Hi girls! I'll help you to improve your English.You should'nt be ashamed of speaking OK? I'll try to be here as long as I can
Lets begin!You know that main subject always begins with describing appearance or personality or about your life.. !
Just tell me about yourselves..
Merhaba. ben şu yolu izledim. Yabancı şarkılar dinlemeye başladım. Sonra bu şarkıların sözlerini merak edip sözlerine bakarak şarkıyla aynı anda söylemeye çalıştım. Telaffuzum böylece biraz da olsa düzelmeye başladı. Daha sonra bu şarkıların sözleriyle yetinmeyip çevirilerine de baktım. Merakımı giderdim, aynı zamanda kelime havuzumu genişletmiş oldum. Bu arada yabancı alt yazılı diziler izlemeye başladım. Alt yazıyı okurken aynı zamanda dizide adamların ne konuştuklarını da anlamaya çalışıyordum. Şimdi İngilizcem kendimi ifade edebilecek kadar iyi.bende buradayım :) 4 ay oldu yaklaşık ingilizce kursuna başlayalı okumamda sorun var çok takılıyorum bunu geliştirmek için neler önerirsiniz
Hey. I'm Merve. I'm 18 years old. I got long straight black hair and black eyes. I'm kinda short.
Let's talk about my personality;
I'm so helpful, gentle as well as clement. Unfortunately, i ain't patient. I may get angry easily cause of some little things. I dunno how to get rid of it.
These ones are what I remembered for now. Hope u liked me
Merhaba. ben şu yolu izledim. Yabancı şarkılar dinlemeye başladım. Sonra bu şarkıların sözlerini merak edip sözlerine bakarak şarkıyla aynı anda söylemeye çalıştım. Telaffuzum böylece biraz da olsa düzelmeye başladı. Daha sonra bu şarkıların sözleriyle yetinmeyip çevirilerine de baktım. Merakımı giderdim, aynı zamanda kelime havuzumu genişletmiş oldum. Bu arada yabancı alt yazılı diziler izlemeye başladım. Alt yazıyı okurken aynı zamanda dizide adamların ne konuştuklarını da anlamaya çalışıyordum. Şimdi İngilizcem kendimi ifade edebilecek kadar iyi.
Son olarak 4-5 yabancı arkadaşım var düzenli konuştuğum. Onlarla pratik yapıyorum. Kendimi anlatırken anlamını bilmediğim kelimeye translate'den hemen bakıp yeni kelimeler öğreniyorum. Bu da işine yarayacaktır :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Merhaba ben Mayıs ayında kursa başladım elementary seviyesinden başladım.simdi pre-intermediate deyim. Ama kursumu dondurdum. İnanılmaz karışmış durumdayım Çünkü(
Hocamızda değişti iyice soğudum açıkcası. Benim size sorunum aslında cok basit belki bana yol gösterirsiniz ben tüm zamanları biliyorum ama cümle kurarken sürekli eksiğim oluyor yani ya yardımcı fiilleri ya ekleri v.s unutuyorum. Sürekli konuşmadığım icinde olabilir ama bunu nasıl asarim acaba. Tsk
Hi girls! I'll help you to improve your English.You should'nt be ashamed of speaking OK? I'll try to be here as long as I can
Lets begin!You know that main subject always begins with describing appearance or personality or about your life.. !
Just tell me about yourselves..
Merhaba Iluslararası chat sitelerine örnek verebilir misiniz. İngilizce pratik yapabilecek arkadas bulamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu nasil? ulke seciyorsun... http://www.icq.com/icqchat/chatroom.php?c_id=1212
Present Continuous Tense bir şeyin tam şu anda olduğunu veya yapıldığını anlatmak için kullanılır. Going to 'da planlanmış ve kararlaştırılmış birşeyi anlatmak için kullanılıram going to ile present continous arasındaki fark nedir
çok sağol canım :)Present Continuous Tense bir şeyin tam şu anda olduğunu veya yapıldığını anlatmak için kullanılır. Going to 'da planlanmış ve kararlaştırılmış birşeyi anlatmak için kullanılır