Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

Merhaba
bu başlığı görür görmez vakit geçmeden tıkladım vallahi
çünkü hayatta en en çok istediğimö şeylerden biriydi ingilizce bilmek. aradan kaç yıl geçmesine rağmen alt yapım hala taze durur sevdiğim için bunu öğrenmek istediğim için.. bilenler bilir yeni evlendim. yasım daha 21.
hala zamanım var heralde degılmı :KK43: ama bütcem buna musade etmiyor. iş hayatımda ve yurt dısına cıktıgımda ingilizcem olsun istiyorum. konusanları duyunca saka yapmıyorum ıcım doluyor aglayasım gelıyor bende ogrnemek ıstıyorum dıe, ülkemizde keske bu eğitimi ücretsiz verseler kültür olunca ve işin içine para girince şişiriyorlar.
bnm sizden ricam tempolu bir çalısmaya hazırım, grammerden cok pratiğimi gelşiştirecek bir ders calısma programına hazırım lütfen yardım edin. hayatımda bu isteğimin içinde kalmasını istemiyorum..
:KK43:((

Merhaba
bu başlığı görür görmez vakit geçmeden tıkladım vallahi
çünkü hayatta en en çok istediğimö şeylerden biriydi ingilizce bilmek. aradan kaç yıl geçmesine rağmen alt yapım hala taze durur sevdiğim için bunu öğrenmek istediğim için.. bilenler bilir yeni evlendim. yasım daha 21.
hala zamanım var heralde degılmı :KK43: ama bütcem buna musade etmiyor. iş hayatımda ve yurt dısına cıktıgımda ingilizcem olsun istiyorum. konusanları duyunca saka yapmıyorum ıcım doluyor aglayasım gelıyor bende ogrnemek ıstıyorum dıe, ülkemizde keske bu eğitimi ücretsiz verseler kültür olunca ve işin içine para girince şişiriyorlar.
bnm sizden ricam tempolu bir çalısmaya hazırım, grammerden cok pratiğimi gelşiştirecek bir ders calısma programına hazırım lütfen yardım edin. hayatımda bu isteğimin içinde kalmasını istemiyorum..
:KK43:((

Arkadaşım, ben kolej mezunuyum. Bunun dışında da mezun olduğum üniversite %100 İngilizce eğitim veriyordu. Ve ben İngilizce konuşamıyordum. Dersleri çalışmıyordum gerçi ama zaten İngilizcenin öyle kitaplarla öğrenileceğini pek sanmıyorum. Kitaptan öğrendiğin kitapta kalır. Yabancılarla arkadaşlık etmeye başladım. Başta o kadar rezalet konuşuyordum ki, gülme krizine giriyordum. Susuyordum, karşımdakini konuşturuyordum falan. Ama zamanla, sürekli İngilizceyi dinleyerek, bir baktım konuşuyorum. Hem de öyle basit cümleler değil. Bir Amerikalı'nın günlük dilde kullandığı kelimelerle bayağı bayağı konuşuyorum... Bu yabancı arkadaşlarla üniversite boyunca sohbet ettim. Zaten ilk 1 ayda konuşmaya başlamıştım, o 3-4 yılda oturttum olayı.

O yüzden şimdi salla bütçeyi falan. Onca kolejlere paralar bayıldı ailem, İngilizce konuşabilme yeteneğim "how are you? i am good" seviyesinde kaldı. Ama ne zaman ki 5 kuruş vermeden yabancılarla sohbet ettim, yabancı filmler izledim, İngilizce'yi doğru düzgün konuşmaya başladım. Bugün Amerikalı arkadaşlarım iltifat ediyorlar bu konuda.

Yani, özetle tavsiyem şudur kardeşim. Elinin altında internet var, sürekli yabancı filmler, diziler, hatta çizgi filmler izle. Altyazılır olursa şahane olur. Başlarda ne dedikleri hiç anlaşılmıyor, zaman içinde her dediklerini anlıyorsun. İnternetten yabancı arkadaşlar bul kendine ve sohbet et. Her türlü konuyu konuş, dünyanın en komik cümlelerini bile kursan sorun yok. Bol bol dinle ve konuş. Çok kısa bir süre içinde farkı göreceksin.

Seviyeni bilmiyorum ama eğer seviyen bayağı düşükse internetten İngilizce en çok kullanılan kelimer listesinin çıktısını al, gün içinde çalış. Temel grameri de yine internetten öğrenebilirsin.

Temel gramer bilgisi, kelime bilgisi... Bunların ardından da bol bol İngilizce dinlemek ve tarzancadan hallice bile olsa İngilizce konuşmak... Voila! İngilizceyi sökmüşsün sen.

Son düzenleyen: Moderatör:
yardım melekleriii nerdesiniz yaaaa ingilizce öğrenmeliyimmm bekliyorum sizi :KK43:

Merhabalar,

ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.

ılgilenenler bu başlık altında toplanalım.

merhabacatharsis,
Ben pre ıntermedıate yenı bıtırdım tam ıntermedıate gectım hocam yurtdısına gıttı. Kursa gıtmek ıstemıyorum cunku cogu kar amacı guduyor ve suan maddı olarak bu ıse verebılecegım bır butcem bulunmamakta:KK43:((

Evde kendım calısmak ıstıyorum,ıngılızce ogrenmeyı ve konusmayı cok ıstıyorum, duzenlı ders calısır fılm ızlerım bunları bır odae gıbı aksatmamaya calısıyorum. Hocam gıttıgınden berı ne yapabılecegımı bılemedım acıkcası.neler yapmalıyım,nasıl bır yol ızlemelıyım?? Bu ıngılızce ıcın ıllakı ozel ders,kurs,okul bırsey olmadan olmuyormu? kendımız ogrenemezmıyız? ınternet dokuman dolu ama ben yararlı Dokuman ve sevıyeme gore olanlarını nerelerden bulabılırım

tesekurler

Merhabalar,

ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.

merhabacatharsis,
Ben pre ıntermedıate yenı bıtırdım tam ıntermedıate gectım hocam yurtdısına gıttı. Kursa gıtmek ıstemıyorum cunku cogu kar amacı guduyor ve suan maddı olarak bu ıse verebılecegım bır butcem bulunmamakta:KK43:((

Evde kendım calısmak ıstıyorum,ıngılızce ogrenmeyı ve konusmayı cok ıstıyorum, duzenlı ders calısır fılm ızlerım bunları bır odae gıbı aksatmamaya calısıyorum. Hocam gıttıgınden berı ne yapabılecegımı bılemedım acıkcası.neler yapmalıyım,nasıl bır yol ızlemelıyım?? Bu ıngılızce ıcın ıllakı ozel ders,kurs,okul bırsey olmadan olmuyormu? kendımız ogrenemezmıyız? ınternet dokuman dolu ama ben yararlı Dokuman ve sevıyeme gore olanlarını nerelerden bulabılırım

tesekurler

Merhabalar,

merhabacatharsis,

tesekurler

Merhabalar,

merhabacatharsis,

tesekurler

Merhabalar,

Merhaba ben Mayıs ayında kursa başladım elementary seviyesinden başladım.simdi pre-intermediate deyim. Ama kursumu dondurdum. İnanılmaz karışmış durumdayım Çünkü :KK43:(

Hocamızda değişti iyice soğudum açıkcası. Benim size sorunum aslında cok basit belki bana yol gösterirsiniz ben tüm zamanları biliyorum ama cümle kurarken sürekli eksiğim oluyor yani ya yardımcı fiilleri ya ekleri v.s unutuyorum. Sürekli konuşmadığım icinde olabilir ama bunu nasıl asarim acaba. Tsk

Merhaba herkese,
Link vermek yasak mı bilmiyorum ama livemocha die bir site var. ( Link vermek yasaksa diye sadece adını yazdım Google'dan adrese rahatça ulaşabilirsiniz.) Sitede pek çok dil yer alıyor ve temel düzeyde de olsa ders anlatımı ve pratik yapma şansı sunuyor. Aynı zamanda chat bölümünden farklı ülkelerden insanlarla sohbet de edilebiliyor. Üyelik ve temel kurlar vs ücretsiz, özel seçeneklerde ücret talep ediyorar. Belki faydalanmayı düşünecek birileri vardır aramızda.

kızlar benimde acilen inglzce öğrenmem gerek... evet biliyorum acilen olmaz süreç ve birikim şartt ama ev iş güç eş ohooooo çok çok zamanım kalmıyorrrranadolulisesi mezunuyummm amaaaa tarzanca analr konuşurum ama pratik şart ve bazı yapılarında üzerinden geçmek şarttt bende en azından hergün 5 kelime öğrenirim diye buraya girdim inşlh yardımcı olunur... ayrıcaaa şöyle yaz tatillerinde 2 aylığna yurtdışına götüren bir dil kursu bilen varmıdır kızlarrrrrrrrrrr ben geçen yıl kursa yazıldım ama 3 hafta sonra sağlık sorunları sebebiyle ayrılmak zorunda kaldımmmm hoş sadeceee ben seviyedekilerleee okul gibi ders işliyorlardı sevmemiştimdeeee ne bilim taktiksel ve pratiklerle dolu olsaaa varmıdır önerinizzzz

Merhabalar,

Bana ulaşsanız iyi olurdu

Merhabalar bende ingilizce çevirmenlik bölümü hazırlık öğrencisiyim ve okulun bitmesine 2 ay var daha konuşamıyorum hiçbirşey öğrenemedik eğitim iyi değil burda çünküü.. ne yapmamı önerirsinz basit şekilde nasıl kelime ezberlyebilirim ve yazın nasıl yerlerde çalışabilirim ingilizcemi geliştirmek için..?

böyle bir konu açtıgınz için çok sevindim lise seviyesinde ingilizcem var ben dahada ilerletmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

oğlum 22 aylık lisan öğrenmesini çok istiyorum,5 yaşına kadar 8 dil öğrenme kapasitesi varmış çocukların.boşa geçmesin bu zamanları.ama ben bilmiyorumki ne öğreteyim.nasıl başlamalı ne yapmalı.bana bir akıl ver.teşekkürler

Akademisyenlik istiyorum. ÖYP'yi kazanıp direk işe girişmek benim harcım gibi geliyor. Bana da yardım edin lütfen. Çok kötü değilim sadece biraz dişimi sıkmam lazım...

X