mail geliyor ve onu aktifleştirince üyelik açılıyor. yani bu kişi aynı zamanda mail adresinin şifresini biliyor demektir. yada mail kutusuda hep açık kaldı aldı mali aktifleştirdi!!! yani öyle olmalı neyse kafam karıştı, bir an önce dila için ne iyiy ise o olsun......
haa bir de yeni geldi aklıma eğer dila ise, belki başka bir konu açıp dertleşmek ve başka sorunlarını yazmak istiyordu mu nickle. çünkü dil28 olarak tanındı, şimdi tanınmak istemiyordu. olamaz mı
Tamam yağmurluk açıklaman için teşekkür ederim.Emin ol sabah uyandığım gibi peşine düşücem bu işin!!!Ben elbet bulurum ya bunu yapanı!!!Neyse çok yıprandım birgecede.Bu şekilde bu konumda olmak çökertti beni.Erken menepoz sebebi resmen!!!Üyeliğim iptal mi edilicek yada ne olucak bilmiyorum fakat bir açıklama yapın ki nasıl haraket ediceğimi bileyim.Ay başıma gelenler,offf:
Teşekkür ederim kazen.Ayrıca özür dilerim,kabalıktan bahsederken olayın başta ne olduğunu bilmediğim için aniden öyle bir mesajıda sayfamda görünce neye uğradığımı anlayamadım.Uyarını kesinlikle dikkate alıcam,işyerimde kamera yok fakat ben bunu elbet hisseder ve bulurum.Dönen bu çirkin oyunu cımbızla çeker alır fırlatır atarım!!Belliki amaç resimleri görmek,bu ne sapıklıktır aklım almıyor.Herneyse yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim sn.kazen ve sn.yazğmurluk.Bu konunun bu şekilde ortaya çıkması bir nevi iyi oldu.Demek ki herkes bizim gibi iyi niyetli değilmiş,bu çok açık!Ne yapmalıyım yardım lütfen?Dila dedigim gibi konunun hic bir yerinde reklam yapildi veya karalama icin uyelik alindi ifadesinde bulunmadim. Sadece israrla bir uyelik onayi istenmesi sonrasindan bahsettigim uyeligin + 4 uyeligini gorunce inceledim. Bahsettigim kisinin 6 mesaji var ve hepsi sadece bu baslikta. Ilginc bir sekilde amaci uzulerek soyluyorum ki seni gormek. Mesaj sayisini acele 25'e cekmek istemis bunu gerceklestirememis. Yagmurluk ve oralet vasitasi ile sana bazi bilgiler yolladim belki bu bilgilerden yola cikarak sana bu oyunu oynayani bulursun.
son ipucu 10 Agustos 17:34 bu saatte ofis kaydi varsa ofistekilerin ne yaptigina bir gozatmani oneririm.
Bu arada beni kaba bulanlar bu kabaligim sizin iyiliginiz icin ! keske bununda farkina varsaniz...
Teşekkür ederim kazen.Ayrıca özür dilerim,kabalıktan bahsederken olayın başta ne olduğunu bilmediğim için aniden öyle bir mesajıda sayfamda görünce neye uğradığımı anlayamadım.Uyarını kesinlikle dikkate alıcam,işyerimde kamera yok fakat ben bunu elbet hisseder ve bulurum.Dönen bu çirkin oyunu cımbızla çeker alır fırlatır atarım!!Belliki amaç resimleri görmek,bu ne sapıklıktır aklım almıyor.Herneyse yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim sn.kazen ve sn.yazğmurluk.Bu konunun bu şekilde ortaya çıkması bir nevi iyi oldu.Demek ki herkes bizim gibi iyi niyetli değilmiş,bu çok açık!Ne yapmalıyım yardım lütfen?
Valla canım ben de ne olduğunun tam olarak farkında değilim.Ama benim 2.üyelikle falan işim olmaz.Tanınmak istemem falan ne alaka ki.Açık açık herşeyimizi yazıştık burda,allahımıza şükür de alnımız ak!!
Bana bu konu da yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Desteğiniz için de teşekkür ederim.Herhangi birşey olursa haber vericem.Umarım adi ahlaksız şuan okuyordur da utanıyordun kendinden!!!Bizim kanadımızda yapılacak bir şey yok maalesef. O kişi bir daha senin PC den girecek, bizden biri tam o anda gelen 2. üyelik uyarısını görecek ( ki günde 10 larca bu uyarılar gelir ve günde birkaç kez toplu olarak kontrol edilir), o anda sana bildireceğiz ve sen de suçüstü yapacaksın. biraz ütopik bir durum. Biz ancak farkettiğimizde sana tarih ve saat bildirebiliris. Ama aklı varsa burayı okur ve girmez sanırım. Anlamıştır KK nın diğer siteler gibi başıboş olmadığını
Arkadaşlar merhaba.Bu gece çok üzücü bir olay yaşadım maalesef.Sayfama girdikçe görüceksiniz zaten.Burdan bir açıklama yapmayı kendime bir borç biliyorum.Lütfen arkadaş eklerken ve siteye herhangi bir pcden girerken dikkat edin.Anladım ki hiçbirşey benim gördüğüm gibi toz pembe değilmiş,etraf çıkarcı,ahlaksız,bozuk karakterli insanlarla doluymuş.Biz kadınlar açık gzölü olalım ve böyle arsızlara papuç bırakmayalım.Herneyse sitede paylaşımıma son vermeyi düşünmüştüm bu gece.Fakat bu olanlara papuç bırakmama kararı aldım.O kişiyi sevindirmicem.Ani kararla öfkeyle harekt de etmicem.Siteyi ve sizleri çok seviyorum.Umarım en yakın zamanda bu olayı da çözerim.Konu kapanmıştır,tekrar aranızdayım ve çok mutluyum:)Bu arada o anlık korkuyla albümümü sildim.En yakın zamanda olayı çözüp tekrar ekleyeceğim:)Sevgiler...