• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktireceğim Gelinlik

Gelinliğimi bu siteden birinin koyduğu resimden beğendim. Şimdi o kadar aramama rağmen resmi bulamadım. Ben yeniden resmi koyacağım ve sizin fikirlerinizi istiyorum. Bu gelinliği diktirmek istiyorum. 2 tane gelinlik modelini karıştırıp diktireceğim. Ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?

my.php
[/URL][/IMG]
Gelinliğimin altı ve üstünün danteli böyle olacak. Üstün içi değişik olacak onun resmini de koyacağım şimdi.

canım model çok güzel çok beğendim yalnız gözümü rahatsız eden tek bir nokta var ,
o da etek kısmındaki eteğin üzerinde bir tül varya fırfırlı onunla gelinlik arasındaki renk farkı..gelinlik beyaz fakat o krem rengi bence hoş olmamış..sen bence o kısmınıda beyaz yaptır çok daha hoş olur bence...

Gelinliğimi bu siteden birinin koyduğu resimden beğendim. Şimdi o kadar aramama rağmen resmi bulamadım. Ben yeniden resmi koyacağım ve sizin fikirlerinizi istiyorum. Bu gelinliği diktirmek istiyorum. 2 tane gelinlik modelini karıştırıp diktireceğim. Ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?

my.php
[/URL][/IMG]
Gelinliğimin altı ve üstünün danteli böyle olacak. Üstün içi değişik olacak onun resmini de koyacağım şimdi.

canım benim fikrim üst kısma koydurulan saten bölüm olmamışş :1no2:
tül ve saten yanyana uyumsuz oluyo
ben senin yerinde olsam
saten kısmı kaldırır o haliyle giyerim
ama yok ben kabarık olsun istiyorum dersen o saten kısım yerine tül koydur pofidik pofidik olsun derim bennn a.s.

canım model çok güzel çok beğendim yalnız gözümü rahatsız eden tek bir nokta var ,
o da etek kısmındaki eteğin üzerinde bir tül varya fırfırlı onunla gelinlik arasındaki renk farkı..gelinlik beyaz fakat o krem rengi bence hoş olmamış..sen bence o kısmınıda beyaz yaptır çok daha hoş olur bence...

Canım gelinliğin rengi zaten kırık beyaz.. Bu resimde öyle görmüş olabilirsin.... Ben provadaki gelinliğimin resmini koyayım bide. Ayrıca fırfır nerde anlamadım:(

üst kısmı mükemmel, Alt kısmı da çok güzel olmuş bence.. vücuduna da güzel oturmuş....

çok güzel olacaksın o gün eminim.... ömür boyu mutluluklar dilerim......

canım demek istediğim olay bu işte..
o eteğin üstündeki kısım varya onunla gelinlik aynı renk olsun..
senin koyduğun alıntı resimde farklı çıkmış onu beğenmedim ben..
mesela ikiside beyaz yada ikiside krem rengi kırık beyaz olabilir onu kasdetmiştim ki senin de öyle olmuş zaten ve süper olmuş..
pc me kaydettim resmi ilerde lazım olabilir :)
canım fırfırlı kısım derken eteğin üstündeki o parçayı kastetdim ya kuyruklu olan kabarık ya o yüzden fırfırlı dedim :)

gelinliğin modeli çok güzel ama eğer kollarda o tül olucaksa uzun kollu
değiştiriceğim dediğin gelinlikte kollu gibi pek hoş olmaz
bence gelinliğin ilk hali daha güzel bozmasan
bu arada hayırlı olsun şimdiden

Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Zaten 1.resimdeki gelinliğin aynısını diktiriyorum. Prova resimlerimi de koydum.2.gelinlikle hiç alakam kalmadı:) Prova resmimde de kolları yok gelinliğimin. Bitince tam resmini koyarım. Zaten evimin resmini de koyacağım inşallah:))

nurem harika oluyo gelinliğin gördüm
henüz bitmemiş ama şık olmuş gerçekten canım
kolları uzun mu olucak gelinliğinin

canım demek istediğim olay bu işte..
o eteğin üstündeki kısım varya onunla gelinlik aynı renk olsun..
senin koyduğun alıntı resimde farklı çıkmış onu beğenmedim ben..
mesela ikiside beyaz yada ikiside krem rengi kırık beyaz olabilir onu kasdetmiştim ki senin de öyle olmuş zaten ve süper olmuş..
pc me kaydettim resmi ilerde lazım olabilir :)
canım fırfırlı kısım derken eteğin üstündeki o parçayı kastetdim ya kuyruklu olan kabarık ya o yüzden fırfırlı dedim :)

Canım dediğini anladım artık:))) Kusuruma bakma nolur....
Dediğin gibi benimkinin renkleri birbirine uygun diye düşünüyorum:) Terzimin ellerine sağlık çok becerikli valla...

Back