Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

bende varım arkadaşlar. burada ingilizce yazışmayı deneyebiliriz.
ama aramızda iyi bilen olursa daha iyi olur yalnışlarımızı söylerdi :)

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Hi girls! I'll help you to improve your English.You should'nt be ashamed of speaking OK? I'll try to be here as long as I can
Lets begin!You know that main subject always begins with describing appearance or personality or about your life.. !
Just tell me about yourselves..

bende buradayım :) 4 ay oldu yaklaşık ingilizce kursuna başlayalı okumamda sorun var çok takılıyorum bunu geliştirmek için neler önerirsiniz

Hey. I'm Merve. I'm 18 years old. I got long straight black hair and black eyes. I'm kinda short.
Let's talk about my personality;
I'm so helpful, gentle as well as clement. Unfortunately, i ain't patient. I may get angry easily cause of some little things. I dunno how to get rid of it.
These ones are what I remembered for now. Hope u liked me
bende buradayım :) 4 ay oldu yaklaşık ingilizce kursuna başlayalı okumamda sorun var çok takılıyorum bunu geliştirmek için neler önerirsiniz
Merhaba. ben şu yolu izledim. Yabancı şarkılar dinlemeye başladım. Sonra bu şarkıların sözlerini merak edip sözlerine bakarak şarkıyla aynı anda söylemeye çalıştım. Telaffuzum böylece biraz da olsa düzelmeye başladı. Daha sonra bu şarkıların sözleriyle yetinmeyip çevirilerine de baktım. Merakımı giderdim, aynı zamanda kelime havuzumu genişletmiş oldum. Bu arada yabancı alt yazılı diziler izlemeye başladım. Alt yazıyı okurken aynı zamanda dizide adamların ne konuştuklarını da anlamaya çalışıyordum. Şimdi İngilizcem kendimi ifade edebilecek kadar iyi.
Son olarak 4-5 yabancı arkadaşım var düzenli konuştuğum. Onlarla pratik yapıyorum. Kendimi anlatırken anlamını bilmediğim kelimeye translate'den hemen bakıp yeni kelimeler öğreniyorum. Bu da işine yarayacaktır :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkür ederim önerileriniz için :) yabancı dizi izliyorum ama alt yazı takip ederken konuşmalara çokda dikkat edemiyorum açıkcası ama şarkı konusu bu yöntemle gerçekten çok yardımcı olacak

O dili konuşan memlekete gitmeden bir dili öğrenmek o kadar zor ki..
Yıllardır aldığımız İngilizce dersleri -ilkokul 4den lise sona kadar- gramerden öteye gitmiyor neticede İngilizcede tek bildiğimiz tenseler oluyor.
Lise hazırlık sınıfında öğrendim ne öğrendi isem sonrasında üniversiteden mezun olup iş hayatına başladım 1.5 senedir çalışıyorum işten dolayı sürekli yabancılarla muhattap oluyoruz başlangıçta epey bocalamıştım cümle kurmadan önce onu kafamda tasarlıyordum ama sonra anladım ki konuşma dilinde gramer zaman kaybından başka birşey değil. Benim bir dili konuşabilmek isteyenlere tavsiyem cümle kuracaksanız sonunu düşünmeyin :) Cümleye başlayın devamı bir şekilde geliyor yarı yolda kalmıyosunuz :) 2 defa yurtdışına çıktım biri eğitim diğer fuar için ikisinde de zorlanmadım bu mantıktan giderek :) Kendimi ifade edemediğim durumlar da pek olmadı, anlama konusunda zaten sıkıntı olmuyo.
Yabancı dizi izlemek konuşma dilini çook etkiliyo günde en az yarım saat ayrılsa çok yararı olur aslında

Arkadaşlar ingilizce pratik yapmak isteyen varmı varsa ben seve seve katılırım kursa gittim orta düzeyde konusabiliyorum ama iş yazmaya gelince oldukca sıkıntı yasıyorum eğer pratik yapmak isteyen varsa yazısalım konusalım

Ben de seninle aynı seviyedeyim pre-intermediate'e geçtim. Cümle kurarken zorlanmanın sebebi heycanlanmak. Olabildiğince sakin konuşmaya çalış çünkü bizim gramerlerimizib çoğu tam. Çok ara vermeden kursa geri dön bence çünkü ingilizce çok çabuk unutulan bi dil. Kursla birlikte bi kaç yabancı diziye başlayanilirsin hem eğlenip hem öğrenirsin çok faydalı oluyo. Birçok kitapçıda ince ingilizce hikaye kitapları var onlardan bi kaç tane alıp kendi kendine yüksek sesle okumalısın böylece hem telaffuzun hem kelime haznen gelişir. Bi de ana dili ingilizce olan insanlarla arkadaşlık kurabilirsin net üzerinden. Hatta skype vb sitelerle sesli konuşursan mükemmel yardımı oluyor. Bunlar benim ingilizcemi geliştirmek için denediklerim. Sen de dene biraz çabala eminim farkı görebilirsin. Umarım yardımım dokunur:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anyway its rude of me to interrupt. İ hate being misunderstood.

Son düzenleme:
Merhaba Iluslararası chat sitelerine örnek verebilir misiniz. İngilizce pratik yapabilecek arkadas bulamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…