Gelinlik Modelleri Diktirmek mi yoksa bu gelinliği kiralamak mı ? yardım kızlar :)

Hallde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
32
0
36
Kocaeli
Arkadaşlarım 2011 hazirandda düğünüm .suan gelinlik işini aradan çıkarmak istedim .öncelikle modelim belli kesinlikle pronoviasın o dantelli modellerinden istiyorum .bunun iiçinde istanbul anadolu yakası ve kocaeli gebze civarında gelinlikçileri dolaşmam gerekecek bildigim bu modelleri birebir dikebilen modaevleri araştırmak .fiyatlar nedir nasıldır da bilemiyorum.hic bilmiyoruz ben karabükte oturuyorum nişanlımın ailesi samsunnda nişanlım gebzede bir yıldır . bu modeller için 2000 civarını gecmemek için bir bütce ayırdım fazla aşırıya kacmak istemiyorum malum masraflar daha cok olacak ancak gelinlik iişini de oldu bittiye getirmek istemiyorum .Sizce ben bu modeli bu fiyata birebir dikebilen yerler bulup diktirebilir miyim .???
yA da asagıda bir arkadasın gelinligi bana olucak diye umuyorum birebir bedenlerimiz bu gelinlikde isteedigim gibi duvak hariç işçiliğide güzel kendisi 3000 civarı bır fiyatta diktirmiş bana 1500 tlye verebilcegini söyledi ne yapmayalım sizce kızlar ???

Eklentiler

• $gelinlikkkk.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 114
keşke ayaktada fotosu olsaydı bu gelinliğin ama güzele benziyo..bence kiralık al..sonra sararıyo yada modası geçiyor..en özel günde giydiğin bişeyi vermek zor ama gereksiz canım..olmassa el çiceğin yada duvağını hatıra sakla ama gelinlik çok gereksiz bence saklamak için...​

benim pronovias dan begendigim modelde bu kızlar

Eklentiler

• $pr1.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 248
Tamam canımm boydan olanıda eklicem biraz da peki fiyat olarak nasıl almayı kesinlikle düsünmüyorum cnm zaten

Merhaba,

Maksimum 2000 TL bütçe ile pronoviaslarda kullanılan gerçek fransız dantelinden gelinlik diktirmek mümkün değil. En az 3000e yakın bir para ödemek gerekiyor, o da kışın sakin sezonda diktirirseniz. Dolayısıyla sıfır olacaksa o gelinliklerin birebir aynısını almanız olası görünmüyor.

Benim size iki önerim olur. Birincisi, orijinal pronovias gelinliğini satanları takip edebilirsiniz, madem ikinci ele karşı bir önyargınız yok, bence olmasın da, sahibinden vb. sitelerde gezerek orijinal bir pronovias bulabilirsiniz.

ikincisi de, vakko outletlerde orijinal pronovias olup eski sezonlarda satılmadığı için 1600-2500 liraya satışa sunulan gelinlikler var. onları bir araştırabilirsiniz.

arkadaşınızın paylaştığınız gelinliğini 3000e diktirmesine üzüldüm açıkçası çünkü danteli gördüğüm kadarıyla gerçek fransız danteli bile değil. daha fazla araştırsaydı 1500-2000e bile diktirirdi bu gelinliği. ben olsam almazdım bu gelinliği...

Seçtiğiniz model pomelo. Güzel bir model. Sıkıcı strapleslerden değil. Lakin orijinalinde çok çok güzel bir dantel var ve güzelliğini de ona borçlu.

Merhabalar
Çok teşekkürler önerileriniz için istedigim sadece aradıgım modelde bazı kumaslar gercekten kendini belli ediyor fransız dantelleri kadar zengin durmasada cok fazla sırıtmayan danttelli bir model tercihim .pEKİ İstanbul anadolu yakası ve kocaeli gebze taraflarında bildiginiz bşir modaevi var mı ??

Seçtiğiniz model pomelo. Güzel bir model. Sıkıcı strapleslerden değil. Lakin orijinalinde çok çok güzel bir dantel var ve güzelliğini de ona borçlu.

Kesinlikle ben bundan istiyorummm iştee bunu istiyorumm :)))

Bu modeli orjineline yansıtacak kumas yok mu yani :)
Ben bu modelden baska gelinlik düsünemiyorumm kendim icin

arkadasımın gelinliginin boydan resmi canım

Eklentiler

• $18346_230381903115_508898115_3081378_1963628_n (1).jpg
    51 KB · Görüntüleme: 58
diktir canım çok ımknasız gorunmuyor rahatla dıkılebılır bıkere gıycen sonucta senın olsun ama dımı=)) ve ben gelınlıkcıde calıstım canım ınan bana herseyı ıstedıgın gıbı yapıyorlar ve cok ozen gosterek yapılıyor

Evet canım diktircem ama satın almayı düsünmüyorum .Pronovias pomelo modelinden baskasını düsünemiyorum :)

Fransız danteli olmasa da güzel olan dantel olur ama çok zor bulunuyor iyisi. Mesela ben şu şekilde bir dantel gördüm ve çok şaşırdım, tül üzerine işleme yapılarak bu kadar düzgün bir desen olduğunu ilk kez gördüm:

Bilgisayarına indirirsen sanırım tam boyutunda görebilirsin.

Benim kendi gelinlikçim var tunaliz moda kadıköyde. Ona bir uğrarsın. Kadıköy merkezdeki tüm gelinlikçileri gezmeye çalış. Ellerindeki dantel örneklerine bak. Dikmiş oldukları gelinliklerdeki dantellere bakarsın. En olmadı gelinlikçini seçersen bir gün eminönüne gider oradan beraber kumaş seçersiniz...

Canım ben senin gelinligini görmüstüm sanırım tesettürlüydü demi tekrardan koysana resmi sen işin uzmanı olmussun oldukca tunalizeyide cok duydum canım oldukca işinde iyiymiş sanırım fiyatları nedir peki benim istedigim modeli ortalama ne kadara getirebilr ??

arkadaşının gelinliği kesinlikle 3000tl etmez,ben olsam asla ikinci el o gelinliğe 1500tl vermezdim.oleg cassini diye bir marka var uygun fiyata asil gelinlikler satıyor,pronovias gibi değil tamamen ama fiyatları da öyle değil tabi.ben çok beğeniyorum.sitesine bir bak derim.çok hoş modeller var.

EEvet baktım siteye fiyatlar uygun gercekten bir fe forum istanbuldaki magazasına bakmak gerek sanırım orda varmıs ... Teşekkürler canım .

Umarım herşeyy en mutlu günlerimzde gönlümüzee göre olur

tunalizin dikişinden ben memnun kaldım ancak onlar da 2000e sana fransız danteliyle dikebileceklerini sanmıyorum, özellikle eteğin bitiminde dantel çerçeve olduğu için metrelerce dantel gidecektir, bu da kumaşın nerdeyse o fiyata gelinlikçiye gelmesi demek.

bugün sahibindene bir göz gezdirdim, birçok orijinal pronovias var, dantelli modelleri de. ancak genelde straples modeller var.

bence diktirmeden önce hazırları bir gez, olmadı diktirmeye bakarsın.

Çok pahalıya da gelsin istemiyorum ya Çok teşekkürler canım güzel fikirlerin için arastırcam inşallah hazırları modaevlerini . Göstermiş oldugun dantelde gercekten cok hos canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…