- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
- Konu Sahibi sonpismanlikfayda
-
Canım eger benim dısımda baskası o modeli koymadıysa ben koymustum kaydirigubbakcemile3
Harika bi secim canım bende aynen hiç bi değişiklik yapmadan o modeli diktiricem kısmetse bence çok güzel model zevklerimizz aynıymıs kaydirigubbakcemile5
Ömür ßoyu mutluklar canım a.s.
Canım sen hiç fiyat araştırdın mı? Ben pazarlık yaptım anlaştım fiyatına da. 1.Kalite saten ve işlemeli fransız güpürü kullanılacak:) :lepi:
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun Canım ..
Yok canım hiç fiyat arastırması yapmadım çünkü düğün tarihim belli değil fisfisfis
Sen kaça anlastın canım bu arada nerde diktiriyosun bilgi verirsen sevinirim a.s.
Canım ben çok pazarlık yaptım ve en son 875 TL ye anlaştık. Kızılay'da Büyük Çarşı'da diktireceğim yer. Bence insan kafasında bir model belirlemeli ve ona göre gidip bakmalı gelinliğe. Yoksa işin içinden çıkılmaz:))
Tam olarak adını istersen özelden yazarım canım...:sm_cool:
Gelinliğimi bu siteden birinin koyduğu resimden beğendim. Şimdi o kadar aramama rağmen resmi bulamadım. Ben yeniden resmi koyacağım ve sizin fikirlerinizi istiyorum. Bu gelinliği diktirmek istiyorum. 2 tane gelinlik modelini karıştırıp diktireceğim. Ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?
[/URL][/IMG]
Gelinliğimin altı ve üstünün danteli böyle olacak. Üstün içi değişik olacak onun resmini de koyacağım şimdi.
Tatlim banada özelden yollarmisin. kaydirigubbakcemile2
Benimde dugunum ankarada olacak.
canim cok guzel.bayildim valla gule gule giy
üstteki model o sekilde cok güzel duruyor üsttekinin alti ve digerinin üstünü hayel edemedim.birincinin kollarinin dantel olusu etekleriyle uyum saglamis.aslini bozma sen birinci güzel gözüküyor.
canim o kisi benim kaydirigubbakcemile3 ben bu gelinligi diktiriyorum
Canımcım çok aradım konunu bulamadıım ya:)) Evet isminden hatırladım ben sende gördüm bu gelinliği:)) Allah razı olsun senden.... Sen ne yaptın?? Şimdi konuna bakacağım... Ne kadara dikririyosun merak ettim...
Canım fiyatı çok geldi bana. Kendine özel diktirsen daha ucuza geliyor ama. Neden öyle denemedin ki??
ilk gelinliğin güpürü güzel ama eteğindeki saten kel alaka bence
ama 2 . güzelmiş:1closedeyes:
sanırım sende onun güpürünü 2 .ye ekleticen dimi yanlış anlamamışım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?