Merhabalar arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu 5 in 1 zayıflama ilacını 2 kutu aldım. ilk 3 gün sabah ve akşam 2 şer tane alınıp, sonraki günlerde de 1 er tane 3 kez alınıyor. Ben daha 3. günün sabah dozunu içtikten sonra komalık oldum inanın. Korkunç bir mide bulantısı, şiddetli bir başağrısı ve ayakta durmamı imkansız kılan bir durum. ne olduğunuı anlamadım, ilaca da bağlamak istemedim ama yine de akşamki dozonu içmedim. Ama inanın su bile içince daha mideme inmeden dışarı çıkıyor. sanki midemi de kusacakmışım gibi oldu. Bir-iki-üç gün geçti ama iyileşmek ne mümkün. Zaten bu sayede 2 kilo veriyosunuz. Tabi korkumdan 4.gün acil servise gittim, durumu anlattım. Kan-idrar tetkikleri filan 2 serumu yedim. Sonuç ise, mide-bağırsak ve böbrek fonksiyonlarım neredeyse bitiyormuş arkadaşlar. O kadar korktumki anlatamam.Bugün 9 gün oldu ve hala tam olarak toparlayabilmiş değilim. Belki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama ne olur alıp denemeden önce çok iyi düşünün. Sağlık gerçekten çok önemli ve ben tövbe ettim bu tarz şeylere.Diyet yapmak daha sağlıklı inanın. Geç ama kalıcı ve sağlıklı oluyor en azından. Hepinıze iyi günler.