• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktireceğim Gelinlik

Canım dediğini anladım artık:))) Kusuruma bakma nolur....
Dediğin gibi benimkinin renkleri birbirine uygun diye düşünüyorum:) Terzimin ellerine sağlık çok becerikli valla...

ay ne kusuru bitanemm...
bu mutlu günlerinde kusura mı bakarım ben sana Şeniz
çok mutlu olursun inşallah canımm gelinlik biryana bunlar çok tatlı heyecanlar
darsı başıma senağlama

ay ne kusuru bitanemm...
bu mutlu günlerinde kusura mı bakarım ben sana Şeniz
çok mutlu olursun inşallah canımm gelinlik biryana bunlar çok tatlı heyecanlar
darsı başıma senağlama

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepsi çok tatlı telaş ama göründüğü kadar da kolay değilmiş ben bunu anladım.

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepsi çok tatlı telaş ama göründüğü kadar da kolay değilmiş ben bunu anladım.

Amin canim.. gelinligin cok guzel olmus bitmeden bayildim wallahi : )

sana dedigim gibi bende bu gelinligi werdigin adreste diktirmeyi dusunuyorum.. rica etsem gelinliginin boydan bitmis halini eklermisin :kedi:

ne güzel oturmus gelinlik.. belini sarmis
güle güle giy

hatirladin mi bilmiyorum.. benimde topigim var burda. ayni gelinligi bende diktiriyorum ben prova filan yapamiyorum coooooook uzuak oldugu icin. Bugün son ölcülerimi verdim hamd olsun.. gelinlikci ilk fotograflarini atti albümüme ekledim...
yalniz benim gelinlik seninki kadar ilerlememis taslari henüz yok bide yaka kismi dikilmedi.. bu sön ölcülerden sonra insallah... allah agiz tadini bozmasin hoscakal

canim bence saten pat diye yapistirilmis... arkadaslarin yazdigi gibi saten pek uymamis ama sen begenmissen sorun yok :)...
Bence soyle bisi yaptirsan da cok hos olur.. kemer seklini diyorum...
melekdugun.jpg

Canım oncelıkle gelınlıgın cok guzle allah mutluluklarla gıydırmeyı nasıp etsın benım gelınlıgın aynısı :) sadece dısındakı saten farklı benımkı sırf boncuk ıslemeydı :) bende koymustum sıteye amam uzun zamn oldu :)

Back