- 5 Mayıs 2008
- 161
- 16
Merhabalar,
ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.
ılgilenenler bu başlık altında toplanalım.
gercekten cok yardimsever bir yaklasim ben usa yasiyorum 4 yildir her istedigimi anlatabiliyorum telefonda konusuyorum devlewt dairelerine gidiyorum formlar dolduruyorum benim dusunceme gore ingilizce tv izlemek gercekten cok yararli oluyor ben kursa gittim cok kisa bir donem burda ama yinede konusamiyordum sonra calismaya basladim yasli amerikan teyzelerle dedikodu yaparken baktimki ogrenmisim :) ama hala yeterli degilim universiteye gitmek istedim esl sinavina girdim cok zorlandim ozellikle kompozisyon yazma orada notlarim dusuk ciktigi icin ingilizce kursuna full time gitmem gerekiyormus hatta okul mudurune ama ben konusuyorum yaziyorumda dedim oda eger universitede okumak istiyorsan yazinda kusursuz olmali dedi aslinda bu bir prosudur belkide haklidirlar bilmiyorum bana kompozisyon konusunda ne onerirsiniz ayrica ingilizcedeki butun gramerleri hangi kaynaktan ogrenebilirim son bir soru bunun ne anlama geldigini hic anlamadim eger birinden bahsederken I` aint ..... diyorlarsa buradaki hangi gramer anlamadim ayrica I am gonna bunu biliyorum ama I gotta bunu anlayamadim
cok tesekkur ederim noktalama isaretleri gramerler sanirim onceden hazirlamam lazim kendimi internette onerenebileceginiz bir site varmi ayrica ben full time kursa gitmek istemiyorum yine calismak istiyorum bu kursu online alsam yararli olurmu sizce hem calisarak yeni kelime duyma yetenegim gelisecek hemde konusma yetenegim gerci amerikalilar hic yanlisiniz varsa bile duzeltmiyorlar genelde anliyorlar ne demek istedigini ama yanlis solemek yada grameri yanlis kullanmak onemli degil duzeltmiyorlar :) bu sekilde bizi kiracaklarini dusunuyorlar :) bu iyi bir yontem olurmu cunku 5 ay sonra tekrar test almam gerekeicek tekrar tesekkurler cok makbule gecti
merhabalar bende ingilizce öğrenmek istiyorum.. Bende hiç yok yani sıfır derecesinoe acaba önce bütün ingilizce kelimeleri ezberlesek sonra grameri üzerinde çalışsak faydalı olurmu acaba ?? kelimeleri ezberledikten sonra neyin nerde kullanılacağını öğrensek daha mı faydalı olur acaba yoksa ben sabırsızlıkmı yapmış oluyorum ??
merhaba bu konuyu az önce yeni konu açarken gördüm..
bende ingilizceyi evden çalışıyorum..
teknik olarak bir sorun yaşamıyorum ezberim iyidir kelimede öğreniyorum hergün belli bir miktarda
pratiğe geldiğimde dökülüyorum birde ne kadar olursa olsun keni başıma çalışırken hata yaptığımda nerede hata yaptığımı bulamıyorum.. banada yardımcı olabilirmisiniz??
Ben de kendi kendime çalışmaya çalışıyorum. Bilgisayar başındayken ilginizce dinliyorum, fırsatım olursa tv izliyorum, kitap okuyorum, yeni öğrendiğim kelimeleri hafızama bi şekilde kodluyorum çok faydasını görüyorum ama kpds'de dökülüyorum. Okuduklarımı filan anlıyorum ama sınavda yapamıyorum. Acaba sınava yönelik bi kursa mı gitmem gerekiyor?
ingilizceyi az cok biliyorum ama konuşmaya gelince tıkanıyorum, 3-4 kur ders aldım ama pratik yapma şansım yok diyen arkadaslar. ankara da yasıyorum, yurtdısından döndüm, şu anda yapacak bi işim de olmadıgı için evde sıkıntıdan patlıyorum. Gramer de anlatabilirim ama özellikle pratik için bol bol vaktim var:) birilerine yardımcı olabilirsem ben de mutlu olurum, bana ulaşabilirsiniz vaktiniz varsa ingilizceniz için epey işinize yarar diye düşünüyorum.
ingilizceyi az cok biliyorum ama konuşmaya gelince tıkanıyorum, 3-4 kur ders aldım ama pratik yapma şansım yok diyen arkadaslar. ankara da yasıyorum, yurtdısından döndüm, şu anda yapacak bi işim de olmadıgı için evde sıkıntıdan patlıyorum. Gramer de anlatabilirim ama özellikle pratik için bol bol vaktim var:) birilerine yardımcı olabilirsem ben de mutlu olurum, bana ulaşabilirsiniz vaktiniz varsa ingilizceniz için epey işinize yarar diye düşünüyorum.