benim pronovias dan begendigim modelde bu kızlar
bu daha asil ve güzel... lakin daha varmış acele karar verme biraz daha bakabilirsin,mutluluklar
Merhaba,
Maksimum 2000 TL bütçe ile pronoviaslarda kullanılan gerçek fransız dantelinden gelinlik diktirmek mümkün değil. En az 3000e yakın bir para ödemek gerekiyor, o da kışın sakin sezonda diktirirseniz. Dolayısıyla sıfır olacaksa o gelinliklerin birebir aynısını almanız olası görünmüyor.
Benim size iki önerim olur. Birincisi, orijinal pronovias gelinliğini satanları takip edebilirsiniz, madem ikinci ele karşı bir önyargınız yok, bence olmasın da, sahibinden vb. sitelerde gezerek orijinal bir pronovias bulabilirsiniz.
ikincisi de, vakko outletlerde orijinal pronovias olup eski sezonlarda satılmadığı için 1600-2500 liraya satışa sunulan gelinlikler var. onları bir araştırabilirsiniz.
arkadaşınızın paylaştığınız gelinliğini 3000e diktirmesine üzüldüm açıkçası çünkü danteli gördüğüm kadarıyla gerçek fransız danteli bile değil. daha fazla araştırsaydı 1500-2000e bile diktirirdi bu gelinliği. ben olsam almazdım bu gelinliği...
Seçtiğiniz model pomelo. Güzel bir model. Sıkıcı strapleslerden değil. Lakin orijinalinde çok çok güzel bir dantel var ve güzelliğini de ona borçlu.
keşke ayaktada fotosu olsaydı bu gelinliğin ama güzele benziyo..bence kiralık al..sonra sararıyo yada modası geçiyor..en özel günde giydiğin bişeyi vermek zor ama gereksiz canım..olmassa el çiceğin yada duvağını hatıra sakla ama gelinlik çok gereksiz bence saklamak için...
diktir canım çok ımknasız gorunmuyor rahatla dıkılebılır bıkere gıycen sonucta senın olsun ama dımı=)) ve ben gelınlıkcıde calıstım canım ınan bana herseyı ıstedıgın gıbı yapıyorlar ve cok ozen gosterek yapılıyor
Fransız danteli olmasa da güzel olan dantel olur ama çok zor bulunuyor iyisi. Mesela ben şu şekilde bir dantel gördüm ve çok şaşırdım, tül üzerine işleme yapılarak bu kadar düzgün bir desen olduğunu ilk kez gördüm:
Bilgisayarına indirirsen sanırım tam boyutunda görebilirsin.
Benim kendi gelinlikçim var tunaliz moda kadıköyde. Ona bir uğrarsın. Kadıköy merkezdeki tüm gelinlikçileri gezmeye çalış. Ellerindeki dantel örneklerine bak. Dikmiş oldukları gelinliklerdeki dantellere bakarsın. En olmadı gelinlikçini seçersen bir gün eminönüne gider oradan beraber kumaş seçersiniz...
arkadaşının gelinliği kesinlikle 3000tl etmez,ben olsam asla ikinci el o gelinliğe 1500tl vermezdim.oleg cassini diye bir marka var uygun fiyata asil gelinlikler satıyor,pronovias gibi değil tamamen ama fiyatları da öyle değil tabi.ben çok beğeniyorum.sitesine bir bak derim.çok hoş modeller var.
tunalizin dikişinden ben memnun kaldım ancak onlar da 2000e sana fransız danteliyle dikebileceklerini sanmıyorum, özellikle eteğin bitiminde dantel çerçeve olduğu için metrelerce dantel gidecektir, bu da kumaşın nerdeyse o fiyata gelinlikçiye gelmesi demek.
bugün sahibindene bir göz gezdirdim, birçok orijinal pronovias var, dantelli modelleri de. ancak genelde straples modeller var.
bence diktirmeden önce hazırları bir gez, olmadı diktirmeye bakarsın.
benim pronovias dan begendigim modelde bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?