• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

canım saol vallahi bır haftadır internetımde sorun vardı gıremedım nete ama yedım kendı kendımı hanı sızlere ulasamadım dıe:)))
memeıslerın super ona hıc lafım yok hatta boyutta tam ıstedıgım gıbı olmus.sende boylu poslu tas gıbı bır hatunsun hanı olculerınle mankenlere tas cıkarırsın.ben 173 boyundayım kılom 52 oldu ıncecık bı yapım var vucud kaldırıyor ama ırı duruyorlar ya ondan canım sıkıldı azcık..ınsallah gozum alısır..kas altı olunca odem cok oldu bende ama senınkıler ılk yapıldıgında bıle cok superdı favorımsın bu forumda:nazar:
eger foto ekleyebılırsem bende koyucam fotomu o zaman yorum yazarsın:61:
optum seni

Favorim diyen ağzını yiyim senin:)Fıstık valla özletmiştin kendini,dedim hatun nerelerde salınmakta acep:)Şuan gözüne büyük görünmeleri normal tatlım,zamanla şekil alıp yumuşasınlar daha doğal görünüm alıcaklar.Azcık büyük olsun,hiç yok yaşadık yıllarca,keyfini sür takma kafana:)Benim de ilk zamanlar gözüme iri görünüyorlardı,meğer ödemdenmiş.Şimdi fıstık gibi oldular ablası:)İltifatın için teşekkür ederim canım benim:)Haydi bakalım foto sırası sende,biz eskidik artık:)Öpüyorum kucak dolusu sevgiyle...

leyla ve benim gibi algısı kuvettliler merak etti valla, diğerlerinden çıt yok maaşşalh.
Editörle ne olabilirki niye böyle bişi yazmış???

leyla ve benim gibi algısı kuvettliler merak etti valla, diğerlerinden çıt yok maaşşalh.
Editörle ne olabilirki niye böyle bişi yazmış???

Yağmurluğa hemen mesaj attım,ne oluyoruz gibisinden.Acayip sinirlendim doğrusu.Sitede bişeylerin paylaşımını edebinle,adabınla,kardeşlik-arkadaşlık seviyesinde yapalım derken pat diye böyle tehdit unsurlarının bulunduğu bir mesaj almak hiç hoş değil doğrusu.Neye uğradığım şaşırdım açıkcası!!!

Yağmurluğa hemen mesaj attım,ne oluyoruz gibisinden.Acayip sinirlendim doğrusu.Sitede bişeylerin paylaşımını edebinle,adabınla,kardeşlik-arkadaşlık seviyesinde yapalım derken pat diye böyle tehdit unsurlarının bulunduğu bir mesaj almak hiç hoş değil doğrusu.Neye uğradığım şaşırdım açıkcası!!!

sana yazana yani Kazen' e atmalaısın mesajı çünkü o sana yazmış. Foto paylaştığın için olduğunu sanmam

sana yazana yani Kazen' e atmalaısın mesajı çünkü o sana yazmış. Foto paylaştığın için olduğunu sanmam
Oreletimle konuştum şimdi.Dedim böyle böyle olmuş,neden bu tarz bir mesaj atıldı ki diye.Takma kafana,yağmurluğa bir ulaş bakalım deyince bende mesaj atıyım dedim.Neyse bakalım hayırlısı...

hayırlısı tatlım, takma o zaman. Çünkü sayfanı baştan beri takip ediyorum bende dikkat etmeni gerektirecek bir şey yok, bende şaşırdım. Arada bir şaşırtıyorlar besbelii:))

missleg35 ile dila28 ayni kisi desem....

dila hemen gelip ama bi ayni kisi degiliz benim fotograflarimi goremiyordu kendisine sifremi verdim fotograflarimi bu sayede gordu dese sizce ben bunu yermiyim ?

yemem !

Neden ?

Tamam ablacim fotograflarina baktin madem gidip ounun adina neden mesaj yazdin ? Onun adina mesaj yazdigin anda kendini curutmus olursun !

Not: Ek olarak misslegg 4 tane daha uyelik almaya calismis ve enteresan bir sekilde o uyelikleri almaya calistigi maildeki isim ile dila ayni !

Not : Kabul ediyorum cok kabayim ama lutfen burada insanlari keriz yerine koymayin !

selam dila.doktor barışın yazdığı ve seninde buraya eklediğin alıntıyı okumuştum önceden.birkezde burada denk gelmem iyi oldu.haklısın kas zarı tekniği müthiş bir teknik.iş arkadaşım oldu istanbulda bir doktora oda çok memnun.hayırlısı bakalım.
dilabaci .!.:
Darısı sana da öyleyse;)

bu 2 mesaji yazan kisiler ayni kisilerdir digerleride oylede bu en yakin ornek !

İnanın şu dakkaya kadar sinirliyken,mesajınızı okuduktan sonra sinirli olmayı birkenara bıraktım ŞAŞKINLIK içersindeyim.Bir seneden beri kk ye üyeyim ve çok şükür adımı kirleticek yada kendimi rencide edicek hiçbir adım atmadım.Dila28 topiği altında yazışmalarımdan ve bir sene ki yazışmalarımdan da bu bellidir zaten.Ben şuan nasıl bir zan altında bırakıldığımın bile farkında değilim şaşkınlığımdan dolayı.Misleg35 nickli kişinin ben olduğumu düşünüyorsunuz,bu çok saçma!!!Dediğim gibi 1 senedir üyeliğim var ve ameliyatımdan sonra da dila28 başlığı altında aslanlar gibi,seviyemi ve sınırımı bilerek,birlik beraberlik içinde,arkadaşlık çerçevesinde paylaşımlarımı yapıyorum.Çokşükür de ikinci bir üyeliğede hiç mi hiç ihtiyacım olmaz,olmadı da.Burdaki bir dila ben miyim?Şayet bensem diğer dilalarda mı ben oluyorum?Bana çok saçma ve mantıksız geldi açıkcası.Bugüne kadar:Sitede ticari amaçla bulunmadım,kimsenin reklamını yapmadım,kimseye bir git öteye demişliğim yoktur,hele hele 2.bir üyeliğe (tekrardan altını çizerek söylüyorum)hiç ama hiç ihtiyacım yok beyefendi.KK'nün benim hayatımda çok ayrı bir yeri vardır fakat bana yazılan ve çizileni okuyunca neye uğradığımı şaşırdım,dondum kaldım.Kimseye bir şifre falan verdiğim yok,bunu nerden çıkardınız hiç anlamıyorum:/Misleg denilen kişiyle bakıyorum da şimdi 2 yada 3 kez yazışmışım o da gayri ihtiyari.Bu durum inanın beni çok üzdü ve şaşırttı.Açıkcası ne diyeceğimi yada nasıl davranıcağımı bilemedim şu an:/Buna hemen bi açıklık getirelim.Bu şekilde rencide olup zan altında kalmak asla istemem.Lütfen kazen...

Ben hiçbir şey anlamadım

Normalde zaten IP adresinden tespiti yapılabilir - ki bu şekilde üyelik yapanları da gördük ihraç edilişlerini de.. -

Anlamadığım isim benzerliğinden yola çıkılıp bir yargıya varılması. Açıkça aynı pc den girildiği belli mi bunu merak ediyorum. Hatta aynı il, aynı şehir ? Hani ne belli hala anlamadım verilen örnekleri de birleştiremedim.

Dila28 yeni üyelik almış biri değil çünkü ben kendi ameliyat dönemimden beri biliyorum "acaba başka üyeliği olabilir mi" diyeceğim bir üye dahi değil. Şühpe bile duymuyorum.

Çünkü bu kızı hakkaten gördüm ameliyat olmuş biri şu an yıllar sonra kavuştuğu taze mutluluğunu yazıyor başka bir isme veya üyeliğe ihtiyacı yok.

Bu durum umarım çabucak netleşir çünkü hakkaten gurur kırıcı.

İnanın şu dakkaya kadar sinirliyken,mesajınızı okuduktan sonra sinirli olmayı birkenara bıraktım ŞAŞKINLIK içersindeyim.Bir seneden beri kk ye üyeyim ve çok şükür adımı kirleticek yada kendimi rencide edicek hiçbir adım atmadım.Dila28 topiği altında yazışmalarımdan ve bir sene ki yazışmalarımdan da bu bellidir zaten.Ben şuan nasıl bir zan altında bırakıldığımın bile farkında değilim şaşkınlığımdan dolayı.Misleg35 nickli kişinin ben olduğumu düşünüyorsunuz,bu çok saçma!!!Dediğim gibi 1 senedir üyeliğim var ve ameliyatımdan sonra da dila28 başlığı altında aslanlar gibi,seviyemi ve sınırımı bilerek,birlik beraberlik içinde,arkadaşlık çerçevesinde paylaşımlarımı yapıyorum.Çokşükür de ikinci bir üyeliğede hiç mi hiç ihtiyacım olmaz,olmadı da.Burdaki bir dila ben miyim?Şayet bensem diğer dilalarda mı ben oluyorum?Bana çok saçma ve mantıksız geldi açıkcası.Bugüne kadar:Sitede ticari amaçla bulunmadım,kimsenin reklamını yapmadım,kimseye bir git öteye demişliğim yoktur,hele hele 2.bir üyeliğe (tekrardan altını çizerek söylüyorum)hiç ama hiç ihtiyacım yok beyefendi.KK'nün benim hayatımda çok ayrı bir yeri vardır fakat bana yazılan ve çizileni okuyunca neye uğradığımı şaşırdım,dondum kaldım.Kimseye bir şifre falan verdiğim yok,bunu nerden çıkardınız hiç anlamıyorum:/Misleg denilen kişiyle bakıyorum da şimdi 2 yada 3 kez yazışmışım o da gayri ihtiyari.Bu durum inanın beni çok üzdü ve şaşırttı.Açıkcası ne diyeceğimi yada nasıl davranıcağımı bilemedim şu an:/Buna hemen bi açıklık getirelim.Bu şekilde rencide olup zan altında kalmak asla istemem.Lütfen kazen...

Sayin Dila28

Bakin israrla bana yalan soyluyorsunuz ! Ben sizin reklam yaptiginizi soylemedim ! Hatta boyle bir imada bile bulunmadim sadece bu sabah sistem 5 tane missleg ile baslayan uyelik tesbit edip uyari verince missleg kullanicsinin hespalarini inceledigimde yapilan 5 uyelikten 4 tanesinin aktif edilemedigini gordum. Bu normal bir durum anormal olan ise missleg82 isimli kullanici ile sizin isimlerinizin ayni olmasi hadi buna tesaduf dedim, IP adreslerinizin ayni olmasi hadi bu da tesaduf makinanizdan aldigimiz cookiesler ayni PC yi kullandiginizi gosterdi bize. %1 bile yanilma payim yok tek yanilma sansim sifrenizi o kisiye vermeniz bunuda yapmadim diyorsunuz o zaman ya sistem yalan soyluyor ya siz yalan soyluyorsunuz ya da sifreniz cok kolay o kisi ele gecirdi sizin adiniza da yazdi !

Ben hiçbir şey anlamadım

Normalde zaten IP adresinden tespiti yapılabilir - ki bu şekilde üyelik yapanları da gördük ihraç edilişlerini de.. -

Anlamadığım isim benzerliğinden yola çıkılıp bir yargıya varılması. Açıkça aynı pc den girildiği belli mi bunu merak ediyorum. Hatta aynı il, aynı şehir ? Hani ne belli hala anlamadım verilen örnekleri de birleştiremedim.

Dila28 yeni üyelik almış biri değil çünkü ben kendi ameliyat dönemimden beri biliyorum "acaba başka üyeliği olabilir mi" diyeceğim bir üye dahi değil. Şühpe bile duymuyorum.

Çünkü bu kızı hakkaten gördüm ameliyat olmuş biri şu an yıllar sonra kavuştuğu taze mutluluğunu yazıyor başka bir isme veya üyeliğe ihtiyacı yok.

Bu durum umarım çabucak netleşir çünkü hakkaten gurur kırıcı.

Yazimin hicbir yerinde isim benzerligini soylemedim ! IP bizim baktigimiz en son dogrulamadir !

Merhaba.Dün missleg35 kullanıı ismiyle kayıt oldum.Fakat mail adresime aktivasyon mailim hala gelmedi.Gelmediği içinde kk da birşey yapamıyorum:(Yardım ederseniz sevinirim.Acil...

--------------------------------

Gelen Site: http://www.kadinlarkulubu.com/login.php?do=logout&logouthash
------> bakin uyelikten cikis yapip 2. uyeligin aktivasyonu icin bize mesaj atmis !

missleg82 isimli uyeligin mail adresi : dila-must@......

bu kadar benzerlik ! Iyi niyetin otesinde

Üslup çok kırıcı hiç hoşlanmadım.Yağmurluk iyice araştırmadan kimseyi rencide edici birşey yazmazdı.keşke Kazende böyle yapsaydı.burada bir çok kişi birbirini tanıyor.üstelik görüşmeye devam ediyorlar.

Üzülme arkadaşım biz seni tanıyoruz.Mutlaka bir özür mesajı da bekliyoruz.

Sayin Dila28

Bakin israrla bana yalan soyluyorsunuz ! Ben sizin reklam yaptiginizi soylemedim ! Hatta boyle bir imada bile bulunmadim sadece bu sabah sistem 5 tane missleg ile baslayan uyelik tesbit edip uyari verince missleg kullanicsinin hespalarini inceledigimde yapilan 5 uyelikten 4 tanesinin aktif edilemedigini gordum. Bu normal bir durum anormal olan ise missleg82 isimli kullanici ile sizin isimlerinizin ayni olmasi hadi buna tesaduf dedim, IP adreslerinizin ayni olmasi hadi bu da tesaduf makinanizdan aldigimiz cookiesler ayni PC yi kullandiginizi gosterdi bize. %1 bile yanilma payim yok tek yanilma sansim sifrenizi o kisiye vermeniz bunuda yapmadim diyorsunuz o zaman ya sistem yalan soyluyor ya siz yalan soyluyorsunuz ya da sifreniz cok kolay o kisi ele gecirdi sizin adiniza da yazdi !

Ay bayılıcam!!!Hala bana yalan söylüyor diyorsunuz beyefendi!!!Ben siteye en çok işyerimden girerim ve benim işyerimde 10 tane pc var.Nerden biliyosunuz bunun ben olduğumu???Önceden biri kadınlar kulübüne girmiş üyelik almış olamazmı,dünya kadar insan üye bu siteye!!!Rezil etmek mi sizin amacınız beni??Nedir bu ya,misleegde kimmiş,bana dönen bu kumpas şuan çıldırttı beni!!!!

Back