Dikkate alın lütfen!!!

funbir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
12
0
86
Diğer
Merhabalar arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu 5 in 1 zayıflama ilacını 2 kutu aldım. ilk 3 gün sabah ve akşam 2 şer tane alınıp, sonraki günlerde de 1 er tane 3 kez alınıyor. Ben daha 3. günün sabah dozunu içtikten sonra komalık oldum inanın. Korkunç bir mide bulantısı, şiddetli bir başağrısı ve ayakta durmamı imkansız kılan bir durum. ne olduğunuı anlamadım, ilaca da bağlamak istemedim ama yine de akşamki dozonu içmedim. Ama inanın su bile içince daha mideme inmeden dışarı çıkıyor. sanki midemi de kusacakmışım gibi oldu. Bir-iki-üç gün geçti ama iyileşmek ne mümkün. Zaten bu sayede 2 kilo veriyosunuz. Tabi korkumdan 4.gün acil servise gittim, durumu anlattım. Kan-idrar tetkikleri filan 2 serumu yedim. Sonuç ise, mide-bağırsak ve böbrek fonksiyonlarım neredeyse bitiyormuş arkadaşlar. O kadar korktumki anlatamam.Bugün 9 gün oldu ve hala tam olarak toparlayabilmiş değilim. Belki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama ne olur alıp denemeden önce çok iyi düşünün. Sağlık gerçekten çok önemli ve ben tövbe ettim bu tarz şeylere.Diyet yapmak daha sağlıklı inanın. Geç ama kalıcı ve sağlıklı oluyor en azından. Hepinıze iyi günler.

ah arkadaşıım
allah bilir çok kilo fazlan da yoktr
ama remsn hayatını tehlikeye atmışsıın
yine ucuz kurtulmuşsun
günde 6 öğün(3 ana 3 ara) yiyerek ve spor yaparak gayet tabii sağlıklı bi şeklide kurtulursuun bu kilolardan emin ol
çok geçmiş olsuun

Son düzenleme:
Çokkk büyük geçmiş olsun arkadaşım:Saruboceq::teselli:
Ne yazııkkii her diyet yöntemi herkesin metobolizmasını aynı şekilde etkilemiyor
Bu tür sonuçlara yol açabiliyor
Dikkat etmeliyiz :gitme:

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Şimdi iyiyim, sanırım bu sefer yırttık galiba ama iyi bir ders aldım.a.s

neyse ki geçmiş ve geçmiş olsun demek yerinde oluyor... her zaman derim her giysi herkeste aynı durmadığı gibi her ilaçta herkese aynı etkiyi vermez... hele ki konu sağlıksa sadece ve sadece doktora gitmek gerekir ve zayıflamak uğruna ölen insanları gördükçe sadece sağlıklı yaşamak için yemeliyiz ve spor yapmalıyız. ilaçlardan fayda sadece bir zaman geçerli olacktır daha sı olmaz . olmaz bu hatayı çok insan okur ve denemeye bile kalkışmaz . çok geçmiş olsun. umarım en yakından bu toplum bilinçlenir... zayıf olmak sağlığı getirecekse zayıf olalım lüfen her bünya zayıflığı kaldıramaz güzellik uğruna umarım candan olunmaz....
çok ama çok geömiş olsun.... ukmarım bir an evvel iyileşip eskisinden daha da ii olursun acnım...

Çok büyük geçmiş olsun. ınan biz eşim için düşünmüştük bu ilacı hatta sipariş ettik ama ta bir ay sonra geldi ve eşim gecikmelerden nefret ettiği için iptal etti geri yolladı kargoyla beraber. ( Halbuki azıcık göbekli illa alalım dedi) Allahtan geri yollamış! Ay napardık sonra?

Sanada tekrar geçmiş olsun. Sağlığımızı nasılda riske atıyoruz dimi? Yazık ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…