dikkat sapık var

Aile kültürüyle değil de dans kültürüyle alakası var bence. Dans okullarında, dans geceleri yapılan mekanlarda, dans ortamlarında çizgiler biraz aşılıyor. Aşılması gerekiyor zaten aksi halde dans etmek mümkün değil. Ortama alışık olmayan insanlar bunu taciz ya da sapıklık olarak adlandırabiliyor zaman zaman. Asla adam sapık değildir olamaz demiyorum ama konu sahibi bana ufo görmüş masum köylü gibi de gelmedi değil.

Bu nasıl bi zihniyet ya?
Bi bile kocaman insanken bazen bazı durumlarda donup kalabiliyoruz.
Dünyada kaç kadın korkudan veya başka sebeplerden sesini çıkaramıyor.
Hadi annesi neysede 15 16 yaşındaki kıza söylediklerinize bak.

Eşinizi aşırı pasif buldum. Biri eşimin yanında bana asılsa eşim o an çok sert tepki gösterir.
Aynı şekilde bende adama ayağını denk almasını yoksa şikayet edeceğimi söylerim.

Ne alaka? Kaç senedir dans kurslarına gidiyorum. Kimsenin kimseyi zorla kaldırıp taciz ettiğini görmedim.

Aynen, suçlu güçlü oluyor maalesef. Valla eşim olmasa bende deli cesareti var ama maalesef bir de toplumumuzda şöyle bir şey var, kadın sivrilik yapınca olay kocasının başına patlıyor.

Ben de bundan rahatsızım ya, hiçbir şey yapmayacak mıyız yazıklar olsun dedim_ Yani orada 100 kisiden fazla insan vardı, diğer eğitmenler vardı, öğrenciler vardı, koca koca insanlar vardı, dahası kızın annesi vardı kıza kalk diyor video çekiyor. Kimse bir şey demedi yapmadı herkes herşey normalmiş gibi. Yani ben adamın biz ilk konuşmaya gittiğimiz zaman bana karşı olan ve beni rahatsız eden yılışık tavrından dolayı önyargılıydım zaten, Kıl kaptım bir kere, ben kızın poposunu ellediğini görmedim eşim görmüş, ben, eşim söyleyince kızın da tedirgin duruşunu gözlemleyince bu iki olayı birleştirdim ve rahatsız oldum kızın annesini uyarmak istedim. Ama herkes anne dahil herşey normal gibi davranıyordu. Neyse ben yine de ben dili ile adamdan rahatsız olduğumu, tavırlarının bana doğru gelmediğini ifade etmemin doğru olacağını düşündüm çünkü benden başka insanlar da aynı şeyi hissediyorsa herkes susuyorsa bir kişinin de susmaması lazım ki diğerleri de tepki göstersin. Herkes susunca senin de susman mübah oluyor ama öyle değil. Ben de bir şey yapmak istediğim için ne yapayım? nasıl yapayım? diye sizlerden akıl almak için konuyu açtım. Siz de fikrinizi söyleyerek yardımcı olabilirseniz, yol gösterebilirseniz sevinirim. Mesela siz olsanız ne yapardınız?

Diğer yorumumu okuyun lütfen. Açıkladım.

Ne alaka? Kaç senedir dans kurslarına gidiyorum. Kimsenin kimseyi zorla kaldırıp taciz ettiğini görmedim.
Yani zaten öğrenciler birbirlerini dansa kaldırıyor. Eğitmenler de öğrencilerle dans ediyor. Bir de işte bu adam da oraya izlemeye gelen (sonuçta halka açık kafe gibi bir yer) kişileri "denemek ister misiniz" diye dansa kaldırıyor, müşteri adayı yapmaya çalışıyor herhalde.

Dans kültürü de öyle olabilir dediğiniz gibi.
Yahu 16 yaşındaki kız dilsiz değil, hem de tam asi ergen zamanı. Rahatsız olsa bunu dile getirir, getiremiyorsa o an dansı bırakır. Haydi bırakamadı diyelim. Madem adam taciz ediyor, kızın anası neden aval aval bakıyor? Benim kızıma öyle yapacak adamı gerekirse aglatirim ben orada. Hani tamam kız küçük ama anası da mı küçük?

Millet de ben kıza ve anasına hakaret etmişim gibi yorum yazmış. Cidden enteresan.

Kız rahatsız olup o an bir şey diyememişse kızın annesi olaya müdahale etmeliydi. Demek ki annesi bie sorun görmemiş.

Annesi belki adamdan rica bile etmiş olabilir kızı kaldırsın diye. Çekiniyordur, dans etmekten utanıyordur annesi itiyordur pistlere. Çekingen yeğenim var ordan biliyorum. Zorla barmenle konuşturmuşluğum var

Annesi belki adamdan rica bile etmiş olabilir kızı kaldırsın diye. Çekiniyordur, dans etmekten utanıyordur annesi itiyordur pistlere. Çekingen yeğenim var ordan biliyorum. Zorla barmenle konuşturmuşluğum var
Şimdiki liselilerle 5 sene önceki liseliler arasında dahi daglar kadar fark var. Şimdiki gençlerin çoğu her şeyi çat çat diyor, çekinmiyor . Çekinen kızın da bir zahmet anası müdahale etseydi işte, onu demeye çalışıyorum kac saattir, anlaşılmıyorum.

Hem biz konuyu konu sahibinin gözüyle biliyoruz. Belki o anayla kızına sorsak olayı çok başka anlatır. Herkesin bakış açısı farklı sonuçta. Belki onlar o dansı çevresine ballandirarak anlatiyordur kim bilir?

Hayır bir de direkt 16 yaşında demiş. Ben 16 yaşındaki genç kızla 19 yaşındaki genç kızı ayırt edemem mesela. Kime göre 16, neye göre 16…
Biraz insanların sinir uçlarına dokunmak için açılmış bir konu sanki.

Yalnız kocanızdaki pısırıklık bu konuda baş rol detaylardan biri bence, hiçbir şeye hiçbir müdahalesi yok. Kafa göz de girişmesin yani ama öyle habire aman bulaşmayalım ses etmeyelim kaçalım modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…