Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

Teşekkürler bilgilendirme için güzel bir net zor bir sınav benim için ve hiçbir şeye başlayamamak sinir bozucu biri olsa onunla gaza gelirim ama herkes kendine Müslüman napçan bilmiyorum... Pöfff
Evet malesef bu işler böyledir canım;herkes atar tutar ama iş ciddiye binince kimse yanaşmaz.çünkü genel itibariyle herkes anladıki bi dayısı amcası olanlar istedikleri yerde çalışabiliyorlar.
Valla bende kendi derdimdeyim.Napıcaksın,kendi kendine yapacaksın,kimsenin keyfini beklemeden.Sen kendini gazla hadi kızım yaparsın diye:oops:

Evet malesef bu işler böyledir canım;herkes atar tutar ama iş ciddiye binince kimse yanaşmaz.çünkü genel itibariyle herkes anladıki bi dayısı amcası olanlar istedikleri yerde çalışabiliyorlar.
Valla bende kendi derdimdeyim.Napıcaksın,kendi kendine yapacaksın,kimsenin keyfini beklemeden.Sen kendini gazla hadi kızım yaparsın diye:oops:
Dogrusun ne diyimm
Mastır derslerim bitsin bu yazı tamamen dile ayiricam bakalim kismet artik
Umarim sen de amacina ulasırsin kolay gelsin hepimize

merhabalar yds 2015 bahar puanım 48 aslında iyi bir lise ve üniversite dil eğitimi aldım ancak gerek kelime bilgisi eksikliği gerekse mezuniyet üzerinden zaman geçip de kullanamadığım ingilizce bilgisi sonuncunda ancak 48 alabildim ankarada iyi bir yds kurs ya da hocasına ihtiyacım var ki eylülden itibaren başlayıp bahar dönemi yds sinden 80 almam gerek önerilernizi rica etsem??

watsapp çok hızlı akıyor arkadaşlar burda yakalayamayabiliriz düşünerek güzel gramere uygun kurulmuş cümlelerle bende toplu e mail için arkadaş arıyorum basit cümlelerle 3. seviye ve üstü arkadaşlarla mailleşebiliriz

Merhaba arkadaşlar. Bana da yardım eder misiniz? Benim ingilizcem sıfır. Yds den iyi bir puan almam için kitap önerisinde bulunur musunuz? Sırf sınav odaklı değilde öğrenmek ve konuşabilmek için istiyorum öneriyi. Birde benim kuzenim hollanda dan ankara ya erasmusla geldi. Onun ingilizcesi iyi. Türkçe dersinden ödev vermişler ama türkçesi zayıf olduğu için anlamamış. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş ingilizceye çevirebilir mi acaba.

Eklentiler

• IMG-20150921-WA0004.jpg
    IMG-20150921-WA0004.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG-20150921-WA0003.jpg
    IMG-20150921-WA0003.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 145
Ay Allah bin kere razi olsun.İngilizce yok..başlangıç seviyesi ..çok istiyorum öğrenmeyi.neler yspmaliyim .yardimci olmaniz dilegiyle

Merhaba arkadaşlar. Bana da yardım eder misiniz? Benim ingilizcem sıfır. Yds den iyi bir puan almam için kitap önerisinde bulunur musunuz? Sırf sınav odaklı değilde öğrenmek ve konuşabilmek için istiyorum öneriyi. Birde benim kuzenim hollanda dan ankara ya erasmusla geldi. Onun ingilizcesi iyi. Türkçe dersinden ödev vermişler ama türkçesi zayıf olduğu için anlamamış. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş ingilizceye çevirebilir mi acaba.

ben iletinizi yeni gördüm de baya gec oldu da sorunuz hallolmustur herhalde

Arkadaşlar burda ilk sayfalarda sistemli planlı olarak gidelim diye uğraş verdik. Sürekli özelden yazıldı, yeni eklemeler hiç bitmedi..

Üzerinde durulmasını istediğim konulara hiç göz atan olmadı.

Tabi dil öğrenmek içinde konuşma, dinleme gibi dinamikleri olan bir durum buradan rehberlik edilir ancak . Asıl çabayı siz gösterecektiniz.

Bu arada benim çok yoğun dönemlerim oldu ve hala devam ediyor.

Gene ipuçları , tavsiyeler niteliğinde çalışmalar yapılabilir ancak aynı soruları soruyorsunuz diye genellikle dönmüyorum çünkü aynı soruları çok kez cevapladım geçmişte ..

Sayfalar çok ilerledi farkındayım ancak gene de hızlıca göz atarsanız soru sormadan siz de daha iyi bir şekilde yararlanırsınız .

Hoşçakalın

Özkan çelen ve cengiz hocanin videolarini izleyebilirsin

Catharsis Hanım'a çok teşekkür ederim,çok doğru öneri ve tespitlerde bulunmuş,insanları kandırmadan bir şeyler de yapılabilirmiş demek ki :KK68:

Benimde en tahammülsüz olduğum konu artık insanların çaresizliğinden nemalanmaya çalışan eğitimci görünümlü tüccarlar :KK62:

Bugünlere gelene kadar o kadar çok kazıklandım ki anlatamam !
Bu uğurda çok para ve zaman kaybettim.Yaklaşık son 5 yıldır sürekli piyasada ki kurslara giden,özel hocalar tutan, couchsurfinden yabancılarla pratik yapma uğruna para yediren ve yine yarım yamalak ingilizce ile tırmalayan biriydim.

Bir dönemde dedim ki sadece konuşma ağırlık bir şeyler yapayım sonra şunu farkettim eğer tam bir gramer ve kelime bilginiz yoksa, konuşma kulubünde ancak bardağınızdaki su misali o kadarıyla konuşup durursunuz, akıcı ama yarım yamalak bir ingilizce pratiği yapmış olursunuz. Bu sorunun çözümü size yeni bilgiler katarak ingilizce düşünme sistemini size öğreten bir kurs olmalı ama artık hiç bir kursa da güvenim kalmamıştı.

Bir kere hepsi birbirinin aynısı,yok callan metot yok bilmem ne metot, sonuç olarak boşluk doldurmalı kitapları okutuyorlar, dolayısıyla sadece boşluk dolduran ve cümle kurduramayan bir ingilizce öğreniyorsunuz, ikincisi kelime öğrenemiyorsunuz. Sonrada bir bakıyorsunuz advanced seviyesine gelmişsiniz ama ortada bir şey yok.

Ben bu işi yapamayacağım dediğim bir anda marmara üniversitesinden emekli bir ingilizce hocasıyla tanıştım,tüm derdimi anlattım " galiba gerizekalıyım dedim :) " bana adı pek bilinmeyen bir kurs olan UDES ingilizceyi önerdi ve son 1 yıldır buraya gidiyorum, iki yakada da şubesi var ama çok az,butik bir yer çünkü..

Şimdi hem bol bol cümle çeviri yaptığımdan konuşma ağırlıklı bir eğitim alıyorum hem de çok fazla kelime öğreniyorum ama benim asıl amacım YDS'den iyi bir puan almak,burada bir taşla iki kuş vuruyorum:KK66:
buranın tek dezavantajı, test usulü olmadığı için soru kitapçığı yok, onun içinde piyasadan aldığım soruları çözüyorum.
Bana sorarsanız soru önemli değil,binlercesi internette bile elinizin altında ama kaliteli eğitimi bulmak zor,bende tercihimi bundan yana yapıyorum artık çünkü ne kaybedecek param kaldı ne de zamanım.. :KK9:

Catharsis Hanım'a çok teşekkür ederim,çok doğru öneri ve tespitlerde bulunmuş,insanları kandırmadan bir şeyler de yapılabilirmiş demek ki :KK68:

Benimde en tahammülsüz olduğum konu artık insanların çaresizliğinden nemalanmaya çalışan eğitimci görünümlü tüccarlar :KK62:

Bugünlere gelene kadar o kadar çok kazıklandım ki anlatamam !
Bu uğurda çok para ve zaman kaybettim.Yaklaşık son 5 yıldır sürekli piyasada ki kurslara giden,özel hocalar tutan, couchsurfinden yabancılarla pratik yapma uğruna para yediren ve yine yarım yamalak ingilizce ile tırmalayan biriydim.

Bir dönemde dedim ki sadece konuşma ağırlık bir şeyler yapayım sonra şunu farkettim eğer tam bir gramer ve kelime bilginiz yoksa, konuşma kulubünde ancak bardağınızdaki su misali o kadarıyla konuşup durursunuz, akıcı ama yarım yamalak bir ingilizce pratiği yapmış olursunuz. Bu sorunun çözümü size yeni bilgiler katarak ingilizce düşünme sistemini size öğreten bir kurs olmalı ama artık hiç bir kursa da güvenim kalmamıştı.

Bir kere hepsi birbirinin aynısı,yok callan metot yok bilmem ne metot, sonuç olarak boşluk doldurmalı kitapları okutuyorlar, dolayısıyla sadece boşluk dolduran ve cümle kurduramayan bir ingilizce öğreniyorsunuz, ikincisi kelime öğrenemiyorsunuz. Sonrada bir bakıyorsunuz advanced seviyesine gelmişsiniz ama ortada bir şey yok.

Ben bu işi yapamayacağım dediğim bir anda marmara üniversitesinden emekli bir ingilizce hocasıyla tanıştım,tüm derdimi anlattım " galiba gerizekalıyım dedim :) " bana adı pek bilinmeyen bir kurs olan UDES ingilizceyi önerdi ve son 1 yıldır buraya gidiyorum, iki yakada da şubesi var ama çok az,butik bir yer çünkü..

Şimdi hem bol bol cümle çeviri yaptığımdan konuşma ağırlıklı bir eğitim alıyorum hem de çok fazla kelime öğreniyorum ama benim asıl amacım YDS'den iyi bir puan almak,burada bir taşla iki kuş vuruyorum:KK66:
buranın tek dezavantajı, test usulü olmadığı için soru kitapçığı yok, onun içinde piyasadan aldığım soruları çözüyorum.
Bana sorarsanız soru önemli değil,binlercesi internette bile elinizin altında ama kaliteli eğitimi bulmak zor,bende tercihimi bundan yana yapıyorum artık çünkü ne kaybedecek param kaldı ne de zamanım.. :KK9:
tebrıkler emeklerınızın karşılıgını bu sefer almışssınız..darısı benım basıma

sizden şöyle bir yardım istesem olurmu acaba ? ben kursa gitmek istiyorm inglizce ama angi kursa gitse karar veremiyrm eger bilginiz varsa yardım edermisiniz?
BENİM GİBİ DİL ÖĞRENME KONUSUNDA ÖZÜRLÜ BİRİNE BİLE İNGİLİZCEYİ AKICI KONUŞMAYI ÖĞRETTİLERSE BAŞKADA BİŞEY DEMEM YANİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.

ılgilenenler bu başlık altında toplanalım.
Konu zaman asimina ugramis keske guncel ilsaydi....

X