Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

how far do you live from the school? sorusuna kurallı bi şekilde nasıl cevap verilir yardımcı olursanız sevinirim

how far do you live from the school? sorusuna kurallı bi şekilde nasıl cevap verilir yardımcı olursanız sevinirim

soru okuldan ne kadar uzaklıkta mı yaşıyorsun ? soru biraz mantıksız geldi bana ama cevap versem şöyle derdim : i live two miles far from the school..

Merhabalar,

ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.

ılgilenenler bu başlık altında toplanalım.

merhaba önecelikle size çok teşekkür ediyorum.

ben işim gereği ingilizce öğrenmem gerekiyor en azından okuyup ve konuşabilmesem bile anlamak ve anlatmak istiyorum.ancak maddi anlamda gelirsizliğim yüzünden yapamıyorum ve geliştiremiyorum kendimi .5000 küsür kursların para taleepleri var .ve hiç bir bilgim yok ingilizce hakkında bu durumda nerden başlamalıyım nasıl çalışmalıyım. lütfen yardımcı olabilirmisiniz bana.

merhabalar bende omzumdan ben aldırdım yabancı arkadaşlarım filan noldu diye soruyo.küçük bi cerrahi operasyon geçirdim, benimi aldırdım nasıl derim:KK1:

bide bişi daha sorcam konuşma veya dinleme pratiği yapabileceğim önerebilceğin bi site filan var mı?

Merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bende katılabilmek için yeni üye oldum.Uzun bir süredir ingilizce öğrenebilmek içinde çok uğraşıyorum bayağı kafaya taktım yani.Sürekli araştırıyorum bunun en kolay yolu ve püf noktası nedir diye.İsmek in ingilizce kursunu da bitirdim.İnternetten kelime ezberlemek içinde üye olduğum bir site var.Şimdiye kadar 1500 e yakın kelime öğrendim.Ama o kadar çok kelime varki çok çabuk unutuluyo sürekli pratik istiyo.Bu kelimeleri daha aktif öğrenebilmem için ne yapmam gerekiyo.Unutmamak içinde çok uğraşıyorum tabi ama hala öğrenebilmiş değilim.Nasıl cümle kurabilirim vede cümle kurarken bu kelimeler nasıl aklıma gelecek çünkü sadece kelime ezberlemekte yetmiyo önemli olan bu kelimeleri kullanmak.Bilen arkadaşlardan ricam bu işi nasıl kendimce kolaylaştırabilirim.Belki bana vereceğiniz tavsiyelerle daha aktif ve hızlı bir şekilde öğrenebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.:44:

Merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bende katılabilmek için yeni üye oldum.Uzun bir süredir ingilizce öğrenebilmek içinde çok uğraşıyorum bayağı kafaya taktım yani.Sürekli araştırıyorum bunun en kolay yolu ve püf noktası nedir diye.İsmek in ingilizce kursunu da bitirdim.İnternetten kelime ezberlemek içinde üye olduğum bir site var.Şimdiye kadar 1500 e yakın kelime öğrendim.Ama o kadar çok kelime varki çok çabuk unutuluyo sürekli pratik istiyo.Bu kelimeleri daha aktif öğrenebilmem için ne yapmam gerekiyo.Unutmamak içinde çok uğraşıyorum tabi ama hala öğrenebilmiş değilim.Nasıl cümle kurabilirim vede cümle kurarken bu kelimeler nasıl aklıma gelecek çünkü sadece kelime ezberlemekte yetmiyo önemli olan bu kelimeleri kullanmak.Bilen arkadaşlardan ricam bu işi nasıl kendimce kolaylaştırabilirim.Belki bana vereceğiniz tavsiyelerle daha aktif ve hızlı bir şekilde öğrenebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.:44:

sitenin adı ne?

Evet ücretli ben ilk başta ücretsiz üye oldum başlangıç seviyesini ücretsiz öğretiyorlar sonra bende baktım kolay oyunlar var okuma parçaları felan beginnerden ileri seviyeye kadar bütün kelimeler mevcut bende ücret ödedim sonradan.Online olarak çalışıyorum üyelik sürem 360 gün.Fakat sıkıldım bir müddet sonra kelimeleri cümle içerisinde kullanarak öğrenmeye çalışacam.Öyle daha iyi akılda kalıyormuş.Tek tek kelime öğrenmek insana çok zamanda kaybettiriyo.Bende şimdi ayrıyetten televizyondan ve internetten sürekli CNN televizyonunu seyrediyorum hem kulağım alışsın hemde bilinçaltıma yerleşsin diye.Bakalım inşallah öğreniriz hepimizde

merhaba bir süre snra biraz sessizleşmiş topik ama umarım yeniden hareketlenir ingilizce benim içinde çok önemli ben tömer de 6 kur bitirdim ama sonra hamile kaldım ve zorlu bir süreçti gidemedim bu dönemde sanki başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi aslında eminim kısa sürede hatırlarım hepsini ama bişeyler yapmam lazım tabi bir aylık kızımı evde bırakmadan o yüzden bende aranıza katılmak istiyorumm umarım birlikte ilerleriz

bende ingilizcemi geliştirmek istiyorum, 2 ay sonra bir kursa başlayacağım ozamana kadarda kendi kendime geliştirmek istiyorum.. lisede hazırlık okudum ama hep konuşmam tutuktu türkleri anlıyordum ama özellikle yabancıları anlamakta zorlanıyordum, konuşma cesaretide yoktu ozaman falan... neyse üzerinden 10 sene geçti kullanmaya kullanmaya çok şeyi unutmuşum, bu başlığı okuyunca da tekrar iyice azim geldi... bu arada 5-10 sayfa önce bir arkadaşın sorduğu effortless yöntemini merak ettim, deneyen var mı? nette biraz araştırdım söyledikleri bana oldukça mantıklı geldi, bugün indirdiğim ilk dersi dinledim 1 saat kadar sürüyor günde 1-2 saat dinleyin diyor ve her dersi 1 hafta dinleyin diyor, ders dediğim hikaye okuyor ve onunla ilgili detaylı çok tekrarlı sorular sorup cevaplamanı istiyor, kelime ezberlemeyin gramer dersi çalışmayın gerek yok, bebekler gibi dil öğreneceksiniz dinleyin derinlikli öğreneceksiniz falan diyor. ilginç değişik birşey ama mantıklı da geldi bana, ilk dersi zevkliydi ama hergün dinleyince sıkılır mıyım bilmiyorum... sitelerde bir sürü olumlu yorum da okudum ama nedense kk daki gerçek kişilerin yorumları bana daha güvenilir geliyor:)) yıllarca gramer, kelime ezberi falan yaptım bir işe yaramadı şimdi tekrar klasik yöntemli bir eğitime başlamadan önce 2 ayım var bunu deneyeceğim 2 ay sabredebilirsem gelişmeyi görürüm zaten, 6 ayda akıcı konuşmayı vaad ediyor. hiç bir işe yaramasa kulak dolgunluğu yapar diye düşündüm...

bende ingilizcemi geliştirmek istiyorum, 2 ay sonra bir kursa başlayacağım ozamana kadarda kendi kendime geliştirmek istiyorum.. lisede hazırlık okudum ama hep konuşmam tutuktu türkleri anlıyordum ama özellikle yabancıları anlamakta zorlanıyordum, konuşma cesaretide yoktu ozaman falan... neyse üzerinden 10 sene geçti kullanmaya kullanmaya çok şeyi unutmuşum, bu başlığı okuyunca da tekrar iyice azim geldi... bu arada 5-10 sayfa önce bir arkadaşın sorduğu effortless yöntemini merak ettim, deneyen var mı? nette biraz araştırdım söyledikleri bana oldukça mantıklı geldi, bugün indirdiğim ilk dersi dinledim 1 saat kadar sürüyor günde 1-2 saat dinleyin diyor ve her dersi 1 hafta dinleyin diyor, ders dediğim hikaye okuyor ve onunla ilgili detaylı çok tekrarlı sorular sorup cevaplamanı istiyor, kelime ezberlemeyin gramer dersi çalışmayın gerek yok, bebekler gibi dil öğreneceksiniz dinleyin derinlikli öğreneceksiniz falan diyor. ilginç değişik birşey ama mantıklı da geldi bana, ilk dersi zevkliydi ama hergün dinleyince sıkılır mıyım bilmiyorum... sitelerde bir sürü olumlu yorum da okudum ama nedense kk daki gerçek kişilerin yorumları bana daha güvenilir geliyor:)) yıllarca gramer, kelime ezberi falan yaptım bir işe yaramadı şimdi tekrar klasik yöntemli bir eğitime başlamadan önce 2 ayım var bunu deneyeceğim 2 ay sabredebilirsem gelişmeyi görürüm zaten, 6 ayda akıcı konuşmayı vaad ediyor. hiç bir işe yaramasa kulak dolgunluğu yapar diye düşündüm...

Merhaba bende bu yöntemi okudum banada mantıklı geldi.Çünkü sürekli kelime ve gramer çalışmaktan artık sıkılmıştım.Şimdi okadar çalıştığım halde yine aynı yerimde duruyormuşum gibi geliyo.Bende sıkıldığımdan artık çalışmak bile içimden gelmiyo.Bende CNN televizyonunu dinliyorum sürekli anlamıyorum ama en azından bilinçaltıma yerleşir diye düşünüyorum.Öğrenenler nasıl öğreniyo anlamıyorum napıyolar ne ediyolar nasıl öğreniyolar hayret ediyorum valla.En azından burda bilenler varsa bize de fikir verselerde bizde yararlanalım bu bilgilerden bari.

Merhaba. Bir ay sonra IELTS sınavına girmem gerekiyor. Daha önce bahsettiğiniz temel ingilizce konularına yabancı değilim. Yani orta düzeye hazırım gibi.
Önümde tam bir ay var. Yakınlarımda bir kurstan yardım istedim. Öğretmenlerinden biri bana özel ders verecek. Haftada 8 saat.
Dediğim gibi önümde bir ayım var ve acilen çok yoğun olarak hazırlanmalıyım. Bu sınavda neye dikkat etmek gerekir, nasıl hazırlanayım? Özel ders verecek olan kişiden neleri talebedeyim? Hangi kaynakları kullansam...?
Yanıt verirseniz çok sevinirim. Bu sınavdan (9 üzerinden) 6 - 6.5 almam gerekiyor.

Lütfen, acil yanıt...

Hi;
bende dil sınavlarından kpds veya uds den geçmek isitiyorum . fakat bir türlü olmuyor. Ne yapmam lazım . Dil seviyem orta düzey .

merhaba bir süre snra biraz sessizleşmiş topik ama umarım yeniden hareketlenir ingilizce benim içinde çok önemli ben tömer de 6 kur bitirdim ama sonra hamile kaldım ve zorlu bir süreçti gidemedim bu dönemde sanki başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi aslında eminim kısa sürede hatırlarım hepsini ama bişeyler yapmam lazım tabi bir aylık kızımı evde bırakmadan o yüzden bende aranıza katılmak istiyorumm umarım birlikte ilerleriz

6 kur hiç de fena değil. çabuk da unutulmaz. günde bir saat ayrısanız kısa sürede toparlarsınız..bebeğinizle birlikte ing. şarkılar dinleyebilirsiniz,
lyriclerini internetten bakarak dinlerseniz anlama kolaylığı sağlanır,bilemediğiniz kelimeleri zargandan kontrol edersiniz hem de.bunun dısında seviyenize uygun kitaplar okuyabılırsınız.illa ki dilbilgisi notlarınız vardır.tekrarlar yapın notlar üzerinden.küçük testler çözün..

bende kursa gidiyorum... hocamız önerdi ama çok güzel anlatıyor...

misterduncan

diye aratabilirsiniz link vermem yasak mı bilmiyorum ama inş.yasak değildir. bu 2.dersi ama güzel bence
youtube.com/watch?v=6f_FtzgL9y4&feature=relmfu

bi kere dinleyin anlayacaksınız...

X