Kızlar modaevime çok güvendim yaa bakın burda Güler Hanımla ropörtaj yapmışlar çok çok tatlı bir kadın bayıldım :))
GülerCer Gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye gülercer gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye, nişanlık, ankarada gelinlik, düğün, evlilik,
Umarim gonlunce olur canim hersey de sen benzer bir model denemismydn hic ben o yuzdn korktum hic ordata olmayan bisi nasil sonlancak yakiscak mi die stok calisan yerden almstim:)
Prensesler gibi olacaksın içinde, prensesleeeer:123:
günnurcum sayende bende buraya odaklandım : ) sitelerini inceledim istenilen gelinlikleri benzer şekilde dikmişler bu hoşuma gitti.
tatlım bende face yok kardeşimin faceden girdim hemen beğendim fotonui bütün fotolarada baktım sizin kadar yakışan çift yok zatengelinliğine bayıldım nekadar zarif , inş istediğin gibi olur eminim giydiğinde çok yakışacaktır
Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmCanım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun
Mesela İsmin Sandalet - Perseus - Gri - Pembe
Queen Bee Sandalet - Aoide - Krem
Queen Bee Sandalet - Aoide - Pudra
Dsn Sandalet - Jacopa - Gülkurusu
Dsn Sandalet - Dodie - Gülkurusu
Düz sandalet veya burnu açık babet bulmam lazımmmmm :26::26::26:
Günnurcum kesinlikle ilki diyorum...Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmCanım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun
ayakkabı yardımı gelinliğe güzel bir topuksuz babet veya sandalet önerin kızlar ben de araştırıyorum birkaç örnek
Love Betiece Topuklu ayakkabı BEJ DERİ ayakkabı - Zidaya
Lolita B.T.C. Babet BEJ ANACONDA EMİTASYON ayakkabı - Zidaya
Hotiç Babet BEYAZ YIKAMA ayakkabı - Zidaya
Burcu Özpeker Düz ayakkabı shoes Bej - Zidaya
Via Marte Günlük BEIGE Leather ayakkabı - Zidaya
Passport Düz ayakkabı Passport Gladyatör - Zidaya
Günnurcum kesinlikle ilki diyorum...
Bunda da 4. diyorum canım.
Hıı bu arada ne yarısması o? Ben çok merak ederim heFacebook'um şuan yok ama annemden girer bakarım Lütfen bende goreyim kiiiiiiiiğğğ hakkım yok mu benim
Bi de bi deeee tatlım ben senin düğün müziğini de fazlasıyla merak ediyorum...
Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmCanım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun
Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordumYardımınız için şimdiden teşekkürler.
Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?