- 10 Nisan 2009
- 248
- 4
Merhaba çok güzel bi topic olmuş öncelikle teşekkürler yardımsever tavrınız için..Ben size bişey danışmak istiyorum,yıllardan beri ingilizce görüyorum (ilkokuldan beri) kpds sınavından 63 aldım ilk girişimdi ben artık mükemmel ingilizcem olsun istiyorum fakat üniden geçen sene mezun oldum artık ingilizce eğitimi alabileceğim bir yer kalmadınasıl devam edebileceğimi bilmiyorum...Bugüne kadar öğrendiklerimi unutmak ve körelmek istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?benim seviyemdeki bi öğrenci ne yapmalı?şimdiden teşekkürler..
Merhaba çok güzel bi topic olmuş öncelikle teşekkürler yardımsever tavrınız için..Ben size bişey danışmak istiyorum,yıllardan beri ingilizce görüyorum (ilkokuldan beri) kpds sınavından 63 aldım ilk girişimdi ben artık mükemmel ingilizcem olsun istiyorum fakat üniden geçen sene mezun oldum artık ingilizce eğitimi alabileceğim bir yer kalmadınasıl devam edebileceğimi bilmiyorum...Bugüne kadar öğrendiklerimi unutmak ve körelmek istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?benim seviyemdeki bi öğrenci ne yapmalı?şimdiden teşekkürler..
Yüksek lisans için hazırlanıyorum bu yüzden kpds den daha yüksek bir düzeye ulaşmam gerekiyor,yoksa toefl a girmeyi tercih ederdimDediğiniz gibi çok okumaya çalışıyorum ne bulursam filmleri altyazısız izliyorum gerçekten yararlı oluyor..Kafama bişey takıldığında size danışabilirsem çok mutlu olurum.Sanal ortamda bu tür karşılıksız bir yardımlaşma bulmak beni çok mutlu etti,gerçekten YÜREKTEN teşekkür ederim..
merhaba
ben tüm sayfalara baktım ama link görmedim ya
yani bir kaç sınav var ama benim bilgim sıfır olduğundan ordada ingilizce yazdığın pek bişe anlamadım
ama bir sıralama vermişsinz derslerle ilgili ona sırayla bakcam takıldığım yerde yardımcı olursanız sevinirm
ama bu günlerde çalışmam biraz zor gibi
çok da heycanlıyım
Yüksek lisans için hazırlanıyorum bu yüzden kpds den daha yüksek bir düzeye ulaşmam gerekiyor,yoksa toefl a girmeyi tercih ederdimDediğiniz gibi çok okumaya çalışıyorum ne bulursam filmleri altyazısız izliyorum gerçekten yararlı oluyor..Kafama bişey takıldığında size danışabilirsem çok mutlu olurum.Sanal ortamda bu tür karşılıksız bir yardımlaşma bulmak beni çok mutlu etti,gerçekten YÜREKTEN teşekkür ederim..
siz konu baslıklarından eksıklerınızı tamamlamaya calısın.takıldıgınız konularla ilgili bana bilgi verın.ben sizin için internetten arastırma yapayım.
:) baktım ıngılızcem ıyı ıs yok yıne bende kacarım ıngıltereye falan :)
süper bir topic olmuş.teşekkürler..
bende öğrenmek istiyorum birazda anlıyorum konuşma yavaş ve tane taneyse :kedi:
day&light setim var aslında ilgim alt yazılı filmlerle başladı baktım bazı şeyleri anlıyorum konuşmalarda sözlük okumaya başladım.nette birşeyler buldum konularla ilgili vakit ayırmaya çalışıyorum.sizin önceki sayfalarda yazdıklarınızı okudum.sizden hangi kitapları okuyabilirim.bu konuda bilgim yok.roman adı verebilirmisiniz.aktüel dergilerden bahsetmişsiniz bu konuda da fikir verebilirmisiniz.ingilizce şarkı sözlerini ve türkçelerini okuyorum ne derece faydalıdır bilmiyorum.tamamen amatörce çalışmalar.sözlük yardımı ile kitap çevirerek öğrenmenin yanlış olacağını yazmışsınız sanırım şarkı sözleri işide yanlış.
tşk..
saolun yarıdımınız için
en kısa zamanad çalışmaya başlıcam çoçuk bir iyileşsinde
ama benim elimde hiç kaynaggım yok netten araştırmam lazım işte bite falan epey zaman ama
fono mu alsam diyorum hepsi elimde hazır olur tak tak çalışırım
kararsızım
kaynağım yok birde
hi fiume,,how are you?i'm studying Industrial Engineering.English always was a problem for me.Actually my grammer is middle level but i'm not memorizing to word..i will do training period this summer.And i and english will be to face all the time..Can you learn how you do memorizing? i'm waiting your answer with a big hope.please help me.