Gelinlik Modelleri Diktireceğim Gelinlik

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
1.958
52
683
40
Gelinliğimi bu siteden birinin koyduğu resimden beğendim. Şimdi o kadar aramama rağmen resmi bulamadım. Ben yeniden resmi koyacağım ve sizin fikirlerinizi istiyorum. Bu gelinliği diktirmek istiyorum. 2 tane gelinlik modelini karıştırıp diktireceğim. Ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?

[/URL][/IMG]

bence de uyumsuz olur.
ust kismini begendim de ust le alt bir araya gelince cok alakasiz olcaklar bence.
komple ikinci koydugun gelinligi yaptirsan bence guzel o.

Nurem çok güzellll ilk gelinliğe bayıldım ve hemen bilgisayarıma kaydettim
Çünkü ben de nasip olur da evlenirsem bir gün, böyle bir gelinlik istiyorum
Allah ağız tadı ile giymeyi nasip etsin a.s.

bence de uyumsuz olur.
ust kismini begendim de ust le alt bir araya gelince cok alakasiz olcaklar bence.
komple ikinci koydugun gelinligi yaptirsan bence guzel o.

:)) İlk olarak ikinci koyduğum resim vardı aklımda onu diktirecektim. Sonradan birinci resimdekini görünce vazgeçtim ondan. Diğerininde üst kısmını beğenmiştim, kol yapısı hoşuma gitmişti. Ama o kolla rahat edemezsin dedi gelinlikçiler. Biraz daha yukardan olacak askıları:) Canım yorumun için teşekkür ederim:))kaydirigubbakcemile5

Nurem çok güzellll ilk gelinliğe bayıldım ve hemen bilgisayarıma kaydettim
Çünkü ben de nasip olur da evlenirsem bir gün, böyle bir gelinlik istiyorum
Allah ağız tadı ile giymeyi nasip etsin a.s.

Sağol canım:)) Ben de burada biri koymuştu bu resmi onda beğendim. Ve diktirmeye karar verdim:)) Herkes de beğendi şükür:)) Allah sana da nasip eder inşallah...:içelim:

Canım eger benim dısımda baskası o modeli koymadıysa ben koymustum kaydirigubbakcemile3
Harika bi secim canım bende aynen hiç bi değişiklik yapmadan o modeli diktiricem kısmetse bence çok güzel model zevklerimizz aynıymıs kaydirigubbakcemile5
Ömür ßoyu mutluklar canım a.s.

Tatlim bende bu gelinlikten diktirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…